Bana artık itici bile gelmeye başladı. hele sayfada bir manyak var sürekli güzel mi değil mi diye sürekli fotolarını falan atıyo iyi iğrendim. Oyunculuğu desen hiç bir işe yaramaz. bence ergenler tarafından şişirilmiş bir tip. bildiğin tipsiz ya.. valla iğrendim kızdan . kıskançlıkla alakası yok ayrıca. ben beğendiğim kişileri beğendiğimi söylerim zaten. ama bu bildiğin abartılmış kız
Güncellemeler
+1 yıl
sizce
Şu kızın neresi güzel ya.. Hande erçel'in abartıldığı kadar güzel olmaması?
Kızı beğeniyorum güzel buluyorum ama cidden sıktı artık. Her gün 25365 tane Hande sorusu görmekten bunaldım. Biri Hande sorularına dur desinn nolur. Boku çıktı artık ya.
Anladık abartıyorlar bende sevmiyorum ama kızı tanımıyorsun etmiyorsun tipsiz yok sevimsiz gibi kelimelerle yeriyorsun hayırdır?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
tanımama gerek var mı? nasıl biri olduğunu görüyorum ve bende ona göre söylüyorum. abartıldığı kadar güzel değil aksine bana tipsiz geliyor. nasıl sana güzel geliyorsa bana da çirkin geliyor. yani kötü eleştirilere hiç gelemiyorsunuz belli ki. herkesin görüşleri farklı niye bu kadar üsteliyorsun?
Bak amacım bu kızı savunmak değil sokakta görsem yüzüne bakmam ben sadece bir abartılma yüzünden kızı yermeni saçma buldum. Ne demek o tipsiz iğrendim falan? Sen nesin ki? senin ondan bir üstünlüğün bile yok :D
benim ondan üstünlüğüm olduğunu söylemedim. hoş onunda benden üstünlüğü yok. benim orda kurduğum cümleyi sen yanlış algılamışsın bana kalırsa. hergün bu kızla ilgili onu seven ergenler paylaşım yapıyo onlar sayesinde iğrendim. bahsettiğim bu. onunla ilgili paylaşım görmekten iğrendim. abartılmasından iğrendim. kimsenin kimseden üstün olma gibi bir durumu yok. onunda benden olamaz.
Şahsen benim yolda gordugum 10 kizdan 5 i hande ercelden güzeldir. Estetiği ile yine daha iyi oldu fakat turkiyenin en güzeli ya da dunyanin en guzel kadinlari arasinda falan asla yer alamaz, almamali hak yemek olur. Hande ercelden yuz bin kat guzel olan oyuncularimiz tonla var. Hayran kitlesinin costurmasiyla abartildigini düşünüyorum.
Kimine gore guzel olmayabilor abim. estetisyen cok kalin yuz hatlari cenesi asimetrik dedi. Herkesin. baktigi bir degil bana gore tatli. bir kiz ama siranda abartmis
ben mi abartıyorum beğenenler mi abartıyor sence? siteyi ergenler bastı be, hergün bu kızla ilgili paylaşım görmekten bıktık. sen seviyorsan sev banane yani..
En İyi Cevaplar