13-14 yaşında kendini objeştiren bir kız 18-20 yaşında kendini satan Bie kız mağdur mudur
aile ilgili az olan
13-14 yaşında kendini objeştiren bir kız 18-20 yaşında kendini satan Bie kız mağdur mudur
aile ilgili az olan
Cevap
8Cevap
evet ama sonrası ıcın tercıhlerını degıstırebılır, pskolojık destek vermek ısterım cok ıyıı de gelırım Ankara da ısenız
Feğiştirmeyiprum insanlara güvenim kalmadı herkes beni obje olarak görüyor
sen asla obje degılsın, sen sen oldugun ıcn dunyanın en degerlısısın, gel dertleselım hep yanında olur sana ıyı gelırım hayatın degısır cıdden
Bırakın bu ayakları. Aile ilgisi az mış... Sykişmek için mazeret kurmayın. İçindeki o*rospuyu ortaya çıkarmışsın işte.
Kesin
Kendi kendinin kurban olmuş bir kız. Kendini kurtarsın. Yeni bir başlangıç yapsın.
anlaşılmıyor tam olarak mevzu. biraz daha netleştir ki yorum yapabilelim
Aile ilgisi önemli
Ama 10 şu yaşlardaki objeleşrirme tehlikeli
6-7 yaşında tacize uğraşmışsa aile üyesi tarafımdan , benş. Hayatım bk yolumda
Bok yolunda belki şimdilik ama düzelir belki
20 Li yaşlardasın anlaşılan
Düzelmez ölmek isityprum
Ölmek çözüm değil
Tabi ki düzelir önemli olan senin istemen gibi
Ypruldum ama
Kaç yaşındasın
En azından çabalıyorsun ve düzelir bir gün
Kötü şeyler yaşammışsın maalesef ama aile faktörü yüzünden korumamışlar seni
Yanlışa hissediyorum barlarda 13üncü biramı içerken bile kalbim acıyod hala yabancılar benim için endişeleniyor ama ben her saniye ölmeyi diliyorum
Evet söylediğin sayı bile yeterince yüksek ben içemem onu
İş bulup aileden ayrılmak çözüm olabilir mi bilmiyorum
Denedim :) 18imden beri ayır yaşıyorum çalışsam iş bulsam bile içimdeki karanlık bebi yakalıyor yine kaçışım yok
Bir tarafındavlaranlıkvhayayı seviyor belki de
Ama yoruyor seni anlaşılan
Ayrı yaşamak belki de iyi gelmiyor
Yaz dm bakim.
Belki de eve geri dönmelisin ama sahip çıkarlar mı?
Neyse tamam sustum
Şimdikaç yaşındasın
20 neyse boş cer
Neyi boşvereyim
Boşverme bence
En azından artık yetişkinsin ve kendini biliyorsun
Yaz bakim nerede yaşıyorsun
13 14 yaşında nasıl ve neden objeleşsin bir kız kim işgi duyacak
Çok kişi duydu
Hepsi hadım edilmemi
Edilmeli
Çok geç benim insanlağa umudum kalmadı ailem den koptum ölsem en iyisi umarım ölürüm yakında
Bende 18 yaşımda tamamen koptum ailem den ama senin gibi şeyler yaşamadım keşki sende yaşamasaydın
Keşke ama çok geç arkafaş edineyim dedim herke sırtımdan vurdu bi de o konudan vuruldum aman satayım bu dünyayı ölürüm umarım en yakında
Tutunacak bi dal bul kendine kendin için yaşa
Artık istemiyorum kalkıp dişlerimi fırçalamak duş almak bile zorlu bir görev gibi geliyor
Ne iş yapıyosun şu an okuyomusn
Duygusal olarak mağdurdur
hayır değildir
Değildir
Meden
Kendini ailem ilgi vermedi diyerek kandırıyorsun kusura bakma bunları demek istemem ama kuzum kuzum
evet bileklerimi kesmeye başladığımda neyim var demek yerine bağırdılar intihara kalkışıp hastaneye kaldırıldığımda doktorların yardımını kabul etmediler eve götürüp normal çocuk ol dediler. şimdi iş işten geçince hastaneye yat tedavini ol demek kolay geliypr onlara. Bunca senedir bok yolundayım alıştığım şey bu uyuşturucu ve bedenimi satmak neyse ne
Her aile baskısı gören bedenini satmak zorunda mı? Aile baskısı görüp başarılı olan kadınlar yok mu? Bu yaşadıkların bir Allah'ın imtihanı ama sen bir ayağın çamura girdi diye ikinci ayağınıda çamura sokuyorsun, başkalarının objesi zevki olacağına hayalinde yapamadığın şeyleri yap, kendini kandırıyorsun ve beynin buna alışmış ki farkında bile değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
13-14 yaşındaki bir çocuğun davranışlarını ya da hareketlerini değerlendirecek olursak, o yaşlar duygusal ve zihinsel olarak hala gelişim sürecinde oldukları bir dönem. Aile desteğinin az olması ya da sağlıklı bir rehberliğin bulunmaması, çocuğun yanlış yollara sapmasına yol açabilir. Bu nedenle, bu çocuklar mağdur durumundadır ve çevrelerindeki yetişkinlerin desteğine ihtiyaç duyarlar 💔.
18-20 yaşında kendini satan biri de aynı şekilde toplumsal baskılar, ailesel eksiklikler ya da ekonomik sebeplerle bu durumun içine itilmiş olabilir. Onları yargılamaktan ziyade destekleyici ve anlayışlı bir şekilde yaklaşmak gerekir 💐. Her iki konuda da empati yapmak ve sağlıklı çözümler bulmak önemlidir. Destek sistemi oluşturmak, bu kişilerin hayatında çok şeyi değiştirebilir 🌸.