AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Aynı yaşlarda kızı varmış umarım doğru değildir çıkan haberler
Kanıt olmadan şahitlerim var diyerek kimse inanmaz, inanmamalıyız. Sırf erkek diye yapar diye bişe yok kanıt getirsinler inanalım bu kadar basit.
Doğru olabilir, adam sağlam ayakkabı değil belli daha öncede vukatları var baya.
Ünlü ve saygın biri ben neden tanımıyorum lan 😂kimmich bu?
olmayan bir sey ispat edilmez. olan bir sey ispat edilir. ispat edilemiyorsa olmamis demektir. kiz opusme olduğunu ispat edemiyorsa olmamis demektir.
Eğer gerçekse -ki tek iddia bu değilmiş- cezasını çeksin iğrenç bir şey ya iğrenç🤚👊
Yok artik boylelerini ne yapmak lazim yasindan basindan da utanmiorlar
Sen oradamıydın da bu kadar kesin konuşuyorsun sürt. üük. Ya iftira atıyorsa o zaman ne diyeceksin cinsiyetçi kezban
Kanıt var mı acaba yoksa gündem olmak üzere bir iftira mi
İnstagramdan gördüğüm kadarıyla çok pozitif, eğlenceli, tatlı bir adam. Çok şaşırdım iğrenç😵
Her taciz meselesine inanmıyorum özellikle gündem için zamanında sokak ortasında soyunan bir kadına
Para olunca her şeyi yapacaklarını düşünüyorlarsa eğer Allah belalarını verecek.
Kadın olmak zor.. Allah yardımcıları olsun. Psikolojik bozukluk yaratabiliyor.
turkiye cinselligin afrikasi. sadece o okiz degil inanin ananiz baciniz hepsi taciz ediliyor bu bir gercek malesef burasi turkiye
İddia ise doğrudur. Hepsi aynı bunların. Babadan oğula nesil heralde bunlar
Kız haklı. Adamin taciz ettiği baska kisiler de olmuş!
Yaptıysa Allah belasını vere ama belli de olmaz kadın milleti
Kizi yaşindaki birisine boyle yapmasi hic hos bir durum deyil ben o kizin abisi olsaydim gider o adamin agzina tükürurdum
Olayı duymuştum ama ayrıntısını şimdi öğrendim. Bence cezalanmali bu adam
Eğer yalansa kız neden böyle bir iftira atsın bir amacı olmalı ki iftira atmış olabilir
ben duymuştum bu haberi. kız neden yalan söylesinki inanırım ben
gerçekmi değilmi bilmiyoruz o kızda bunu kullanıyor ola bilir reklam sonuçta
Hande ataizni zikmeyen mi kaldı. Hiçbirşey değil her türlü kahpeliğii yapıpta namusluyum ayaklarına yatanlar beni öldürecek
Hangisi doğru söylüyor bilinmez.
İftiradır. Son zamanlarda bazı kadınların sürekli attığı çamurlardan ibaret. Burada bile görüyoruz beyinsiz olanların neler neler yaptığına şahit oluyoruz en basiti
Ayrıca olayı görmüş gibi kesin konuşmuşsun yersen bilmem ne. Erkek düşmanlığını bu kadar belli etme
Gencecik bir kız neden bu kart adama iftira atsın durup dururken? Ve bir de eğer ki gerçekse, bu toplum baskısına çanak tuttuğun için kendinden hiç utanmayacak mısın?
Yarın öbürgün senin de eşine, çocuğuna, kardeşine çalıştığı yerlerde tacizi reva görseler kimi nasıl inandıracaksın? Lütfen mantığınızı değiştirin. Bu ülkenin gençleri bu kafayı hak etmiyor.
sapık düşmanıyım ben. sapıkları erkekten saymıyorum. saygın ünlü bilmem ne ayağına kızı ezmeye çalışıyorlar. çok yazık gerçekten.
Bir sürü yalan suçlamalar yüzünden iftiraya uğramış erkek var. Peki sen bu olayın yalan olduğunu öğrenirsen asıl sen utanmıycak mısın? Belki olayın altında başka sebepler var? Hemen böyle annen bacı bilmem ne diyerek demagoji yapma. Kadınları böyle melek masum hiç yanlış yapmayacakları gibi ölümüne savunmanız sizin ne kadar bağnaz, kıt, feminazist olduğunuzu gösterir. Hiç mi haber okumuyorsun. Daha dün bir erkek kız tarafından iftiraya uğradığı için babası tarafından öldürüldü. Link atayım istersen. Sen bu kadar kesin konuşuyorsan ben de kesin konuşuyorum. Kız bazı istekleri olmadığı için iftira attı bu kadar basit. Al ayıkla
umarım daha da kötüsü en sevdiğin kadının başına gelir.
Yine de kadinlara zarar verecek bir beddua etme. Direk bu adamin başına gelsin cok meraklıysa.
Tam doğu ayısı bu adamda az değil hic samimi gelmiyor yapmadim laflari
Doğulular mı seni mikti o.. ç
Anani iyi. mikmislerr sizde mesurdur zaten karilara kocasi yetmez kayniyla evlenip mikleşiir o isleri iyi bilirsniz gotverenler
Tipini siktigimiin eziklerii kopek gbi gelin batıyıda rezil edin si. kikler
Bu sitenin yöneticileri, samimilerse açıkça Kürtlere ithamda bulunan bu kullanıcının yorumlarını silip kendisine ihtarda bulunmak zorundadır. Aksi takdirde kendilerinin Kürt düşmanı olduğundan emin olacağız.
Siz pkk destegi yapin biz bise deyince succ hadii ordaann
Bnde inanmiyorum asistan para pesine dusmjs
Doğruysa yazık, doğru değilse daha yazık 😏
Görmedim duymadım bu yüzden yorumsuz
Tipine göre yorumlarsak yapar bu ırz düşmanı
Aynen
Sanatcı siyasetcı aktör ne fark eder bence ıyıce haber edılmelı ama şu da var
Bu olay reklam kokuyor gibi sence?
...
@kitapkurdu858 Neden bos gectın
Niye reklam olsun ki
Cok oluyor oyle
Rol alma cabasında ya kavga olur dalaşma ya da bu tarz
Deliller çıkana kadar yorum yapamam.
suçu ispatlanmadıkça kimse mahkum edilemez
beklerim erkek milleti degil mi
Ya ablacım ben ne yaptım şu an neden genelleme yani
filmin etkisini çok kapılmış demek ki o. cu
Gerçekse Allah ıslah etsin.
Huylu huyundan vazgeçmezmiş
Heran herşey olabilir neden olmasın
Allahın cezaları, iğrençler.
Yüzünden belli zaten pisliği bence
Bu adam yapmaz gibi geliyor bana
Yok be. Yapmamıştır ya
Yıldızdan alışkındır gençlere 😄😄😎
Hiç bilgim yok kimseye iftira atamam
kendini role kaptırmış
Way güzeldi
Ateş olmayanda duman çıxmır
Bu sektorde ne pislikler donuyor
Talat buluta kumpas kurdular sanırım
Doğru olduğunu düşünüyorum
Bence doğru.. adamın açıklamaları tutarsız
Bu adam alim molla rollerinde de oynamıyormuydu
Belli olmaz işin iç yüzünü öğrenmek lazım
Tipine baksan adam zannedersin.
Umarım gerçek değildir
Pis pedofil igrenc adam
pedofille ne alakasi var la bunun kiz yeterince gelismis ayaklari yere basar korkma birsuru unlu 20 yasinda manitalarla gezerken pedifil olmuyo bu mu oldu
@matrakci pis sapik kiz 19 yasinda adam dede yasinda adam hic utanma agirlanma yok mu bunu yazarken. arada buyuk yas farki var hem pedofil hem pis sapik senin gibi
Söyleyecek söz bulamıyorum.
Adamın tipinden belli
Tacize hayır tabi ki kadınlar seslerini duyurmali
Tipinde var zaten bir sapıklık
Talat bulut bu kızamı kalmıs
Adam yalan diye aciklama yapti ama bilemem.