15 yasindaki biri nereye şikayet edilir?

Kardesim tarafından ailecek siddet görüyoruz. Gözü dönüyor. Beni dovuyor, sacimi başımı yoluyor. Anne babama karsi yine öyle. Doktora, psikologa falan goturecegim dedi annem yine olay çıkardı, gitmem dedi.

Ama artik ben dayanamıyorum. Kucucuk cocuk evse terör estiriyor. Gun boyu odamda kapiyi kilitliyorum. Ayni sofraya oturamiyorum. Herkes ayri yerde yemek yiyor kendisi yüzünden. Babam falan gozunu korkutmak icin birilerini aramis gibi yaptı, gelin bunu alın diye yine ayni.

Nereye sikayet edebilirim boyle bir durumda? Rehberlik arastirma merkezine falan mi, sosyal hizmete falan mi nereye? En azindan adamlar eve gelsin gözü korksun istiyorum.

Bana saldiracagi zaman gider seni sikayet ederim, o adamlar tekrar gelir alir götürürler seni diye elimde koz olur en azından. Yoksa durumu iyi degil. Iyilesmek istemeyen birini iyilestiremiyorsunuz, tedaviyi reddeden her sorunlu kişiye bir sey yapamiyorsunuz. Nereye basvurulur bu konuda? Boyle bir durum olursa beni goturecekler korkusuyla dinginlesir diye düşünüyorum.

15 yasindaki biri nereye şikayet edilir?