Kız diyorum çünkü henüz 22 yaşında 16 Ağustosta 23 yaşına giricek. Kuruluş Osmanlı da oynuyor Burak Özçivit partneri aralarında 13 yaş farkla her neyse. İyi bir dizi de. Olmasına rağmen Hande Erçel, Demet özdemiir gibi magazin gülü değil çok seviyeli hanım hanımcık kız maşallah şöhretin ve paranın bozmadigi nadir insnalar dan ( o iki ismi ünlü olur olmaz gündem den düşmedikleri için verdim )Kız çok hanım ama net diyorum Fahriye Evcen yerinde olsam kıskanırdım kocamanın iş arkadaşı bu kadar genç ve güzel olsa 😂 ama demek ki güveniyor eşine ne güzel ben güvensem bile net kıskanırım
Bu kız güzel bence bide estetiksiz sanırım. Fahriye Evcen’in kıskanmasına gerek yok bence daha doğrusu hiç bir kadının boş yere kıskanmasına gerek yok kendilerine güvenmeliler, Fahriye Evcen de güzel bir kadın. Kocaları eşlerini seviyorlarsa isterse karısı 80 yaşına gelsin yine aldatmaz düzgün adamlar da gördüm sayıları az ama varlar. Güzellik yaş gelip geçici önemli olan sevgi, gerçi Fahriye Evcen güzel kadın yaş önemli değil yaşı ilerlemiş güzel kadınlarda olgun kadın güzelliği diye birşey de var.
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayrıca şunu da söylemeliyim ki sevgi bambaşka bişey Fahriye bence güzel cok güzel mi o tartışılır göreceli ama eğer çirkin olsaydı da eğer eşi sevmişse eşine farketmez dış görünüşü. O kadar yakışıklı erkeklerler gördüm ama yakışıklı deyip geçtim özel bişey hissetmedim ama aşık olduğum erkeği görsen ortalama hatta ortalama altı ama bana o kadar çekici geliyor ki işte böyle bişey bi çekim yani bu elektrik almak gibi bişey.