Olayı bilmeyenler için özetleyeceğim, bilenler direkt görüşünü paylaşabilir.
Kadınların çalışma hayatında uğradığı bu cinsiyetçi ayrıma, tacize kusmak istiyorum. Tüm dünyada birçok ünlü bu taciz skandallarından dolayı servetlerini kaybetti. Bizde biri söyleyince hemen iftiradır deniyor; ne ayıp. İspatlanana kadar koskoca adamı tutacağıma, 19 yaşındaki kızı tutarım. Kız Talat Bulut'un kravatını düzeltecekken, adam gel arka tarafta düzelt diyor. Arka tarafa geçince de kızı dudaklarından öpüyor. Kız bunu anlatıyor tabi, sessiz kalmıyor. Yasal olarak ispatlayamayacak olsam da, beni arkaya çağırdığına şahitlerim var, neden susayım? diyor. Talat Bulut'un avukatı da açıklama yapmış. Müvekkilim ünlü ve saygın biri, zarar veriyorlar demiş. Yani, yersen.
Ve not: Hande Ataizi de zamanında bu adam beni sette taciz etti diye duyurmaya çalışmıştı sesini.
Talat Bulut 19 yaşındaki asistanı taciz etti iddiasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Tamamda bunu sabotaj için yapan tonla kız var. Sen koskoca adamı tutmak istemeyebilirsin ama ben bu durumda bazı şeyleri göz önünde bulundurup adamı tutuyorum gerçek ispatlanana kadar. Öyle bir iş adamı uçkurunun uğruna bunu riske atar mı sence? Tonla kadınla birlikte olmuştur, olmadıysa da sekreterine kalmadı elini sallasa paraları yüz ellisi ayağının dibine düşer.
Genel olarak kadının ya da erkeğin iş dünyasında böyle hareketlere marus kalmasından yana değilim elbette.
Çevremde cinlik yapan çok karşı cins olduğu için pek genç kızlara bu konuda güvenemiyorum kusura bakmasın ablamız. Kesin bişey denemez ve bu soruda yaptığım bu yorumda çok gereksiz. Bilmediğimiz şey hakkında sende bende kendi genellemelerimizin yanılgısı altında konuşuyoruz
Ben zannetmiyorum bu adamın böyle bişi yapıcağını çnkü istediği bişi vardır kızın yaptıramadıgı iftira atmış olabilir 19 yaşındaki kızı kim tanıyor ekranlarda bir iftira atılsa kendisine ailesinden başka kimse duymaz ama bu tür adamların herşeyi görülebilir.
eğer gerçekse çeksin cezasını taciz çok kötü bii ve aslaaaa olumlu gözle bakılıcak bişey değil sen ünlüsün diye herkese sahip olma hakkın yok o yüzden şuç kiminse çeksin cezasını bian önce.
Pardon da kendinden yaşça küçük rol arkadaşı ile evliyi oynayınca laf yok da 19 yaşındaki kız kravatına düzeltince sorun. Ayrıca o yaşta bir kız niye bayan oyunculara yardım etmiyor da adamın kravatını düzeltiyor. Cinsiyetçilik dediğiniz şey farklı burada insan kendi aklını kullanacak o yaştaki adamın kravatını düzeltmesi saçma gitsin bayan oyuncuların kostümüyle ilgilensin.
Tutmak? Cinsiyeti yüzünden birini suçlamak ne kadar doğru.. Kız yalan söylüyor olabilir, adam da taciz etmiş olabilir, bilemeyiz. Görmediğimiz, ispatlanmamış bir olay üzerinden birine yüklenmek doğru değil. O an bir tepki vermiş mi, önemli olan bu.
Bu adam istese 19 yaşındakilerden harem kurar. O kızda bu adam he dese direk altına girer. Büyük ihtimal adamı "bana şu kadar para ver yoksa sana iftira atarım dedi" istediğini alamadı ya da adamın altına yattı adam muhabbeti kesince yedirmedim. İstanbul üniversitesindeki çocuk gibi bu adamda çıkıp çatır çatır bu iftiracı şerefsiz müsvetteleri ağlatmalı
Arkadasim sen hangi kafayi yasiyorsun? Bende toplu tasimalarda ozellikle taciz olaylarina maruz kaldim koskoca adamlardan hemde. Ama bu herkese hukum vuracagiz anlamina gelmez. Camur at izi kalsin. Oyle tacizci adamlar varsa istedigini alamayinca seytanlasan kadinlarda var. bunlari goz onunde bulundurun. Kisacasi gercegi bilmeden. Cok yersen yok bilmem ne demek sacmalik. Ordamiydik?
Bir kaç ay önce 15 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddia edilen çocuk kızın babası tarafından daha 17 yaşında öldürüldü ve gerçek 3 4 ay sonra ortaya çıktı. Kız kendi akrabasından hamileydi ve suçsuz alakasız birisine iftira atıp ölümüne sebep oldu. Bizim insanlar anlamadan dinlemeden oh iyi oldu tecavüzcü şerefsize dedi.
Ya kız iftira atıyosa? Burda bitarafım leyhte veya aleyhte yorum yapmam. Senin tutumunu da kınıyorum. Dünyadaki örneklerin bazılarında da ünlü olmaya çalışan sürtükler yönetmene vermişler sonra da gündem olmak için beni tecavüz etti diyolar. Masum bakamıyorum
Bence bu olayın aydınlanması zor. Kız demiş ki şahitlerimle dava açıcam e o zaman önce dava açsaydın kamuya duyurana kadar. Adam da demiş ki son günlerde adımı karalıyorlar vs sen de brad pitt misin seni kim niye karalasın ki? Acun olsa neyse de o bile değil yani. Tipine aşinaydım ama bu sayede adını öğrendim gerçi yarın unuturum kesin. Sonuç olarak yargısız infaza gerek yok. Herkesin bir ailesi, annesi babası var.
Ben hayret ediyorum kadının düşmanı gene kadın ya sahip çıksanıza kol kanat gersenize bir kadin bilerek ya da isteyerek basta kendi adini boyle birşeyle kötüler mi? Ayıp insanimiza ya
Ben de diyordum burda niye paylaşılmadi diye sonunda birisi paylaşmış bu konu hakkkinda bir açıklama yok daha her habere inanmayin belli olmuyor hic bir sey setlerde bir çok şey yaşaniyor dogru bu da ilk defa görüluyor ya da ben ilk defa görüyor olabilirim şimdi yalniz ortada bir açıklama yok umarim boyle bir şey yaşanmamıştır
birkere olayın dogru olduguna inaniyorum ve sanirim sevilen bir dizinin basrol oyuncusunun bu tacizine maruz kalmasina ragmen bunu duyurmak icin cabalayan o cocugu da takdir ediyorum ve kesinlikle cezasiz kalmamasi gerektigine ve dizidende gonderilmesi gerektigine inaniyorum :)
Ortada bir olay yoksa zaten iddaa edilmez. Hani desem ki kız tazminat davası açıp para koparmak istiyor kanıt sunmak için kamera koyardı. Ama öyle birşey aklından geçmemiş belli o yüzden Talat Bulut bence suçlu. Kendisini saygın bir aktör olarak görürdüm ama böyle birşey beklemezdim, yazıklar olsun.
Niye kravatini düzeltiyor? Hadi düzeltti diyelim neden arka tarafa gidelim dediğinde kız gidiyor? Her iki taraf da haklı olabilir ama kesin kanıtlamadan adama sırf erkek diye sapık denmemeli.
Şimdi direkt ooo sapık herif diye taşlamak olmaz.. belki adamın yakın bir davranışını kız yanlış algıladı belki de gerçekten ortada bir taciz vardır.. bilinmez ama eğer böyle bir durum varsa yazık..
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen yanlarindamiydin? Bukadar emin bir insani suclayabiliyorsun? Nereden biliyorsun kizin isim yapmak icin sanatciyi kullanmadigini? Ikiside olabilir, ama suc belli olmayan birine bukadar intikam alir gibi burde ceaz vermeye kalkmak cok yanlis. Dikkat et, yapmis, yapmamis demiyorum, emin olmadan kimseyi önyargilarimla suclama huyum yok
İnsanlar neden böyle anlamak çok zor. Talat bulut ve niceleri utanmasa kız beni taciz etti diyecek, zalim insanları savunan insanları anlamıyorum. Ünlü Yakışıklı Zengin Politikacı Sanatçı diye yaptıkları kabul edilebilir mi? Bakıyorum da hadi erkekler hemcinsi diye adamı savunuyor da kızlara ne oluyor. Siz benli bir çıkar ya da farklı bir menfaat için iftira atarak , kendinizi bu duruma düşürür müsünüz?
Cinsiyetçili yaklaşmıcaksın olaya yaklaşırsan bende sana derim ki ; daha geçenlerde 13-15 yaşında şımarık bir tane kaşarın vajinasıınıın keyfi yüzünden gencecik çocuk suçsuz yere öldü gitti. Bekle gerçek açığa çıksın ondan sonra yargılama yap. Bu işlerin kadını erkeği olmaz.
Bizim milletin cahilliği ve eşekliğinin de payı var. Birini belledilermi dinlemez davarlar. Arap çomarları gibi linç ederler. Ispat delil yok. İnansınlar yeter. Bir de bu hayvanlar çocuk doğurup yetiştiriyor. Kendileri müptezel bunların yetıştirdiği enikten nolacak. Aha o kaşarda yine o kafaların yetiştirdiği enik. O olaya çok üzülmüştüm. Olan o ölen çocuğa oldu. Zamanında hülya avşar bizim milletin bu davarca huyları üzerine bir film çekmişti. Gayette güzel bir filmdi. Böyle şeyleri anlatıyordu. Ana kız iftiraya uğruyorlar. Millet aynen böyle laf anlamıyor bunları taşlıyor. Çıplak ayakla kaçıyorlar yoksa ölecekler. Hala bu devirde öyle beyinsiz cahil zontaların var olması insanı kızdırıyo.
kızın mesleği neymiş? kravat düzeltmeci mi baya riskli bir meslek , ahlaksız teklife açık. kendi reklamını yapmıyorsa ya da adama kıllık yapmıyorsa , gerçeklik payı büyük olası yani. artı aralarında ilişki varsa da sasmam solim
biz de onu diyoruz açık olmasın, lakin bu adamlar senin benim gibi değil baslarına bise gelse avukat gönderiyorlar hallediliyor , kıza para verecekler , iş verecekler konu kapanacak. moda, medya sektöründe bu tip şeyler normaldir , biz fazla abartıyoruz !!
biz fazla abartıyoruz derken dikkat çekmek istedim , o sektörde normal görünüyor gibisinden. tabi ki tacizi, zorlamayı hayat kadınlığı dahil onaylamıyoruz. başka kadınlar yokmuş gibi işini yapan kızı taciz etmek normal bir eylem değil.
Benim bu olaya çok inanasım gelmiyor bu adam yıllardır kadın haklarını kadınlığı savunuyor destekçisi olduğu bir sürü kadın var bence adına leke sürmek İstemişler eğer öyle birşey varsa da cezasını çeker elbet gün ışığı sır saklamaz
İdda eden iddasını ispatla mükelleftir.. her idda edenin iddasına inanmak aptallıktır... yarın birgün senin ya da benim hakkımdada asılsız haber yaparlar ve ozaman ispat sorarız...
Ünlü bir adam elinde tonlarcasi bulunurken niye asistana sarkip taciz etsin neden adini cikartsin. 😏ne malum asistanin adami bos odaya goturmedigi celiskili gozumle gormesem inanmam👍🏻
Ama şöyle düşünüş de olabilir “ ünlüyüm yakışıklıyım ve o sadece bir asistan parçası, her türlü sindiririm onu kimseye bir şey söyleyemez ne olacak yapsam !” ben tacizci bir ruh hastası olduğunu düşünüyorum.
yaa adamin kiravatini duzeltsindiyemi almislar bu kizi ise a mk oglu kendi kiravatinu duzeltemiyomu da sen gidiyon adamin azinin icine dusuyon book isinmi var
İnanmıyorum ben, adamın 20 yaşında kızı var, kızından küçük birini taciz edecek kadar düşmez insan, zaten istese bir çok kadınla beraber olabilir... Bazı insanların samimiyetine yanlış anlaşılıyor diye düşünüyorum
İddia ispat gerektirir. Ancak bir öpüşmeyi ispatlamak da zor. Tarafsızım şu an. Ancak bir kişiyi birçok kişi aynı şey ile ihbar ediyorsa bir sıkıntı vardır orada.
taciz olaylarında zengin kısımlarda ya da böyle tv ortamlarında olan kadınların masumiyetine pek inanmam ben çoğu yıllar sonra açıklıyo bunu hiç düşündünüzmü
Arka tarafa niye gidiyor ya da kravatıni düzeltecek kadar niye yakınlaşiyorlar. Ayrıca ispat edilene kadar kimseye suçlu diyemeyiz. Reklam amaçlı iftira da olabilir
Bizim erkeklerin çoğu seviyesiz saygısız ve tacizci. Ancak böyle bir ülkede de kravat düzeltme gibi bir işe sahip olup arka tarafta düzeltmenin de manası yok.
Cam tavanın yıkıcı gücü ve adaletin yetersizliği der susarım, konu çok uzun. Eğitimden tut ideolojilere kadar giden zincirleme yanlışların reaksiyonlarından biri ve belki en önemlisi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Emin olamadım, tabiki de kadının sesini çıkarmasi lazım. Ama kadının hareketleri beni ünlü edin diye kendini beslemek ise is değişir. Derim ki rol yapıyor. Yoksa kendini avutacak değil tabiki sesini çıkaracak adam da yaptığınin cezasını çekecek
Bu adam gerçekten sapık ankarada İstanbul'da ajansta calisan arkadaslarim var filimlere oyuncu organize eden kac kiza aynisini yapmis yaşına başına bakmıyor birde pislik
@hoşafınferyadı Ankara ve İstanbul da ünlü ajanslardan geçici oyuncu alıyorlar adam her kıza yavsayan teklif eden bir tipmis niye atiyim ki bu arkadas ta demekki öyle kani bozuk tiplerden zoruna gitti besbelli
Kıza inanmıyorum ya ben bu adam elini sallasa ellisi istese parasıyla en güzelini elde edebilecekken böyle salak saçma hareketler yapacağını düşünmüyorum
Valla şimdi baktım da, kız da sen ne tatlı adammışsın diye sarkıntılık etmiş aynen olayı aslını bilmiyoruz şu an, ne yapayım ortada bir iddia bile olsa tepem atıyor 😊
Asistanlar insanlara çorap giydirmek arka odalarda kravat düzeltmek için mi var. Asistan erkek de olsa aynı şeyi derim. Eli ayağı tutan bir adamın kravatıni düzeltiyorsun bunu da arka odada yapıyorsun. Karşima bir erkek de bu şekilde mağdurum diye gelse ona da sorarım. Çunku tuhaflık var. Adamın eli ayağı tutuyo. Kravatını niye sen düzeltiyorsun. Hadi düzelttin se ni arkaya çağirdıgında uyanmayacak kadar saf mısın. Erkeksen dayak yiyeceksin bıcaklanacaksın cüzdanın gidecek ya da kadınsan tacize uğrayacaksın bu besbelli.
En İyi Cevaplar