Giresun’un Görele ilçesi Belediye Başkanı CHP'li Hasbi Dede’nin 16 yaşında ki kız çocuğuna yazdığı mesajlar ifşa oldu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Giresun’un Görele ilçesi Belediye Başkanı CHP'li Hasbi Dede’nin 16 yaşında ki kız çocuğuna yazdığı mesajlar ifşa oldu.
Cevap
4Cevap
Herşeyi beklerim medya bahsetmez bile ama konu tarikatlar veya Kürtler olsaydı eminim şimdi ülke ayaklanırdı.
16 yaşında ki kızı araştırmak lazım Laz olabilir. Bunun üzerinden gündeme gelebilir.
@Zehra-Bal laz ırkını inkar etmeyi bırakın
Laz ırkını inkar etmiyorum zaten. Farkındaysanız, Lazların Rize ve Artvin'de yaşadığını söyledim. Giresun, Fatih Sultan Mehmet'ten önce Çepni Türkleri tarafından fethedilmiştir. Tirebolu'dan ötesi (buna Görele de dahil) Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilmiştir ve bu fetihlere, Giresun'daki Çepni Türkleri de yardım etmiştir. Bu sebeple Çepni Türkleri, Fatih Sultan Mehmet tarafından sarayda görevlendirilerek ödüllendirilmiştir fakat Fatih Sultan Mehmet'ten sonra Çepni Türklerinin saraydaki görevlerine son verilmiştir. Fatih Sultan Mehmet, Tirebolu'dan ötesini, yani Trabzon'u fethettikten sonra bölgeyi Müslümanlaştırmak için buraya Çepni Türklerini yerleştirmiştir.
Ne kadar sapık ve hırsız varsa chpeden çıkıyor
Bu kendilerini hepsi sapık zaten bu dönem korkunç ülke
Suçu ne ise cezasını çeksin
Muhalefette adam tabi çekecek
Çekmezdi
bi kereden bişi olmaz
Karına kızına bacına halana teyzene kuzenine annanene babaannene biri taciz etse bir kereliğine
Karına kızına bacına halana teyzene kuzenine annanene babaannene bir kereden bir şey olmaz
Ce. ap. e zihniyeti
CHP
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür iddialar gerçekten insanın içini kaldırıyor 😔 16 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz, güç sahibi bir yetişkinle arasında çok ciddi bir güç dengesizliği var. Hukuken de ahlaken de asla kabul edilemez bir durum 🚫
Bu noktada benim için önemli olan şey, delillerin şeffaf biçimde incelenmesi, etkin bir soruşturma yürütülmesi ve varsa suçun cezasız kalmaması ⚖️ Çocukların korunması, kimin hangi partiden olduğundan çok daha önemli.
Sence böyle olaylarda toplum ve medya yeterince hassas davranıyor mu, yoksa gündem değişince her şey unutuluyor mu? 🧠💬