AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Merhaba umarım sorum size ulaşır
Günümüz tiyatro dünyasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Populerlikle kaliteli sanat arasindaki ince çizgiyi yakalayamayan bir sanat anlayisinin olması bizleri ne noktaya götürür?
Medyanın sanatı farklı amaçlarla kullandigini düşünüyor musunuz
Yorum şimdiden teşekkür ederim
Merhaba, öncelikle hoşgeldiniz. Sizi burada görmek büyük mutluluk.. ☺ Size iki sorum olacaktı:
1-Hayatta büyük pişmanlıklarınız var mı?
2-"Keşke bu rolde ben oynasaydım" dediğiniz herhangi bir dizi/film oldu mu? Olduysa hangi dizi/filmin hangi rolüydü? :)
İyi bir koca baba olmak için erkekte gereken özellikler nelerdir
Empati kurabilme kabiliyeti, şevkat, sevgi, merhamet... ve sabır
@SezaiAcima
Merhaba Kenan Bey, Radyo Televizyon Ve Sinema öğrencilerine ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz? Yaklaşık üç ay gibi bir zaman sonra mezun olacağız bu konuda tecrübeleriniz ile bize ne gibi öneriler sunabilirsiniz acaba? Şimdiden teşekkür eder ve başarılarınızın devamını dilerim..
Ben hollandadan sizi cok begeniyorum gercekten gullerin savasinda cok begenerek izliyordum sizi☺️ Sorum su hic hollandaya geldiniz mi? ya da gelmeyi dusunuyormusunuz cok merak etim☺️☺️
Sizi cok seviyorum keske sizi tanima firsatim olsaydi ama hayat iste keskelerle geciyor😅
Simdiden tesekkur ederim Hollandadan bol sevgiler size cok seviyorum sizi❤️☺️
bir dizi oyuncusu olarak süreler hakkında ne düşünüyorsunuz? dizi izleyicileri izlerken bayılıyo siz çekerken ne hallere giriyosunuzdur kimbilir. kes çek kes çek... sonra montajı bilmem nesi...
diğer sorumsa oynadığın dizilerin başına leyla ile mecnun badiresi gelse ne düşünür nasıl tepki verirdin ve leyla ile mecnun dizisinin bitirilişine ve bitiriliş şekli hakkında ne düşünürsün?
Merhaba kenan ece hoşgeldin
Kızlarsoruyora gelmesen seni belkide çok geç tanıyacaktım :)))
Memnun oldum tanıştığımıza. Soruma geçiyorum
En sevdiğin ünlü arkadaşların kimler?
Bize hayata dair bir öneride bulunabilirmisin?
Hayatında en çok benimsediğin ve ilham aldığın bir özlü söz var mı?
Oyuncu olduktan sonra hiç bu işi yapamayacagını düşümdümü ve ekranlara ne zaman dönücek? Bana selam yollayabilirmi şimdiden teşekkür ederim
Selam :)
Aaaa ay çok mutlu oldum valla hiç beklemiyodumm :)
Öncelikle hoşgeldiniz siteye sizin gibi değerli bir oyuncuyu KS ailesinde görmek çok güzel. :) Size kısa ama öz bir sorum olacaktı.
Hayatta idealiniz var mı?
Şimdiden teşekkür ederim ve iyi eğlenceler dilerim. :)
Nasıl birisiniz kişilik, karakter veya huy olarak?
İnatçı, kıskanç, huysuz vs vs?
Ve uyumak mı iş mi deseler be derdiniz?
Aklıma geldi bir an 🙄
Uyumak derdim, uyumayı çok severim :) Ama işim olduğunda da hemen uyanırım :)
Ayyy cevap için çok teşekkür ederim 😍😍
İnsanları yaşama bağlayan hedefleri ve hayalleridir.
Hayal ve hedeflerinize ulaştınız mı?
Ulaştıktan sonra her şeyi elde ettim artık diye düşünüp depresyona girdiniz mi?
:D :D :D :) :) peki
Hayallerin sonu yok. Bence insan hesefsiz kaldığında depresyona girer. Ayrıca hayaller de yaşla beraber değişiyor, aynı kalmıyor. Hayal kurmaktan zaten asla vazgeçmem.
Teşekkürler..
Merhaba dün yanlışlıkla alakasız bir şekilde görüş paylaşmıştım tekrar görüş paylaşma şansımız olmadığı için kuzenimin hesabından sormak istiyorum.
29 Nisanda vizyona girecek olan "MAGİ" filmini sabırsızlıkla bekliyorum. Uluslararası bir korku filminde rol olmak sizin için nasıl bir duyguydu? Teklif geldiğinde neler hissettiniz? Bu süreci bizimle paylaşır mısınız?
@ÖZIL10
Merhaba Kenan bey
Sizi eskilerden tanırım İzmir Çetesi filmi zamanlarından çok güzel filmdi gerçekten kısa sürede bitmesine üzülmüştüm ama bu Yıllara gelmenizde ve bu başarıya sahip olmanızda gerçekten çok büyük payı var umarım zamanla daha başarılı olursunuz başarılarınızın devamını dilerim.
Sorum şudur bende sizin gibi oyuncu olmak istiyorum acaba önerebileceğiniz ajans varmı?
Teşekkürler cevabınız için ☺️
Öncelikle hoşgeldiniz.
1) Bu mesleği gerçekten isteyerek mi yapıyorsunuz? Ve bu mesleği seçmemiş olsaydiniz ne olmak isterdiniz?
2) Aşk hayatinizda şanslı bir adam olduğunuzu dusunuyor musunuz? Çok sancılı ve uzun bir ilişkiniz olldu mu? :)
Aşk konusunda oldukça şanslıyım. Çok değerli kadınlar girdi hayatıma.
Ozel hayatin gizliligi tabiki herkesin istedigi bir sey ama unlu bir bireysiniz bu yuzden bir cok. seyinizle ilgilenen insanlar var. unlu olmak mukemmel olmali evet ama sanirim ben dayanamazdim. an geliyor ve eski yasantiniza donmek. istiyor musunuz
Hoş geldiniz.
Ertuğrul filminde Japonlarla birlikte oynadınız.
Size olumlu veyahut olumsuz bir davranışları oldu mu?
Hoşunuza giden ya da gitmeyen şeyler nelerdi?
Japonlar çok mükemmeliyetçi ve işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan insanlar. Onlarla çalışmak benim için hayatım boyunca unutamayacağım çok değerli bir projeydi.
Hoşgeldiniiz öncelikle :)
Allahım ne kadar da yakışıklı 😍
Sorum şu hayatınıza yön veren sizi etkileyen veya ornek aldığınız biri oldu mu?
Cevaplarsanız çok sevinirim :) şimdiden teşekkürler
Annem ve babam :)
Çook teşekkür ederim krem dizisi muhteşemdi 😍 :) hayatta ve iş hayatınızda başarılar 😘😘
Oynadığınız dizi tutmadığında ne hissediyorsunuz?
Şu zamana kadar anlaştığınız en iyi partner kim?
Ben sizi Naz Elmas ve Canan Ergüder ile çok yakıştırmıştım :)
Şu ana kadar anlaştığım en iyi partner Canan Ergüder oldu. Diziler bittiğinde ilk başta üzülüyordum. Sonra benim elimde olmayan sebeplerden dolayı bittiğini bildiğim için devam edebiliyorum hayatıma.
Cevapladığınız için teşekkür ederim :D
Yeni bir proje ile görmek dileğiyle..
Öncelikle hoşgeldiin *-*
Bildiğim kadarıyla eğitiminin bir kısmını yurt dışında okudun. Gelecek kariyerin için neden yurt dışında kalmayı tercih etmedin?
Hayat beni bir şekilde buraya geri getirdi. Ama rüzgarın nereden eseceği belli olmuyor, mesela sonbaharda Viyana'da bir tiyatro projesi üzerinde çalışıyorum.
Sizden yaşça büyük biriyle birlikte olmak size bir şeyler kattı mı? 😀
Şüphesiz ki her aşk insana bir şeyler katar.
Ya sizi çok ama çok beğeniyorum giyim. Tarzınızı oyunculuğunuzu yakışıklı oluşunuz çok hoşuma gidiyor. Sizi çok istiyordum bu sitede görmeyi bana nasip oldu :)
Bana bir rol var mı abey hani dizide filan 😂😂😂
Sevgilini elinden almaya çalışan daha yakışıklı eleman rolü olabilir 😂😂
Latife dışında gerçekten iyi oyuncusunuz
Sanat hayatınızda başarılar dilerim sizleri gördüğümüze sevindim
öncelikle hoşgeldin abi... her zaman değişik tarz dizilerde yer alıyorsun ama bazı dizilerin güzel olsa da yayından kaldırıldı bu reyting kurbanı olan diziler hakkında ne düşünüyorsun? Güzel olan, emek harcanan yapımlar böyle kolay yayından kalkıyor bu saçma değil mi?
Merhaba, Hoşgeldiniz @KenanEce 😊
Bu zamana kadar aldığınız en değerli hediye neydi acaba? :)
Vay zalım cevaplamamış benim kankimin sorusunu :/
@NeHaldeyiz kanki zaten kendisi sevdiğim bir insan değil.. İlk defa sordum bir ünlüye Fakat cevap verilmedi. Umurumda mı? Değil 😀😀
Kendisi mi yazıyor sanki ya :D
@NeHaldeyiz asdfhkl 😂
Aşağıdakilerden hangisi?
A) Bim
B) A101
C) Şok
Koptum bu soru harika 😂😂😛
@Єναηєscєηcє-Sєlєη Siz yaşıyor muydunuz?
Sizli bizli konuşmaya da başlamışız 😞
Saygıdan 😂
@Єναηєscєηcє-Sєlєη :D
Merhabalaar :) çocukken hayalini kurduğunuz yapmak istediğiniz bir şey var mıydı? Ve bunu gerçekleştirebildiniz mi? :)
Yanıtlarsanız coooo... oook mutlu olurum çok seviyorum sizi :)
Hoş geldiniz öncelikle. Oyunculuğunuzu çok beğendiğimi söylemek isterim. Merak ettiğim şey şu, resmi yerler harici örneğin sosyal medyada yazım kurallarına dikkat eder misiniz? Yoksa önem vermez misiniz?
Kenan bey merhaba benim sorum.. Hiç ünlü olmaktan pişmanlık duydunuzmu?
Ünlü olmasaydınız hangi mesleği ictaa etmek istersiniz? Şimdiden teşekkürler sizi aramızda görmekten çok mutluyuz :)
Merhaba bayım ks ailemize hoş geldiniz size sorum yok sadece merhaba demek istedim ayrıca geleceği parlak bir oyuncusunuz öyle her şeyi kafanıza takmayın bide sizde nedendir bilmem iktisat ışığı görüyorum ilgilenin derim saygılar...
Canan Ergüderle oynamak size ne kazandırdı? Gercek yaşantınızda da az da olsa egoist bir yanınız var mı?
Canan'ın çok iyi bir oyuncu ve iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Onunla tanıştığıma çok memnun oldum... Evet, egoist bir yanım var.
Görüşlerde de okuduğumuz üzere kızlarımız sizi çok yakışıklı buluyor.
Peki sizce yakışıklı bulunmanızda ünlü olmanızın kızlar üzerinde bir etkisi var mı yoksa sizde kendinizi yakışıklı buluyor musunuz?
Hosgeldiniz efendim :) samimiyetimle cok begendigim bir aktörsünüz bir sorum olacakdı İzmir çetesi neden kısa sürdü keyifle izledigimiz bir diziydi?
Öncelikle hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz.
Yolumuzdan ilerlemek isteyenlere ne gibi yardımlarınız dokunur? Mesela ben! 😊 tiyatro yapmak istiyorum. Ne gibi önerileriniz olabilir?
Ertuğrul filminde o kadar insanın öldüğü sahneleri çekerken nasıl dayandınız? Yani ben izlerken gözyaşlarımı tutamadım. Siz neler hissettiniz o an?
Ben de çok kötü hissettim elbette. Çekimleri Ertuğrul'un battığı gerçek mekanda yaptık, orada aynı zamanda bir Ertuğrul Şehitleri Anıtı da var. Orada çekim yaparken yaşanan facianın anısını hepimiz iliklerimize kadar hissettik.
Öncelikle merhaba hep yakisliyi ve iyiyi oynadiniz kötü yu oynamak kısmet olacak mı ve çirkini cok karizmatik olmayın sonra kızlar beğenmiyor bizi #vururyuzeifadesinecektikbeyakislilardanbitanesi
Bu kadar karizmatik bakmayı nasıl beceriyorsunuz?
Sevgiliniz var mı?
Bir de oynadığınız dizilerden en sevdiğiniz kendinize en yakın gördüğünüz karakter hangisiydi?
Umarım cevaplanır, şimdiden teşekkürler :)
Teşekkür ediyorum, o sizin karizmanız :)
Hepsinde kendimden bir şeyler vardı ama özellikle birini söyleyemeyeceğim :)
Ama en severek oynadığım roller Samanyolu Namık, İzmir Çetesi Ateş ve Güllerin Savaşı Tibet oldu diyebilirim.
Teşekkurler :)
Ay Tutulması diye bir diziniz vardı Naz Elmasla oynuyordunuz ben çok seviyordum o diziyi neden bitti? merak ediyorum
Kanal yönetimi el değiştirdi.
Dizi veya film projemiz var mı? Sizi çok beğeniyorum ama sağlam bir dizide göremedim izlemek için güllerin savaşında izlemiştim en son çok hoştu umarım öyle güzel bir diziyle tekrar ekranlarda görürüz 😊
Türkiyenin en yakışıklı erkek oyuncularında önde gelen isimlerden birisiniz.. Sorum; Hayatınızda kaç kez aşık oldunuz? Gerçek anlamda birini sevdiniz mi? Unutamadığınız bir aşk hikayeniz var mı? 😄
Hayatımda bir kaç kez aşık oldum ama farklı dönemlerde farklı şekilde yaşanıyor aşk. Gerçek anlamda birini elbette sevdim :)
Unutamadığım aşk hikayelerim var, bir gün çay içerken anlatırım :)
Merhaba, hoş geldiniz.
1-Size gelen oyunculuk tekliflerini neye göre kabul ediyorsunuz?
2-Yer aldığınız projelerde "Keşke hiç oynamasaydım." dediğiniz oldu mu?
İlk kriter hikaye oluyor. Anlatacağım karakterle bir bağ kurabiliyor muyum ve beni yeterince ilgilendiriyor mu, buna bakarım. Sonrasında oyuncu partnerlerim, yönetmen, yapımcı vs diye gidiyor.
Anladım, cevabınız için teşekkür ederim.
😄 yakışıklı olmak zor olmuyor mu be abi sjsj neyse asıl sorum.
Sette tanıştığıniz birisi ile bir beraberliginiz oldu mu?
Ve gerçekten dizi ya da film bile olsa rol icabi bakismalar opusmeler normalde de etkilemiyor mu sizi?
Suratında beğenmediğin bir yer var mı?
Çok mükemmelimsi duruyor.
Yahahah sen varya sen 😂
@KezzapMayonez şş burasi ciddi bir müessese lütfen✋
Benim işime karışılmaz sen sus bakim ☺
Teşekkür ederim :)
Rica ederim😍😅
Ne kadar da yakışıklı bir bey. :)
Yalnızca Türkiye için değil, dünya sinemasını baz aldığımızda "Ben oynamalıydım!" dediğiniz bir karakter var mı?
Kenan Bey hoşgeldiniz...
Yemek yapmayı sever misiniz? Eğer yemek yapmakta iyiyim diyorsanız;
En iyi yaptığınız yemek nedir?
Oyunculuğa nasıl başladınız ve eski ve yeni oyunculardan hangilerini beğeniyorsunuz? Örnek aldığınız biri var? Teşekkürler 😊
Merhaba öncelikle hoşgeldiniz :) Gerçek hayatta Gülfem Sipahi gibi birine aşık olabilir misiniz?
Gönül bu :)
Hoşgeldiniz.. Genellikle ne tür müzikler dinlersiniz sosyal medyayı sık sık kullanıp takip edermisiniz? Birde kendi oynadığınız dizileri izlermisiniz?
Merhaba, magazin haberlerine bakış açınız nedir? :)
İşimizin kaçınılmaz bir parçası magazin haberleri ama oturduğu yerden sallama haber yazanları da hiç anlayamıyorum.
Kenan Bey Siz Ünlülerin Bu Hallerini Görünce iyiki Sıradan bir Hayat Yaşıyorum Diye Düşünüyorum.. Umarım Bu Sallama Haber Yapanlar Bu Yanlışlarından Dönüp İnsanların Özel Hayatlarına Burunlarını Sokmazlar... İyi Günler Diliyorum :) :)
Her zaman merak etmişimdir çokmu para kazanıyosunuz 😂😂
Sürekli olmamakla, garantisi olmaması ile birlikte oyunculuk para da kazanabileceğiniz bir meslek olabilir ama belli de olmaz. İnsan para kazanmak için oyuncu olmamalı, o zaman başka meslek seçilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Hoş geldiniz. İyi bir oyuncusunuz bunu bilmeniz yeterli 😉
Teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz..
Kendinizi sima olarak ünlü bir isime benzettiğiniz oldu mu, ya da benzetenler?
Ben Kenan Doğulu'ya benzettim mesela sizi..
Ben sordum bunu adam Scott benzettiğim bir ünlü izlediğim filmlerde falan tip olarak baya benzetmiştim :/
keşke ünlü olmasaydım normal insanlar gibi olsaydım dediğiniz bir zaman oldu mu?
Zaten normal insanız ya :)
Bir günlüğüne başkası olabilecek olsanız kim olmak isterdiniz
Kedim olmak isterdim, dünyayı algılayışını çok merak ediyorum :)
Merhabalar hoş geldiniz 😊
Oyuncu olmanızdaki en önemli etken neydi? Bizlere de tavsiye eder misiniz memnun musunuz mesleğinizden?
Eğer oyuncu olamasaydınuz hangi meslekte olmak istersiniz?
Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden 😊
Merhaba sitemize hoş geldiniz Kenan bey benim sorum şöyle bu güne kadar en keyif aldığınız yapım neydi? Mustafa Üstündağ ile iyi bir ikili olduğunuzu düşünüyormusunuz teşekkürler 😊
İzmir Çetesinde Mustafa'yla paslaşmak güzeldi.
Hoşgeldiniz,
Sosyal projelerde görev almak ister misiniz. Özellikle hangisinde?
Merhabalar hoşgeldiniz. Sorucağım soru ilginç olabilir. Kalbin karanlık yüzü hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin karanlık yüzünüz var mı?
Hoşgeldiniz
Doğuştan mı şanslıydınız yoksa şansınız daha sonradan mı açıldı?
Hoşgeldiniz öncelikle soruma gelirsek☺ bugume kadar izlediginiz en guzel film neydi? Bu film yaşamınızı etkiledi mi? Cevaplarsanız cok sevınırım☺☺☺☺😊
Hoş geldiniz.. :) En son hangi filmi izlediniz? Ve en sevdiğiniz filmi öğrenebilir miyiz? :)
En son Dolores Clayborne, Stephen King romanından uyarlanmış bir kadın filmi. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Erkekler de mutlaka izlemeli, harika bir psikolojik drama.
Çok teşekkürler nazik cevabınız için.. Listelere eklendi bile. Çok beğeniliyorsunuz, sizi başka projelerde de görmek dileğiyle.. :)