Az önce facebook'ta dolaşırken böyle bir paylaşım gördüm. Gerçekten hesabı erkeğin ödememesi görgüsüzlük müdür? Yahut bu sadece ilk buluşma için mi geçerlidir? :D
"Hesabı erkek öder, bu bir görgü kuralıdır" sözüne katılıyor musunuz?
işte bu yüzden para yiyen kız grubunu oluşturdunuz.. 😅kadınları hesabı her zaman ben öderim durumuna alıştırmamalısınız. Alışır çünkü elini cebine götürme hareketini bile yapmaz bir süre sonra. madem eşitiz, her alanda eşitlik söz konusudur. Bir sen ödersin bir o.. İki taraf da para kazanıyorsa tabi bu söylediğim..
Asla katılmıyorum. Sevgilimle ilişkiye başladığımız Ilk zamanlar hesabı surekli onun ödemeye çalışmasına da asiri uyuz oluyordum zatennn. Aştık cok şükür o günleri. Bir gün ben ödüyorum bir gün o. Ya da o yemekleri ödüyor, ben tatlılari kahveleri falan. Bu şekilde olunca iki tarafın bütçesi için de daha iyi oluyor
daveti kim yaptıysa o öder kural budur ama kadınlar sever adamlara kitlemeyi hesabı genelde, o yüzden görgü kuralı olmuş bu. Parası olmayan aşk mı yaşamasın yani...
erkek ilk mesajı atsın hesabı ödesin yediirsin içirsin giydirsin... karşıyım her haltı adamların ödemesine
Ilk bulusma da olabilir. Ama her zmn erkek odemeli demek bencilce olur sonucta artik kadinlar da calisiyor ve finansal acidan esitiz hep erkegin hesap odemesine karsiyim. Ama bizim Turk erkekleri kadin hesap odemez kafasindalar. Neden cidden Anlamiyorum 🤷🏻♀️
Alışveriş & Hediyeler konusunda 461 cevap paylaştı.
İlk buluşma da dahill hesabı erkek ödeer saçmalıklarına karşıyımmm.. Hani kadın erkek eşitti neden söz konusuu hesap ödemeye gelince eşitlik bozulupp erkekler üstün tutuluyoor 😅 bıraksınnlar bunları.. Her kadın hesap ödeyebilmelii bence..
Hayır, görgü kuralı değildir. Ancak geleceğe bir mesaj, iyiniyet, gönül alma olarak adlandırabilirim. Erkeğin durumu varsa, gerekli bir şey bence. Çünkü kız kısmının çalışmasına pek müsade edilmiyor, öde desen cebinde ki parası yetmeyecek muhtemelen. Babası dışında bir geliri olmayanlardan bahsediyorum. Ancak ortak ödemek te hoştur yani.
hayır saçma. o an kim ısmarlamak istiyorsa söyler zaten. o yemek ısmarlıyorsa tamam o zaman tatlılar da benden diyordum. insanın içi rahat etmiyor öbür türlü. böylesi çok daha güzel