Pelin akil de çok güzel de çözemediğim bir iticiliği var buda güzelliğini gölgeliyor
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama Hande erçelden daha güzel bence. Hande Erçelde bana itici geliyor o güneşin kızlarındaki havalı gülüşü çok gıcık şu anda da gülüşü cok gıcık konuşma tarzı şımarık ve gıcık 27 yaşında gelmiş ergenler gibi ağzını yaya yaya konuşuyor. Kenan doğulu ve kardeşleriyle çekim yapmışlar Gamze Erçel falan da var bunlar ne alaka ya hepsi? Valla hepsine gıcık oluyorum Gamze Erçelin vasfı ne? Hande Erçelin vasfı ne? Kenan doğulu kardeşler ile Erçel kardeşler ne alaka? Beren saatle de kanka olmustur Hande fotoğraflari var beraber hepsi itici. Şu Pelin’in onlar kadar adı geçmiyor güzellikte
@TespitAbla_ kadın 2 tane çocuk bakıyor bide ikiz bakmak zor ikisine de aynı anda yetişemeye çalışıyor yaşı da ilerledi yoruluyordur gerçi bu tatlı bir yorgunluktur onun için
İkisi de sıradan geliyor ve itici geliyor ikisini de sevmiyorum pelinde çok sıradan biri ve görgüsüz
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hande çok daha itici bence. Pelin sıcakkanlı instagramda hemcinslerine cok güzelsin falan diye yorumlar atıyor Hande böyle birşeyi hiç yapmıyor arkadaşlarının fotoğraflarını bile beğenmiyor çünkü Handenin kendinden daha güzel kadınları kıskanma huyu var gibi duruyor. Kendini çok beğenmiş Hande
Pelin Türkiye’nin en güzel ünlüsü demiyorum ama bence sıradan değil. Handenin yüzü plastik estetik, estetik yaptırdığı suratından cok belli Pelin’in ise estetiği yok ve göz yapısı farklı yani sıradan değil bence
Hande konusunda katılıyorum hem daha sıradan hem daha yapmacık pelinin oyunculuğu bir tık daha iyi yüz olarak yine çok güzel degil ama az çok farkı var arka sıradakiler de izlerdim ve dizide her erkekte bunu severdi falan 😄 Ama şu durumda var çocukları üzerinden çok reklam yapıyor ve bir görgüsüzlüğü var o yüzden samimi gelmiyor fazla ama bir yandan kötü biri gibide durmuyor
Arka sıradakiler dizisini ben de izlerdim cok severdim o diziyi ya baya eğlenceli geliyordu o dizi bana. Oktay karakteri çok donuktu Saffet de önce Gamze’ye takıktı sonra zehrayla oldu dizi cok karışıktı 😄 en beğendiğim Büşraydı. Gamze’yi de herkes çok beğeniyordu ama bana sıradan geliyordu Zehra da bir sürü kişiye aşık olmuştu dizideki karakteri çok gıcıktı 😅 Sibel vardı ona da sinir oluyordum. Eda vardı mavi sakal kaçırmıştı falan😃senin en güzel bulduğun kimdi o dizide?
Evet dizi saçmaydı ama heyecanlıydı oltaya gülüyorsun hem donuktu hemde 30 yaşında adama 17 yaşında diyorlardı 😄 saffetinde zehraya aşık olması tuaftı ben dizide keremi seviyordum çok kötüydü ama sempatikte geliyordu 😄 tüm bu olanların rüya çıkması da kötü oldu rüyadan sonraki kısım çok sıkıcı gelmişti Zehrayı da bir seviyordum bir sevmiyordum son sezonları sevmiştim bu dizide ilk sezonlara nazaran bir de Sedat vardı kötüydü ama sonlara doğru biraz sevmiştim değişmişti Zehra onunla evleneceğini söyleyip aşağıya attı tabi sedatın tecavüz etmesi yüzünden di ama sona doğru Sedat değişmişti