“Türkiye güzeli de seçildiğiniz halde ateşli değil de; evin sevimli kızı gibi algılanıyorsunuz…” cümlesine “Hiç öyle değil. Sen doğru insanlarla konuşmamışsın! Bir kere fiziksel özelliklerim gereği ateşliyim; sarışın, uzun boylu, uzun bacaklıyım. Ama ruhum hiç o seksapeli öne çıkarıp bir yere gelmeye uygun olmadı.” dedi.
Sizce bu açıklama reklam mı yoksa samimi duygularını dile getirdiğini mi düşünüyorsunuz? 🎈
Pınar Altuğ kendisini ateşli bulduğunu söyledi! Sizce reklam peşinde mi yoksa haklılık payı var mı?
Burada baziberkek ve ne yazik ki kizlar kadina yasli damgasi vurmuslar. 40 50 6l60 li yaslar yasli degildir. Kı kadini guzrli yas algikca belli olur. 20 yasinda herkes guzel onemli olan ileri ki yaslarda guzrl kalabilmek. Guzrldir dogrudur. Burada asagilauanlar gercekte gorse dipleri duset😊
Bu kadın sorunlu zaten ya. Kendi kendini ele vermiş. Seksapellik zaten ruhtadır. Yani milyonlarca sarışın, uzun boylu, uzun bacaklı kadın var ama kaçı gerçekten sexy, tartışılır. *Gecen bol olsun.*
Pınar Altuğu çocuklar duymasın da görmüştüm güzel oyunculuğu var. Ama o ateşi onda göremedim. Sadece oyuncu olarak iyidir. Ama fazlada abartmamak gerek.
Bence bu kadın kendini hep olduğundan güzel gördü. Türkiye güzeli olsa da ben hiç güzel bulmadım onu nedense. Bir ukalalık mı desem sanki bir ego mu böyle bişey var yani
Ugak bir açıklama reklama sebep olmaz bence. Ki haklılık payı var. Çocukken izlediğim çocuklar duymasında sıradan bir kadınken şimdi görüyorum ki yaşını hiç göstermeyen ve eskiye nazaran daha alımlı bir kadın. Yaşlanmıyor adeta.
Dediğim cıktı bu Kadını yıllardır arzuluyordum Hayel edıyordum hep dediğim kadar varmış demek bir kez daha dediklerimin doğru olduğuna inandım Pınar Altuğ seks delisi bır kadın ateşli olması normal
Bu kadın bana pek çekici gelmiyo zaten yüzündeki makyaj Johnny Sins in keli gibi parlıyo yüzünden öpmeye kalksan ordaki kozmetik ürünler yüzünden dudak kanseri olursun
Evet ya hiçbi seksiliği olmayan bir kadın kendini hep güzel sandı. Bazı kadınlar Türkiye güzeli seçilmiş tescilli güzel olarak görülüyolar ama bu kadında bişey var ben gençken de hiç beğenmedim. Hani gözleri güzel dersin değil dudakları güzel dersin değil orası burası bunun neresini güzel buldular bilmiyorum
Kadinlar yaslaninca asagilanmayi haketmez hicbir zaman ve erkekler de yaslaniyor. Boyke dusunen kaba erkekler cok maalesef. Iyi bir aile terbiyesi sart her zamn
@magic_x_ her yaşın güzelliğine lafımız yok ama kimisi kendine bakmıyo kilolu oluyo falan hem sağlıksız hem de iyi görünmüyo kimseyi aşağılamak için demiyorum bu kadın da iyi yani belki de 45 yaşında falandır bilmiyorum yaşını
En İyi Cevaplar