AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Hoşgeldiniz bütün dizilerinizi severek takip ediyorum çok sempatik ve yakışıklısınız bu ekranda yansıyor oyuncu olmaya nasıl karar verdiniz?
Öncelikle hoşgeldiniz.. Öncelikle herkes gibi yakışıklı olmanızdan ziyade gerçekten karakterinizi beğendiğim bir adamsınız. Soracak sorum yok sadece bunu söylemek istedim. Hayatınızda başarılar..
Ne ara 4xper oldunuz?
Yoksa 4 xper olmayı siz mi istediniz ks den aynı benim gibi? :Dd
Yoksa soru mu sordunuz;
Ne zaman 4 xper olcam, diye? :\
Yoksa hiii anladım tamam
Hoşgeldinnn :)
Kısa bir sorum var;
Eskilerden veya şimdi, dinlemekten keyif aldığınız sevdiğiniz bir şarkıcı mutlaka vardır.. İsmi ne? :D bende dinlicem 😌👀
(Bu arada sizi çok seviyorum ve çok yakışıklı buluyorum :) )
Çok yakışıklı ya 😂 hoşgeldiniz 😂
Adamı görünce sulanmaya başladık 😂😂😂
@Pembepanter66 :D peçete lazım mı kızlar ahahshahsa :D
@dmladmla peçete :D :D
Hahahshdhhshdhshahaha 😂 😂 peçete fabrikası lazım 30 aralıkta ks de seller olacak 😂😂
@JustWatch12 ne demeli? havlu mu :D
@Pembepanter66 ahhsdahshd :D 30 aralık gelmeden ortalığı seller almış baksana :D
@dmladmla ondan demedim ya aklıma baska bişey geldi :D 30 Aralık neden @Pembepanter66 :D
Şimdi bu adam kesin bu yazılanları okuyacak ona burdan " heyt yavrum be ekmeğe mi bastın Da taş oldun " diyorum 😂😂😂😂😂😂😂
Sen ne demek isterdin 🎤 sende
@JustWatch12 çünkü adam bugün yanıtlayacak soruları
@dmladmla 30 aralık mı bugün :D
@Pembepanter66 ben dudaklara takıldım :D :D
@dmladmla Kenan abi sen bakma bunlara :D :D
@JustWatch12 oha fena ifşa oldum, Mart doğru :D sghashdahs
@dmladmla senin hatan değil @pembepanter66 sucu ilk o dedi :D
Dudaklar olay 😀
Niye rahatsız olsun acaba 😀
@Pembepanter66 ortalığı karıştın kız sen :D aralık nerden çıktı
Kız 30 aralıkta gelecek diye biliyorum ben facede öyle yapmışlardı 😀
@Pembepanter66 orda kocaman 30 Mart yazıyor benim de aklım karıştı 30 aralık yazmışım sana uydum :D sagahdhdash
Ahahahshsbs 😂 harbi ben 30 aralığı neremden uydurdum 😂😂😂
@Pembepanter66 :D artık onu da sen bul ashashasdh :D kırmızıoje online olunca bize fena sövecek gibime geliyo :D
Hiç sorma 😂😂 şikayet etse yeridir 😂😂😂 kusura bakma @Kirmiiziojemm apla 😂😂😂
Neresi yakışıklı yaa
@minik_şirine Bence de yakışıklı değil ama sitenin kızları bitmiş :)
@dmladmla arkadaşlarla sizin yorumu tartıştık aramızda da netleştrimek için yalnızca soruyorum belaltı bir durumu mu kastettiniz yaptınız peçete derken?
Rol almaktan en çok keyif aldığınız dizi/film hangisiydi?
avusturya lisesinden aklında kalan nedir?
Cok guzel bir tiyatro salonu ve kantindeki sosisliler :)
Hedefinize giderken İşinize taş koyan insanlar oldu mu nasıl başa çıkabildiniz veya pes etmeyi mi tercih ettiniz?
oyunculuk hayatı günlük yaşantınızı nasıl etkiliyor? mesela ilkokuldaki gibi mutlumusunuz? :D
Keşke bu filmde/dizide yer alma şansım olsaydı dediniz mi hiç?
Hoşgeldiniz ☺size göre ideal insan ideal yaşam ideal aşk ideal ilişki nedir?
Ve en önemlisi İdeal ülke nedir?
Öncelikle sizi çok seviyorum. Büyük hayranınızım. Sevdiğiniz yabancı diziler ve kitaplar nelerdir? Cevaplarsanız sevinirim.
Hacı bir selam verip gideyim dedim.
Nasılsa hepimiz insanız ünlü ünsüz farketmiyor :D
Ama hoşgeldin :)
İzmir cetesinde oynamistiniz sizce izmirde dizi cekmenin artilari eksileri nelerdi
Hayat felsefeniz nedir? Buraya sende soru sormalisin @keremcnnece 😘😘😘
neden kizlar soruyor da sorulari cvplamak istediniz?
İnsanlarla iletişim kurmayı çok seviyorum, bunun için kaliteli ve güzel bir ortam yaratıldığını gördüğümden geldim :)
sonunda :) bu sitede sizi görmek gerçekten cok güzel :)
Cok tv izlemedigim icin sizide izleme firsatim olmadi. sadece basarilarinizin devamini diliyorum. hosgeldiniz Kenan bey..
Oyunculugunu sevdiginiz ve fikirlerini onemsediginiz biri var mi? Varsa kim?
Hayatınızda "Asla vazgeçemem." diyebileceğiniz kadar bağımlılık duyduğunuz şeyler var mı?
Sabah kahvesi sanırım :)
Dizilerde yoksunuz günümüz dizileri size cazip gelmiyor mu nebilim güzel bir aile dizisinde oynarmisiniz? ya da..
#ÜnlülerCevaplıyor 🙋
Dini inanciniz nedir? inanciniz dogrultusunda yasar misiniz @kenanece bey?
Hoşgeldiniz
Günümüz dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz ve severek takip ettiğiniz bir dizi var mı?
ya soracak soru bulamadım ama gerçekten bayılıyorum size
Hoşgeldiniz.
Mutluluk nedir sizce?
Mutluluğun tarıfini yapar mısınız?
Başarılarınızın devamını dilerim. Magazin manyağı ünlüler arasına girmediğiniz için örnek biri olduğunuz konusunda kanaat kıldım. Sorum yok. Bildiğiniz yoldan devam ediniz. Saygılar.
merhaba :)
hayatınızda hiç keşke yapmasaydım deyip pişman olduğunuz birşey var mı yoksa yaptıklarımdan hiç pişmalık duymadım diyenlerden misiniz?
teşekkür ederim :)
Hosgeldin Kenan Unlu olmayip resmini sorsak burdaki kizlar begenmezdi unlu oldugun icin iltifat yagmuruna tutuluyosun boyle kizlar halkindaki dusuncelerin neler hayatinda basarilar dilerim
En çok canlandırmak istediğiniz, (böyle bir karakter bende müthiş durur dediginiz), kişilik ve karakter var mi? Varsa nasıl bir kişiliğe role bürünmek isterdiniz?
Unlu olmadan once bu gunlere gelceginizi dusunuyo muydunuz? Amaclariniza hayallerinize ulastiniz mi? Olumlu veya olumsuz cevapta olsa, nasil hissettiriyo bu kariyeriniz?
Öncellikle merhabalar 😃,
Sizi bir çok dizi de görüyoruz. En sevdiğiniz rol nedir?
Örneğin
Acımasızı mı oynamak? Herkesin yardımına koşanı mı oynamak?
aklıma soru gelmiyo, bende "çok tatlısın yaa" diyim bari namım yürüsün..
Hoşgeldiniz :) daha ekranlara kendinizi ne kadar özleteceksiniz?
Hoşgeldiniz
-Ne olacak bu memleketin hali?
Ben de aynı soruyu sorup duruyorum...
İlk başta sitemize hoşgeldiniz..
1-Sporla aranız nasıl? Haftada kaç gününüzü günde kaç saatinizi ayırıyorsunuz?
2- Hangi takım taraftarısınız?
Cool durmak için özel ders falan mı aldınız yoksa doğuştan mı? :D
Coolluk içinden geldiği gibi davranmaktır bence, ben sadece içimden geldiği gibi davranıyorum :)
soru sormak ıstemıyorum yanında olmak ısterdım senınle tanısmak :) çokk yakışıklı birisin gercekten çokkk :))
Burcunuz ne? En sevdiğiniz şarkı hangisi? Kedi mi köpek mi?
Benim kedilerim var, babamın varda köpekleri. İkisi de güzel bence. Evde kedi, bahçeli bir evde yaşanıyorsa da köpekler güzel :)
Teşekkürler cevabınız için kedileri bende çok severim <3
Opusme veya sevisme sahnelerinde oynamak sizi heyecanlandirir mi
Bu konunun Türkiye'de çok yanlış aktarıldığını düşünüyorum. Tüm sahneler gibi sevişme sahnelerinin de profesyonellik çerçevesinde ele alınması gerektiğini düşünüyorum.
Hoş geldiniz
Tekrar tekrar izlediğiniz bir film var mı?
Hangisi?
Neden?
Teşekkürler 😊
Bir kaç film var aslında, biri Eyes Wide Shut, Midnight Cowboy ve Graduate.
En kısa zamanda bende izliyorum teşekkürler...
Merhaba ;
Oyuncuların çok kazandığına şahit oluyoruz. sizler bu paraları nasıl harcıyorsunuz? Eğer bir yatırım yapıyorsanız nasıl yatırımlardır bunlar
Sitemize şeref verdiniz hoşgeldiniz kenan bey nasılsınız inşallah yeni projelerinizden bahseder misiniz teşekkürler 😊
Haziran ayında bir sinema filmi için hazırlanıyorum.
Neden Ertuğrul 1890? Sizi neden seçtiklerini bilmiyorum tabi ama siz neden bu karakteri canlandırmak istediniz ve bu hayatınıza ne kazandırdı?
Her zaman bir uluslararası filmde yer almak istiyordum ve aynı zamanda hikayenin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden teklif edildiğinde memnuniyetle kabul ettim.
Mesela ben sizi Uğur Arslan'a benzettim, benim gibi benzetenler de oluyor mu? :D
Merhaba kenan baktım hiç soru cevaplardan 2 günde 4 xper olmuşsun nerden bu torpil. 😊
Kazandığın ilk parayla ne aldın?
Oyunculuktan ilk paramı İrlanda'da bir dizide kazandım.. Müzik seti aldım...
😍 ben de hep ilk kazandigim parayla muzik seti alacagim derdim. Ama ilk para kazandigimda cocugum vardi ve onceliklerim oydu. Muzik setine hic sira gelmedi. :(
Siz 35 yaşındasınız Hatice Aslan 54 yaşında. Arada ki yaş farkı ise 19.
Bu ilişkiyi yaşarken hiç birbirinize samimi oldunuz mu?
Hoşgeldiniz :)
Başarınızın sırrını Neye Borçlusunuz?
Oyunculuğa Geçmenizdeki önemli Etken Neydi?
:)
Merhaba sizi ilk "Ay tutulması" dizisinde görmüştüm... O dizi neden bitti? Severek izliyordum bitince üzülmüştüm... Teşekkür ederim
Galiba biraz film izlemeliyim, seni ilk defa görüyorum ve buna çok üzüldüm :))) şarkı söylemeyi düşünür müsün?
aynı yorumu ben yaptım kaldırmıslar
@lenii inflames sana söyler demek istemişlerdir yanlış düşünme 😜
@lenii aynen. Bende de
@mtgmt yok artık daha neler
Ya sen ne ponçik ne tatlı bir adamsın seni çok seviyorum ya 😄😘😘😘😘
Teşekkür ederim :)
Merhaba hoşgeldiniz :) <3
Hayalinizdeki kadın tipi nasıldır?
Şimdiden teşekkürler.
Sevdiğim kadın tipi , hayata gülümseyerek bakan, yaşamayı seven, kendi ayakları üzerinde durabilen, özgüveni yüksek kadınlar diyebilirim.
Vaoov çok teşekkürler. :) <3
bir insan bu kadar semptik ve yakışıklı olabilir sizi çok seviyorummmm televizyonda daha fazla projede yer alın lütfen
AVLU dizisinde birlikte rol almaktan en zevk aldığın kişi?
Aşık oldugunuz insanin manik depresif oldugunu sonradan ogrenseniz ne degişirdi?
Sizce aşkta gurur var mıdır?
Ayrıca en sevdiğiniz kitap hangisi?
Ben bir ara özellikle hayranınızdım aklıma soru gelmiyor hoş geldiniz :)))
Yaş olmuş 35, yolun yarısı mi sence abi? 😂
Yok abi o değişti, yolun yarısını sen tayin ediyorsun. İstiyorsan 35 de olur 50 de olur.
Kücüklükte oyuncumu olmak istemistiniz? En büyük hayaliniz neydi?
ileride çekeceğim filmimde oynamak ister misiniz? Para yok sadece sanat:))