Hem kötülüğe ve özel hayat ifşasına hem de iftiralara uğrayan benken nedne Kyk müdür yardımcısı o iğrenç kızı savundu?

İfşa dediğim resim felan değil ben ufacık bir şey yaşamıştım öyle şeyler sevmediğimi fark ettim iğrendim kykda yanıma gelen bi kıza iyi hissetmiyprjm özel bi şey anlatsam dinlemek ister misin dedim evet dedi özel ama dedim evet ded dinledi böyle özel bi şeyi bana anlattığın için çok teşekkür ederim dedi ama 2 ay sonra yaşlarımız 20den büyük olmasına rağmen gitmiş Kyk müdürüne söylemiş üstelik akıl almaz iftiralar atmış şikayet ettiği gece bile ben ona hiçbir şey yapmadığım halde gece 3te ben çardakta arkadaşımla sohbete dalmışken kendi kendine hangi blokta kalıyordu onu bile bilmiyordum güvenlikle geldi bu beni takip ediyo diye ben de nee şizofren dedim sonra işte Kyk müdür yardımcısı bana itlik ve kötlük arasında ince bi çizgi vardır sen hep kötülüğü seçiyorsun insanları aşağılama derdindesin ben o kızla seni gece görsem o şizofren dediğinden Değil senden korkarım çünkü normal olmayan sensin dedi ne iğrenç bi kadın ya kötülüğe uğramış birine böyle mi yapılır
Hem kötülüğe ve özel hayat ifşasına hem de iftiralara uğrayan benken nedne Kyk müdür yardımcısı o iğrenç kızı savundu?