kız türkiyenin en güzellerinden kesinlikle. bakıyorum sokakalra yok böyle güzellik cok asırı üst düzey bir kız. beren saatten de fahriye evcenden de tuba büyüküstünden de gzel yullardır tuba diye ötenlere kapak gibi oldu kız kızıl severler kızacak ama elçin sangudan bile güzel hatun.
makyajsız resmi yok ama bu dizide neredeyse hiç makyaj yok sıfır makyajlı ve genede süper güzel
Bu kıza güzel demek için ağır zevksiz olmak lazım. Başak Parlak, Gizem Karaca, Leyla Tugutlu, Beren Saat, Tuba Büyüküstün gibi kadınların olduğu bir ülkede bu kıza nasıl güzel diyebiliyosun anlatsana biraz.
resimleri sıradan diye öyle glemiştir nete yaz hande erçel diye mkayjalı ağır makyajlı resimleriçok güzel kızın. başak parlak renkli gözlü oldugu için güzel tubada öyLE. lEYLA DENEN KIZLA GİZEM KARACAYA BAKTIM ağır zevksiz sensin bence :D ya da esmerlere sempatin yoktur.
hande dünya 2. güzeli bebem :) sen sus. miss world değil ama baska bir yarısma ve sonucta dümnyada derece almış. gizem karaca 170lik boyuyla baska yerde dereceye giremeaz zaten
ya fotoları cok iyi değil nete hande erçel yaz da gör. yani mükemmel bulmayabilkirsin ama ortalamanın üstünde demek az kalır bu kıza. cok üst düzey bir kız bence.
Olabilir benim ablam görse bu kıza bayılırdı oda böyle tombiş yüzlü kızları beğeniyor :) O başka olayı bipleyerek yazabilirsin ben şeyapmam rahat ol :D :D
cok cirkinsinde mallıkalrından bıktım demenle bir oldu :D hayır yiyicez sanki hey yarabbi ya yediğim hakaretlerden artık o kadar alışmışımki bünye kaldırıyor :D
yuh :D valla bunu beyenmiyorsan tvdkei cogu kadını beyenmiyosundur tuba büyüküstünden beren saatten elçin sangudsan kat be kat güzel. yıllardır tuba büyüküstün filan fişman diyordunuz da kız ona katlar tubayı
yok belkide gerçekten sıradandır da gözrengine değil saç ten rengine indirgenmeli bence. renkli göz süper güxel yapmıyorç. ama ten saç olarata sıradan esmer tenli kurmala boyanmış saçlar türk kadının yüzde 80i kahvernegi saçlı. bu tende.
O kadar makyajı dedeme yapsan o da güzel olur. Sevmiyorum böyle kızları. TV'de de görmüştüm, herkesin beğendiğini beğenemiyorum ayrıca yüz hatlarını sevmiyorum. Karakteri ve içindekiler yüzüne yansımış, soğutuyor kendinden.
bide dizide bazı sahnelerde bembeyaz makyajla makyajsız esmere yakın gibi esmermi kumral mı anlamadım. kendi saçları simsiyahmış kaşları filan esmer oluyor aslıdna sanırım ama.
dizi ve makyajsız yanılıyorsun o görüntüyü vermek için bile yarım saat makyaj yapılıyor üzgünüm ama sandığın kadar güzel bir kız değil güzellikte ancak hülya avşarın şimdiki haliyle yarışır
bir çirkin kızlar vardır bir ortalama tipli bide ortalamanın üstü ve cok cok güzel üst düzey kızlar vardır. bu kız son dediğim çok çok güzel kızalrdan ortalamanın üstünde demek az kalır.
En İyi Cevaplar