Oyunculuğu denemek istiyorum. ünlü olmak için ne yapmak gerekir? Torpil bulmak zor mudur? Ailemde bu sektörde tanıdığım yoktur. Ne yapmak gerek? Bu işler hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
şimdi öncelikle bu işten zevk alman lazım sadece ünlü olmak için oyuncu olunmaz ünlülük eğer olacaksa sonradan gelir önce "oyuncu" ol ama piyasadaki gibi oyuncu olma oyuncu gibi oyuncu ol bu amaç uğruna alabildiğin bütün eğitimleri al diksiyonunu düzelt ama asla büyük hayaller kurma piyasada gerçekten yeteneği olan milyonlarca oyuncu varken sadece 10 ya da 20 tanesini ekranda görebiliyoruz bu da şans ve doğru yer + doğru zaman faktörü. Ajanslara kayıt olarak şansını deneyebilirsin ama unutma ki loto oynamaktan farksız "ya çıkarsa" mantığı bunu unutma
20 Yorumla
Tanınmak için kendi reklamını yap sosyal medyayı aktif kullan kendini geliştirmek için her türlü kursu al eğitim şart tiyatroda oyna bir süre iyi bir ajansa yazıl zaten 5 10 tane var şans girişkenlik eğitim görünüş yetenek çok önemli
00 Yorumla
Öncelikle tipin olacak bu ilk kural fiziğin, tipin farklı gelecek insanlara. İkincisi mutlaka bir yapımcının veya o camiadan bir insanın elinden tutması gerek yoksa imkansız. Ha imkanı şöyle var, katılırsın güzellik yarışmalarına derece yaparsın o zaman zaten teklifler sırayla gelir. Araştırma yaparsan her ünlünün elinden bir şekilde birileri tutmuş oluyor. Keşfedilecek bir farkınız gerek anlayacağınız
00 Yorumla
Eğer karakter olarak zayifsan ordan oraya savrulacagin bir sektör. bu ünlüler dünyasıyla ilgili bir not: zamanında madonna söyle demişti "madonna olmak için kac kişinin altina yattim biliyor musunuz siz?" sen ordan mevzuyu anla iste.
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu nerede demişti?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
24Cevap
ben bir kere biriyle tanışmıştım netten
aynı bu soruyu sordum ona
bana yönetmen yatağı demişti
onu aklıma getirdin şimdi bak13 Yorumla
Soran+1 yılünlü olan bu hande erçeller falan hep yataktan mı buralara gelmiştir ki, yani oyunculuk denen şey bunlarda yok bence
- +1 yıl
bence hande erçel güzellik yarışmasında seçilmişti orda bi tanındı bide bi yakını ünlü birisini tanıyomuş oda yardımcı olmuş öyle ünlü olmuş
bu işte ya çok farklı bir yüzünüz vs. olacak ya da iyi bir oyuncu ustanın elinden yetişeceksiniz tahminim
30 YorumlaKardeşim önce iyice bir sor soruçtur güvenilir ajanslara resmini yeteneklerini vs ne gerekiyorsa gönder illaki birinden kabul gelecektir önce reklamlarla küçük şeylerle başlarsın sonra yıllar geçtikçe bu sektörde çaba harcarsan yükselirsin ama yok hemen yükselmek istiyorum diyorsan ayrı bir şeyin olmalı bişey yapmalısınki insanlar seni tanısın dikkat çekmem gerek :)
10 Yorumlacast ajanslarına falan gitmen gerek, onlar seni yönlendirirler zaten, bütün oyuncular ya cast ajansından çıkma ya da başkaları tarafından keşfedilmekte. o yüzden torpil diyemeyiz.
00 YorumlaEğer davanda ciddiysen bir oyuculuk akademisinden diksiyon ve kamera önü egıtımı alırsın İstanbul'da zincirlikuyu var bu yerlerde yeteneğini sergilersin varsa her turlu yürürsün yoksa zaten direktörler sana sende is yok derler 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltorpilsiz zor falan degıl mesela aslı bekiro? kız vine fnomenıydı ve vıne larında bahsedıyordu unlu tanıdıgım yok ajansım yok hayallerımın gerceklesmesı sebebı sızlersınız dıye. ayrıca oyuncu yetenegıde yok ama sevımı bırı sevdırmıs kendını ılla o yonetmenın bu yonetmenın altı falan dıyorlar hangi kedi ulasamadıgına ne dermıs bılırsınız ;) insanlar medya da da kendı emeklerıyle bıryerlere gelebılır tavsıyem tıyatro okuluna git
10 Yorumla
+1 yılBazı ajanslara başvurabilirsin araştırıp bakmalısın tarihlerine falan
00 YorumlaÇok zor bir sektör orası büyük torpil gerek hatta yetmeyebilir o da yetenek lazım, birazda şans..
00 YorumlaParan olsun o sektör de sözü geçen birini bul yeterlidir biraz da tip vucut
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTorpil oyle netten bulunmaz bence. İnsanlarin hep akraba es dost veya uye oldugu tuhaf orgutlerle falan oluyor. Gerci hic torpilim olmadi belki netten bulan da vardir
00 Yorumla
+1 yılYakışıklıydan ünlü olursun beceri falan hikaye artk bu işler böyle yürür
10 Yorumlayetenek, çok çalışmak, hırs, seni destekleyecek bir kodaman
00 Yorumlayakışıklımısın git yarışmalara birinci ol anca öyle
10 Yorumlaünlü olmak için giidp adam öldür seri katil ol nasıl ünlüsün :)
10 Yorumlaiyi bir oyunculuk okulundan mezun olursan ogretmenlerin falan zaten oyuncular oluyor bazı yerlerde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ünlü olmak için, iyi bir yönetmenin altına yatman lazım
111 Yorumla
Soran+1 yılkadın yönetmenlerde mi böyledir
Cevap sahibi+1 yılhepsi böyle kadın erkek farketmiyor
Soran+1 yılünlü oyuncular böyle mi olmuştur peki, tolga çevik falan
Cevap sahibi+1 yılhepsi
Soran+1 yılpeki şu "yeteneği olanlar farkedilir" diyenler ne olacak. nasıl kesin konuşabiliyorsun peki
Cevap sahibi+1 yılonlar yalan D:
Soran+1 yılnasıl kesin konuşuyon ya anlamıyorum :-)
Cevap sahibi+1 yılbelki bir ünlünün kuzeniyimdir:D
Soran+1 yılbeni mi troll lüyon yoksa harbi mi:-)
bence güvendiğin bir tanıdık yoksa zor iş yatağa atarlar alan mazallah
00 YorumlaTanıdık yoksa zor. Torpil bulmak kolay değil. Tanıdıklarına sor soruştur.
10 YorumlaTorpile gerek yok. Git ajanslara baş vur. Beğenirlerse seni çekimlere falan çağırırlar. Sonra baktın başlarsın. Zaten rol yeteneğin varsa sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yıloyuncu olmaktan once guzellige sahip ol. an gerekiyor. malesef oyunculuk yetmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeteneği bırak yakışıklı ve kaslı olman lazım tv sektöründe
Torpil zaten Allahın emri00 Yorumla
+1 yılİyi bir eğitim iyi bir fizik iyi birde düzgün yüz hatların varsa oyuncu olabilirsin bence
00 Yorumla
+1 yılDüvüş sporu yapıyorum yakışıklı degilim sert biriyim ama iyi her neyse gerçek yetenekler bulunmuyor türkiyede ne yazık çukur dayiz hepimiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYönetmenle yatıp kalkan kızlar var erkekler napmsli bilmiyom
00 Yorumla
+1 yılTanıdığın bir oyuncu olucak
10 Yorumlakızsan bulursunda erkeklere biraz zor ,:d
00 Yorumla
+1 yılTipinden eminsen pek torpile ihtiyacin olmaz.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılCast ajanslarına kaydol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo git yönetmene ver
21 Yorumla- +1 yıl
Hagsjagsjahshshs gercekciii
kardeşimde oyuncu olmak istiyo o işler yaş biraz
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı olmak artık herkes ona bakiyo
00 Yorumlaküçük reklamlardan başla ya da vinecilikle başla.
00 YorumlaRuhunu satmaya hazır olmalısın
10 YorumlaOyunculuk demiyorda ünlü bir oyunculuk diyor
00 Yorumlabir tiyatroya başla yeteneklerini koy ortaya
00 Yorumla
+1 yılİyi kotu her ajansa basvur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasarili olcaksin ve sans...
00 Yorumlayakisli ve fizigin duzgunse ajansa falan basvur
00 Yorumla
+1 yılDeneme bile tanıdık bul önce
00 Yorumla
+1 yılTorpille olacaksan olma.
00 Yorumla
+1 yılSenden bir seviim olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTorpil marketlerde bulunuyordu eskiden.
00 Yorumla
+1 yılajanslara basvur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyetenek var mı yetenek ya da yakışıklılık.
00 Yorumla
+1 yılhahahah
00 Yorumla
+1 yılTiyatroya basla
00 Yorumla
+1 yılOyunculuk yeteneği
00 YorumlaÇevre gerekli.
00 YorumlaAjansa kaydol
00 Yorumla
+1 yılbulunmaz kolay kolay
00 Yorumla
+1 yılAjans😂😂
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılTorpil lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇaktır😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTorpilsiz zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyalakalik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çalışmak gerek.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ünlü bir oyuncu olmak için neler yapmak gerekir? Torpil nasıl bulunur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Herkes oyunculuk yapabilir mi?
İnanan ve isteyen herkes oyunculuk yapabilir. Kamera önü oyunculuk çok zor bir şey değil. Kamera karşısında doğal olabilirseniz ve gerilmezseniz yapabilirsiniz. Yetenek tabii ki önemli ama yetenek çalışarak gelişen bir şeydir. Çalışan, isteyen ve inanan herkes kamera önü oyunculukta başarılı olabilir.