Talat Bulut 19 yaşındaki asistanı taciz etti iddiasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Olayı bilmeyenler için özetleyeceğim, bilenler direkt görüşünü paylaşabilir.

Kadınların çalışma hayatında uğradığı bu cinsiyetçi ayrıma, tacize kusmak istiyorum. Tüm dünyada birçok ünlü bu taciz skandallarından dolayı servetlerini kaybetti. Bizde biri söyleyince hemen iftiradır deniyor; ne ayıp. İspatlanana kadar koskoca adamı tutacağıma, 19 yaşındaki kızı tutarım.
Talat Bulut 19 yaşındaki asistanı taciz etti iddiasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Kız Talat Bulut'un kravatını düzeltecekken, adam gel arka tarafta düzelt diyor. Arka tarafa geçince de kızı dudaklarından öpüyor. Kız bunu anlatıyor tabi, sessiz kalmıyor. Yasal olarak ispatlayamayacak olsam da, beni arkaya çağırdığına şahitlerim var, neden susayım? diyor.
Talat Bulut'un avukatı da açıklama yapmış. Müvekkilim ünlü ve saygın biri, zarar veriyorlar demiş. Yani, yersen.

Ve not: Hande Ataizi de zamanında bu adam beni sette taciz etti diye duyurmaya çalışmıştı sesini.