AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Ya bir haftadır aynı şeyy bıkmadınız mı bunu paylaşmaktan
Eee şeftali 🍑 gelecek yerden hamburger esirgenmez 😉
Tamamen hakli. Diger bulusmalarda kadinda odeyebilir ama ilk bulusma kesinlikle erkek odemeli.
Böyle durumlarla karşılaşmamak için zengin bir kadınla evlenicem
Kadinin odemesi soz konusu olsa bile o erkek buna izin vermemeli
İlk sefer öderse bütün buluşmalarda hesabı o öder. 😂
burda tepkı veren kızlar.. bı erkekle bulusmaya cıksanız erkek ödemese ay ökuz dersınız ama
kafirlerin zina hayatı beni ilgilendirmiyor ben gerçek müslümanlara bakarım
Tabikide hesabi erkek ödemeyi teklif etmeli ama kadinda kendim ödeyebilirim demesini bilmeli.
Halletmemi istermisin diye de bir sorula bilir sonucta ilk bulusma
Hakli kadin hep erkekler ödesin diye demiyorum sonuçta ilk buluşma gayet normal
En başta bunu düşünmesi bile yanlış hep para ya değer veriyorlar
Hayır. Ödemek istiyorsa öder. Ödeyecek diye bir kural yok.
Hayır canım ne münasebet. Bu bir kıstas olamaz.
Saçları sarıya boyata boyata aptallaşmış ://
Kaliteli bir adam asla kadına hesap ödetmez
Haklı parası yoksa gelmesin ya banane
Kesinlikle haklı bu konuda
Dedi PARA AVCISI.
Sanane kanki o senin önyargın bn kendi görüşümü bildiriyorum git kendi görüşünü paylaş faşizme hacet yok.
Faşizm senin yaptığındır merak etme.
Beni tanımadan tek bir yoruma bakarak yorum yapacaksan bana görede sen öylesin ayrıca kendi hayatında herkes kendine uygun olanı seçer niye kasıyosun bu kadar herkes sen gibi ya da ben gibi düşünmrk zorunda değil.
Sizinkisi düşünce değil ki. İğrenç mide bulandırıcı bir şey. Şahsen senin gibi biriyle arkadaş dahi olmam. Yolda görsem yolumu değiştiririm. :D
Lütfen değiştir yolunu :D nefret dolu birisin bilip bilmeden sataşıyosun millete çok yanlış.
Ulan nefret dolu olan sensin, sizsiniz. Bir de nefretle mi suçluyorsun. Kafan yerinde değil herhalde.
Ben sana karşı nefretli değilim, ayrıca para avcısıda değilim tamam mı. İlk buluşmada erkeğin ödemesi hoşuma giderdi centilmenlik gibi ama ödemesede dert etmem zorunda değil ztn her zaman yanımda param olur. Bence bu kadar ön yargılı olmamalısın.
Erkeği banka olarak , cüzdan olarak görmek iğrenç , mide bulandırıcı bir davranış. Böyle bir saçmalık kabul edilebilir mi. İnsan olmayı öğrenin , insan insan. Ama Türk kızlarında nerde. Boşa konuşuyoruz biz. Zaten ben Türk kızlarıyla sevgili olmuyorum. Yabancı kızlarla sevgili oluyorum. Siz benim gibi erkekleri ancak rüyanızda görürsünüz. Yakışıklı, sakallı, geniş omuzluyum. Bir ara Rus kızla sevgili olmuştum. Yanımdan geçen Türk kızlarının nefret dolu ve kıskançlık dolu bakışlarını görünce ne kadar doğru bir yolda olduğumu daha da anladım. Sizler İskandinav ve İtalyan erkekleriyle de çıkamazsınız bu kafayla. :D :D
Güzel sevindim senin adına mutlu olacağın biriyle olmanı dilerim :D inan bana ben kendi adıma çok rahatım kim nasılmış falan umrumda değil. Hakkımda hiç bişey bilmiyosun hayal ürünlerinle kanılara varmaya devam et.
Erkek düşmanı bir feministsin sen. Banladım seni.
:D alakası bile yok engellemene sevindim
Kadın haklı beyler 🤗
Siz Türk kızları ne kadar bencil ve iğrençsiniz ya. İyi ki sizle sevgili olmuyorum. Yabancı kızlar forever.
@Ateist_Türk İçindeki kini burda kusma. Herkes istediğini düşünebilir ama bu kimseye saldırma hakkına sahip değil.
Size yabancı sevgilinizle mutluluklar.
Ve sevgili yönetim biz istediğimiz yorumu yapamıyoruz. Hemen biri gelip saldırıyor. Denetimi arttırmanızı rica ediyorum.
Saygılar
Her buluşma da erkek öder
Biraz abartı olmuş sanki her buluşma derken
Yani bütün buluşmalar da ayıp değil mi ya kıza ödetiyorsun
Yo her zaman erkek de ödemez kadın da 3 defa erkek öderse 1 kez de kadın öderse veya 4 e 1 gibi oranda
Böyle bir kural yok ya. Haksız.
Iş ciddiye binmeden kuruşunu yemem.
Ben sana hiçbir zaman hesap ödettirmem😂😂😂
Ay vallamı😂😂
Ciddiyim 😀😀
bencede oyle olmali 😂
Dedi ruhsuz ODUN.
Sacmalamasin ya ortak ödenmeli bence
Herkes kendi hesabını ödesin..
Görgü kuralı ama ödemek zorunda değil.
Her türlü rahatsız edici.
Davet eden taraf hesabı öder.
Az bile söylemiş her zaman erkek ödemeli
Seni gidi seni
@MagRipOgLu tabiki 😂
Sende çok vicdansızsın yahu @congrulations nasıl bir nickname yazana kadar pehh
@MagRipOgLu sen kendi nickine bak 😂 benimki hiç olmazsa buyuk kucuk harf sorunlu değil
Benim düşüncem böyle bunun dışındakileri erkek kategorisinde bile görmüyorum.
Ne var nickimde soyisim yahu orjinal :) , düşuncene saygi duyuyorum. Bu kez yazmicim nickini :)))
@Congrulations Sen bu iğrenç, mide bulandırıcı kafayla yalnız kalmaya mahkumsun. Seninle çıkan erkek ENAYİDİR.
@Congrulations O tarz düşünenleri erkek olarak bile görmüyormuş. Biz de seni İNSAN olarak görmüyoruz.
@Ateist_Türk saygı duyarım
Ben senin iğrenç, mide bulandırıcı düşüncelerine saygı duymam. Senin gibi biriyle arkadaş da olmam.
Ayrıca seni de banladım.
Haklı bence ilk görüşmede hesabı erkek öder
Tam bir ODUNSUN tam.
Bence doğru bir soz ama ortakta ödenebilir.
Ödeyelim de ya kadın karşılığını vermese?
Niye erkekler bankamatik mi? Saçma sapan konuşmuş
görgü kuralı değildir..
yapılması gerekendir..
Doğru benmi odeyim bana ödetirse soğarım
Katılmıyorum... Çok bencilce...
Ödese güzel olur evet ama ödemek zorundada değil
Kadın haklı beyler :)
Böyle küçük hesaplara gerek yok ya bence
O sadece ilk buluşmadamıydı ya 😅
Haklı bence hatta hep erkek ödemeli 😬
Haklı ilk buluşmada erkek.
evet tab ki birde biz mi ödücez.
Davet kimdense hesap da ondandır
Hep erkek ödesin 😏😄🍁
Lan git
Ne çok zorlarına gitmiş çöksün dislike modu 😁😀😂😂😂
Darphaneyiz biz :D
elbette o kadar olsun yaniii
Kim çağırmışsa o ödüyor benim bulunduğum yerde.
Hah. Konuşmaya değer bile bulmuyorum.
Haklı değil tabii ki de.
İlk buluşmada değil , normalde erkek öder tabiki..
İlk buluşmaya kim davet etmişse o ödesin.
ilk buluşmada olması gereken birşey , haklı.
Katılıyorum, gülmekten..
Ben davet etmediğim sürece hesap falan ödemem.
O sadece bir feminist (erkek düşmanı) propagandası. Davet etme olayı zaten erkeklerde. Bu mantıkla hiç hesap ödememen gerekir. Erkekler seni bedava yemeye davet etmiyor, tanışmaya davet ediyor. Kafanız hiç basmıyor. Bu kafayla çok yalnız kalırsın sen.
Feminzm erkek düşmanlığı mı?
@huzurumsunc ciddiye alınacak kadar cahil bir kesim feminizmin ne olduğunu , feminizmin kaç çeşit olduğunu bilmiyor. Yorma bence kendini anlamaları cok zor. Sorma bile anlamını bilmediği şeyi kafasına göre yorumluyor
Kesinlikle katılıyorum.
İlk buluşma için haklı 😊
İllk buluşmayla bir alakası yok. Bu feministler manipülasyoncu , propagandası. Amaç ilk yemeyi bedavaya getirerek, sürekli erkeklerin parasını yemek. İlk ve son farketmiyor. Her zaman herkes kendi yediğini içtiğini öder.
@Ateist_Türk hayır ne alaka yani ayrıca bence ilk buluşmada yemek yenmesi saçma gidersin bir kahve içersin 😂
@Ateist_Türk cok merak ediyorum feminizm ne alaka? Ve feminizm hakkında ne biliyorsun ki bu saçma sapan cümleyi burda kuruyorsun? Feminizm bu değil ki cahil misin git biraz kitap oku arasıtır. Bilmem kaç tane feminizm çeşidi var ve hesap ödemekle alakalı hiç bir şeyi buna bağlayamazsın. Boş konuşuyorsun
Ödeyen kişinin hiç önemi yok bence.
Hep ben ödüyorum :)
#emre00
@Ateist_Türk
Eyvallah :)
Böyle bir strateji olmasa daha iyi
Kendi hesabımı öderim polemiğe girmem.