Kız zaten normalin cok üstünde bir güzellik ama kızı diğer türk kızalrından ayıran sokaktakilerden farklı bir tipi olması ve seksi olması. aşırı seksi.
bu insansa bu sitedekiler ne diye soruyorum bazen. oha dedirtmis güzellik. serenaymis gizem karacaymış halt etmiş bunun yanında, kaş-göz-dudak kombinasyonu muhteşem olan kadın. açık tenli kızlar zaten ülkenin geneli orta koyu bugday olunca sanslı. kıskandırttı walla. oyunculuğu felaket yalnız. kötü bile diyemiyorum.
Bu Hande Erçel Çok Seksi Ve Çekici Bir Kız Değilmi?
Evet doğal biz güzelliği var hafiften bende kıskandım da geçti. Tolga Sarıtaş partneri olunca o dizi de iyi oynuyordu ama şimdi bir dizi de film de oynarsa o zaman belli olur diye düşünüyorumm cok da kötü değildi sanki oyunlucugu
Sokaktakilerden çok farklı değil sadece tvdekilerden cok farkli ayni sokaktakiler gibi, bu kiza benzer çok kiz görüyoruz ama ünlü olmadığı için boyle gözümüze carpmiyo
Olay açık giyinmek ise neler var piyasada anlaşılmaz bir şekilde kızın ismini çok duyuyorum açtım baktım öyle ahım şahım bir şey de değil de acaba benim göremediğim bir şey mi var diye düşündüm
normal güzlelikte tipik türk kızı tipinde normal bir güzleliği var yazan var genelde erkekler yamzış neden böyle yazıyolar snece görecelimi yoksa mallarmı
zaten cevap verenlerin cogu diziyi izliyorlar güneşin kızlaırnı. bir tanesini özlelikle koydum hiç toplu saçlı resmini bulamadım. da asırı shopluda koymsak istemedim dizideki haline yakın ki dizidne biliyor herkes hatta bir kız yazmış bu kızı resmlerde gördüm cok beğendiğim bu stede dizide o kadar güzel değil filan diye. bence tam tersi. zaten videolu da sormuştum hep aynı saçma sapan zevksizlerin cevabı. zaten tanıyanlar cevaplıyorki sitede herkes tanır omuş kızı
Ben yetenekten gumleyecegini dusunuyorum. bikini uzlerken yetenek aramam * a by Luzon Alvarado gercrkten berbat gulusu guxel. oyuncu olacagini sanmiyorum Oki uc dioxide oh Mar
En İyi Cevaplar