hurriyet.com.tr/10-yasindaki-kiz-cocuga-mide-bulandiran-mesajlar-40122585
10 Yaşındaki Kızı Taciz Eden Kişi Hakkındaki Görüşleriniz?
hurriyet.com.tr/10-yasindaki-kiz-cocuga-mide-bulandiran-mesajlar-40122585

Ülke, tecavüzcüleri savunanlar tarafından yönetilirken fırsatı değerlendiriyor bütün manyaklar. Nasıl olsa en fazla 20 yıl verir, onu da iki yalar 8'e indirir çıkarım şeklinde düşünüp, adaletsizliğin verdiği özgüvenle bu kadar geniş hareket edebiliyorlar.
Bunu varya ıslak havluyla bayıltıp bayıltıp döveceksin.
Anam sapık seks öğretecek google 'dan 10 yaşında çocuğa iğrenç ya ben çocuğum olursa ilk o bilgisayara casus yazılım yükletecem bakacam kendi gözlerimle göreceğim sapıksa tedavi ettirmeli inşallah bu nedir ya?
İğrenç pislik şerefsiz idam ediceksin böylesini tiksinç yaratık
Cevap
16Cevap
Kızdada var suç bu yeni filmler yuzunden bu insanların beyni sulandı hepsi boyle boyle kafaları yiyor sonra taciz tecabuz ahh yeni cag ag biz hala bir kadınıla konusmaya cekiniyoruz. bizdende kalmadı zaten kıyamadıklarımiz bize yaralar verdi saoalsunlar
Dünyanın her yerinden böyle şeyler görebiliriz ama bizimkiler ne salak bir millet oldu Türksün lan sen Türk Arap değil. Arapların bize getirisi bunlar bir eski Türklere bakın böyle şeyler var mı bir de eski Araplara bakın anlıyacaksınız beni.
Yine bunu yakalayıp tutukladılar, ya 4 yaşındaki çocuğa tecavüz eden 56 yaşındak adama ne demeli? O el kadar çocuk ne yapsın bundan sonra, nasıl düzelecek psikolojisi?
ovvv çok kötü çok kötü feci felaket bişey bu kız fazla küçük olmasa canım derdim de küçğk aklıyla oynamaya çalışıyor çok feci bişey bu şimdi kardeşim için çok korktum endişelendim
Eşcinseller arasından gönüllü olarak devlet kadrosuna alım yapılıp gerekli cezalar verilmeli.
Bu ve bunun gibiler için...
Ortalıkta insan kalmadı. Şu saatten sonra bu dünyada çocuk doğurmak..
Allah kardeşlerimizi, evlatlarımızı korusun.
ülkenin %50 bu zihniyte sahip
kendi oz kızına sevhet duyan
anasının baldırından ahrik olan
kızını severken tahrik oluyorum diyen
bilmemne cocuklarınn yasadıgı ulke burası
şu an yüzüme karasular indi sanki ben yapmışım gibi Oğlum nasıl bir devirde yaşıyoz Diyecek bişey bulamadım şaşkınlıklar kızgınlıklar içersindeyim offf Allahım bune
tutuklanmış sapık sokuk pislik böyleleri idam edilmeli
Çok güzel bir görüş var da aklımda durduk yere hesap gider
bunun için harika cümlelerim var, ama hesabım kapanır.
Aha iste ha böylelerini bunun gibi serefsizlere ibret olsun diye asacan. bu nasil bir serefsizliktir Allah bunun gibilerin belasini versin.
Tek görüşüm Allah belasını versin o şerefsiz subyancının
boşuna seri katil olma düşünçelerin de değilmişim böyle adamları öldürmek suç sayılmaz dimi
Şunu evire çevire dövcen mk
Kızda nasıl masum garibim ya
10 yaşındakı çocuk ve whatsapp? Hocasınsan ödevleri atması için açmış herhalde
bune abazalıktr arkadaş yaşı onun en az 22 23 var ne 18 i
Yakalandımı bu? Şanlıurfada filan diolardı
Eminim buradada vardır bu serefsizlerden.
Ya bugün ettigimiz küfürler yetmedi mi 😬
Bu ciddi bir hastalık yalnız
Bunun o iğrençç kafasını ezmek lazım
İğrenç herif 10 yaşında ki çocuğa neler demiş
Oof aman tanrım nereye gidiyoruz
Ne ceza verilecekmis bu orrruspu cocuguna
Soyle iki tane pij cikiyor sonra butun muslumanlari ayni kefeye koyup ulkeyi kotuluyor. Bu kotuleyen pijler bilmiyor mu bu sekil pijlerin onlarin yasayisini ornek aldigini...
Su islam diyen pijlere binaen avrupada eist yasi 11 dogurma yasi 12 bu memleket ingiltere
Böylelerini bulup askim diye diye mikmek lazim
Tr yi terk etme vakti geldi bnce artık
İslam ülkesi normaldir
27 yasındaymıs güzel kardeşim
Tutuklandı mı
Mide bulandırıcı
Lanet olsun
İnsan mı o?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar