Kastim sadece ortalama ustu degil cok cok ust dzey gyzel bir kiz gibi. Bilmiyorum bu kız bu kadar bir baba mi güzel. Fahriye evlenmiş tuba buyukustunmus hepsini sol lar atar latin amerikada olsaydı tam bir dünya starı konumundaydı bence, ama bir o kadarda berbat oyuncu dönem kobala rol yapamaz derler ya o denli berbat ondan da beter. Hadi ben su spiral iyi oynuyordu da bu kız nasıl ödül aldı anlamadım açıkçası.
Bu dünkü ödül aldığı törenden
Kısacası tam esmer güzeli bence Birde beyaz buğday diyorlar bu kıza ama makyajsız buğday bile değil bildiğiniz esmer bu kız makyajını buğday gibi yapıyorlar saçlarını da açmış ki siyah salonda çok güzelmiş gayetl
Tipik Türk kızı evet ama çoğu sarisindan veya avrupalidan güzel. Tam türk gibi yüz hatları moğol ve oğuz turkleri gibi yuvarlak büyük Bilmiyorum sempatik ve çok hoş ama bir o kadarda kötü oyuncu. Sabun köpüğü zaten tartışmak saçma. Fotomodel olabilir bence.
İlk bakışta herkes güzel görmüştür ama göz alışınca güzel değil tabiri caizse tabak gibi suratı var çok kaba bence ama güzellik görecelidir tabiki :) gözleri güzel sadece :)
Güzel kız ama çokta abartılacak kadar değil ünlüler aradındada normal hayatta da bundan daha güzel olan çok kız gördüm yani bence normal bir güzelliği var
Öyle deme ya.. Belki daha bile güzelsindir.. Her erkeğin güzellik anlayışı farklıdır, ayrıca erkeklerle kızların da güzellik anlayışı biribirinden farklıdır.. Yani sana iğrenç gelen kız bir erkeğe çok güzel gelebilir..
Buraya resmimi koyardım ama koyamam ozelden yazarsan anlarsın bu kızın tırnağı bile etmeyeceğini Yok ben o olaya inanmıyorum. Bir kız üst düzeyde üst duzey dir bence
Kızın maşallahı var annemle biz kızı her gördüğümüzde bir ton maşallah yağdırıyoruz yani :D umarım hayat çizgisi de güzel olur, hoş dizi hayatında çamura bulaşmadan nasıl ilerleyecek bilemiyorum ;) Umarım ünlü olmayı kaldırabilir ;)
bu kıza göre özellikle çok güzel bana kalırsa çünkü makyaj güzeli değil bunda bir ton boya var o sade yani izlerken o makyaj yoğunluğunu hissedebiliyorum
Yapma allasen azcık anlayan bile berbat ser. Ki kuzenm oyuncu koçu diziyi izlerken bu kız kanal d de nasol rol kapmış flash tvdeki amatörlerden beter dedi ama güzel kız baya
azıcık anlayan derken anlamak görmek izlemek ve yorumlamak yargıları özneldir bana göre olumlu olan sana gre olumsuz olabilir saygı lütfen.. oyuncu koçu olabilir gene aynı yere geliyoruz.. neyse bir soru sorarken düzgün cevaplar vermeye özen gösterirsin inşallah..
En İyi Cevaplar