AKP gericiliği ve onun bastonu MHP'nin Bahçeli kliği, açık şekilde benim için düşman pozisyonundadır. Bu bâkidir.
Ama Meral Akşener denilen kadın, ipleri CIA'nın elinde olan Cemaâtin elemanıdır. ABD emperyalizminin projesidir bunlar. Cemaâtin yeni "yıldızlara" ihtiyacı var, bunu da Meral Akşener'le MHP'yi AKP rejiminden koparmakla yapmaya çalışıyor.
Şu yanlıştır. "AKP/Tayyip gitsin de nası giderse gitsin" deyip ABD'nin devlet içerisinde cirit atmasına izin vermenin bu ülkeye hiç bir yararı yoktur.
Unutmayın, Tayyip'i getiren de ABD'dir. Üstelik bunu AKP'yle değil Baykal'lı CHP'yle yapmıştır. 2002 seçimlerinden sonra hukuksuzca Siirt'te "mini seçim"le, siyaseten yasaklı RTE milletvekili ve Başbakan yapılmıştır. Baykal'lı CHP bu düzeneğin başını çekmişti o zaman. Tüm bu proojenin ABD'nin "terörle savaş" palavrasıyla Ortadoğu'yu yeniden şekillendirmesinin ayaklarından biri olmuştur Türkiye. Önce Afganistan'a asker gönderdik, sonra 2003 Irak işgâlinde de, ABD ordusunun lojistiğine yol açtık. RTE o zamanlar "eşbaşkanım" diyordu.
Ortadoğuya yönelik bu kanlı ABD projesi devam ediyor ve RTE görevinde beceriksiz olduğu için tasfiye edilmeye çalışılıyor. Cemaat-AKP çatışmasını böyle okumanız gerekir.
Mevcut konjonktürde, AKP rejimi, orduyla ittifak yapmak zorunda kalmış ve gün geçtikçe ordunun dayattıklarına yol vermek zorunda kalıyor. RTE gücünü yitirmiştir, geçici ittifaklarla ayakta kalmaya çalışıyor.
Tüm bu itdalaşında (dogfight) Türkiye halkına yararlı hiç bir taraf yoktur. İki ucu bohklu değnek. Emperyalizmin karanlığında "hangimiz daha Amerikancı oluruz" yarışından başka bir şey değil bu. Meral Akşener gibiler basit birer piyondan başka bir şey değildir.
Meral akşener yani kendine cok güveniyor ve oldukca egoyist tavırlar sergiliyor konuşmalarında
Şöyle düşünürsek Bir partinin liderisiniz partinizde sizin kat ve kat altında partinize mensup bir bayan geliyor ve heryerde sizi kucumseyecek size karsi saygidan yoksun bir bicimde siz sanki partinin baskani degilde partinin caycisiymis gibi size karsi tavirlar sergileyecek. Ee siz ne düşünürsünüz bir kisi hakkinda Bence bir giram saygisi yok kimseye vatana nasil olabilirki kendi baskanina saygisi olmayan kemdine bakmadan sayin bahceliyi kucumseyen?
Nasil olabilir sizce bu kisi birgun mhp baskani olarak ulkenin basina gecse allah muhafaza..
Sayin devlet bahcelinin gazasi mubarek olsun... #Devletbahceliyidestekliyoruz
Kadınlıktan nasibini alamamış, kadın müsvettesi.
Çok kaba buluyorum, fetönün projesi, eşi eski dev solculardan, oğlu gezici, kendiside gezi olaylarını tasvip edenlerden, cemaatciler ve hatta solcular bile bu kadını destekliyor, bunun neresi miliyetci? Mhp'ninbaşına geçirmek istiyorlar çünkü olası bir eylemde, kargaşada, kaosda ülkücüleri sokağa döküp iç savaş çıkarmak için...
Paralelin oyunu diyorsun yani. Ama oğlunun veya kocasının siyasi görüşü onun pozisyonunu etkilememeli/etkileyemez fiiliyatta. Ama potansiyelde etkiler eminim, derin devlet yapar bir şeyler.
Bir siyasetcinin özelliklede milliyetci birinin eşinin dev solcu olması yadırganacak bir durum, ikisinden biri göründüğü gibi değildir ve solcularda bu kadını desteklediğine göre , bu kadının bir proje olduğu zaten ortada, bu kadın mhp'nin oylarını yükselteceği için değil, ülkücüleri sokağa dökmek için aday, bahçeliden habersiz clintonla gizli görüşmeleri deşifre oldu, oysa mensup olduğu partinin bundan haberfar olması gerekirdi ama haberleri yoktu?
Cevap
21Cevap
çok boş bir kadın her şeyin çok basit olduğunu düşünüyor. daha seçilmeden başkakan olacam hayallerine giriyor. erdoğan gitmeden bu millet başka partiyi iktidar yapmaz. ayrıca geziyi desteklediğini ifade etti olgunluk sıfır gençleri sokağa dökmeye meyilli. partinin başında bu olsaydı gezi olaylarında ülkücüleri salardı sokağa
Genel başkanı geç Başbakan, Cumhurbaşkanı olmaya layık bir insan kendisi. Yüzyüze görüştüğüm bir siyasetçi ve herkese karşı bir sempatisi var parti seçmeksizin. Eğer genel başkan olursa geleceği parlak ve genel başkan olmaya en yakın aday diye düşünüyorum. Seçim müziğini dinlemeni tavsiye ederim çok güzel👍 Devlet Bahçeli artık koltuktan inmeli diye düşünenlerdenim çok katkısı oldu başkanımızın fakat artık vadesi doldu.
Aynen öyle. Duruşu olsun partimize katkıları olsun hepsi çok istikrarlı ve etik. Başkanımızın vadesi doldu, sıra akşenere geldi.
Keske her mhp li onun kadar dik durus sergilese. Degisim vakti artik. Sinan ogan ya da meral aksener diyorum.
Teşekkürler görüş için
alternatifi olmadığı için
mhpden yetiştiğini duymuştum gençlik yıllarında 80ler ülkücülerden ayrılmazmış
Teşekkürler yorumun için
bence mhp'nin başına devlet bahçeliden daha çok yakışıyor.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Yakışmaktan ziyade daha iyi olur parti için
tayibi devircek tek kişi bu yuzden hayatı tehlikede olabilirde ben desteklicem
Teşekkürler yorum için
rica
Bahçeli ye göre sempatik geliyor MHP'nin Başkan'ı değişirse oyum MHP'ye sevmiyorum Bahçeli'yi
olur neden olmasın kadın mhp delegelerinin çoüunun desteğini aldı zaten hükümetle bahçeli kirli işlere devam edemezse gelecek zaten
Haklısın
ama ben başkanlığı getirmeden kesinlikle böyle bir değişime olanak vereceklerini sanmıyorum malum başkanlık için 700 şehit verildi kaddının başa geçmesi demek oy toplaması demek
Evet doğru söylüyosun
bak şimdi girip gördüm i.sozcu.com.tr/.../mhpmmmm.jpg
hos bir kari durusu dusunce tarziyla falan mhp yi bir yere getirir barhceliden iyi oldugu kesin zaten
Bahçeli çöküşe götürdü partiyi haklısın
salak adam o ya
kadına guven olmaz . erkegede olmaz . osmanlıyı hep bu kadınlar çökertti
Neden öyle söylüyorsun. Kadınlar tarih boyunca çok önemli şeylere imza atmışlardır bizleri ikinci plana atmayın lütfen
işe objektif bakıcam şimdi gercekci bir yorum yapıyorum
devlet bahceliden iyi olacagı kesin fakat ülke ataerkil bir ülke oldugu için kadın tiye alınmaz fazla amaca ulasmaz .. rte denen adam bir one minute diyor onca insan bir one mınute oy atıyor . öyle işte ya durus çok önemli bu kadın ne kadar bu tarz bir durus sergileyebilir bilemiyorum
Çok haklısın ataerkiliz *maalesef* Ama onun da nasıl davranacağını halkın da ne tepki vereceğini bilmiyoruz belki insan taklidi yaparlar...
Seviyordum lakin paralel yapıcı olduğunu öğrenene kadar.
Öyle söylentiler duydum ben de, ama neyin paraleli bu?
tam osmanlı tam türk kadını tam lider
Bence de
Antipatik geliyor nedense
sinan oğan diyorum her daim.
Alternatifi yok şu an için mecbur o olur.
Ülkücülük davasını ayağa kaldıracak asena
Bence olmalı en iyi aday bana göre
Olabilir harika bir kadın.
Koray Aydın olacak
Tanımıyorum
Umrumda degil
Bahçeli olmasında :D
Olabilir
ülkücü değil bu
Nasıl yani?
Menfaat için partiyi mi kullanıyor sizce?
baya ülkücü değil, başka partilerde de siyaset yaptı.
Bu şu anki iktidarın adamı, zamanında şimdiki cb ile yoldaşlığı var.
Hmm anladım.
Olmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar