• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diziler & Filmler

"İlk buluşmada hesabı erkek öder, bu bir görgü kuralı" diyen Burcu Esmersoy'a katılıyor musunuz? (Sayfa 2)

fangoria u
fangoria Takip Et
Master Yaş: 46
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
"İlk buluşmada hesabı erkek öder, bu bir görgü kuralı" diyen Burcu Esmersoy'a katılıyor musunuz?
Sosyal Medya Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

168

Cevap

127

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • LaRossana
    LaRossana Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Katılmıyorum. İlk buluşmayı geç hiçbir buluşmada hesabı erkek ödemek zorunda değildir.

5
    1 Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

vay be tebrik ederim :)

Yorumla
  • kitsunegibiyim
    kitsunegibiyim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 77%
    +1 yıl

Haklı veya haksız desekte sonuç aynı yani her türlü erkekler kendi ödeme yanlısı hep

1
    0 Yorumla
  • tubiiiyeapp
    tubiiiyeapp Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 45%
    +1 yıl

Katilmiyorum acikcasi bu resmen belescilik. Güzelliğine güvenip şımaran kadınlar

1
    0 Yorumla
  • HolOluluT
    HolOluluT Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Cebimde param varsa niye erkege yikayim ki ortak olsun iki tarafin da gönlü olsun bir de ilk bulusma

1
    0 Yorumla
  • sananelazimsa
    sananelazimsa Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 36%
    +1 yıl

İlk buluşmada erkeğin ödemesi doğru bir durum bence zaten kendine güvenmese buluşmaya çağırmaz

1
    0 Yorumla
  • Agresif_hatun_
    Agresif_hatun_ Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Parası mi yok ne gerek var erkekten bekliyorlar mesela ben pazar günü kocamı yemeğe çıkaran ben oduycem hesabı :))

2
    0 Yorumla
  • Scre4m
    Scre4m Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Evlenene kadar tüm buluşmada erkeğin tüm harcanan parada %50 60 payı olmalı. Yani eşit ödenmeli. Ödenmeyecekse kızda erkek kadar ödemeye çalismalı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Haksız. İlk buluşmada davet eden kişi hesabı öder. Kız davet etmişse kız ödemeli. Ama sonraki buluşmalarda alman usulü. Herkes kendi hesabını kendi ödemeli.

1
    0 Yorumla
  • 342834
    342834 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 60%
    +1 yıl

Burcu esmersoy gibi bir kadınla zaten erkek gibi erkek takılmaz midesi geniş erkekmi olur

1
    0 Yorumla
  • Mr-GYC
    Mr-GYC Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 57%
    +1 yıl

Özel bir insan ise evet katılıyorum ama benim için alelade bir insan ise, durum değişir.

1
    1 Yorumla
    • meryeminis
      meryeminis
      +1 yıl

++++++

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadin fikrini belirtip politika yapmaya calisarak yandas cekmis yanina. Şoyleki
    aslinda konunun özü olan "erkekler odemeli" algisinin yerine ; kadinin piskinligidir. Artist olmanin ve bircok insanla birlikte olmakta rahatlığı kanitliyor zaten.

1
    0 Yorumla
  • RaymondReddington
    RaymondReddington Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Hak verip ekliyorum. Her buluşmada hesabı erkek öder.

1
    1 Yorumla
    • RaymondReddington
      RaymondReddington
      +1 yıl

Bunun tapmakla ne alakası var? Neyse niye sana laf anlatmaya çalışıyorsam 😂

Yorumla
  • Sonsuzluk-Diyar
    Sonsuzluk-Diyar Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Bana göre Alman usulü ödenmesi daha mantıklı herkes yediğini içtiğini ödemeli

4
    0 Yorumla
  • ProsonicBomb
    ProsonicBomb Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl

Buna katılan kadınların her türlü zilleti çekmesi dileğiyle.

0
    0 Yorumla
  • tm2012
    tm2012 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

valla ben kendimi bildim bileli hiç hesap ödettirmedim nişanlıma insanoğlu bu yarın birgün lafı olmaz en azından

0
    0 Yorumla
  • -Uzay-
    -Uzay- Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Hesap yuzunden ne kendimi mahcup ederim nede bayani. Istedigimiz sekil oderiz.. hesap filan kucuk seylerdir takilmam.

1
    0 Yorumla
  • Psikanalizz
    Psikanalizz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

Erkeğin para ödemesini bekleyen bir kız eziktir net.

0
    0 Yorumla
  • girleboye
    girleboye Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 75%
    +1 yıl

Çok saçma. Iki taraf da yiyor sa iki taraf da ödemeli hesabı erkek öder diye bir saçmalık olamaz

0
    0 Yorumla
  • senemgozde
    senemgozde Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 83%
    +1 yıl

Bilmem hatırlamıyorum ama ben de ödemişimdir. Neden kıslı kalayım ki :)))

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erkeklerin erkek gibi olduğu zamanlar oncedenmiş. Şimdi erkek 2 çay 1 yemek ödeyecek diye ödü kopuyor. öte yandan da kadından bekleyenler de var tabii. Şahsen bana hesap odetecek erkek bacım olur.

0
    16 Yorumla
    • oromero
      oromero
      +1 yıl

Yani her şey parayla...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Lafı başka yanınızdan anlamayniz bence. Benim evim var, param da var çok şükür kimsenin parasına ihtiyacım yok. Diledigim gibi yiyip içip gezebilecek, istediğimi alabilecek yeterlilikte bir insanım. Bu başka bir olay. Erkeğin kadına hesap ödemesi ve ödetmemesi olayı çok başka... Ben asla tercih etmem bana hesap odeten erkeği, dünya ahiret bacım olur. Herkesin kendi bakış açısı elbette ki. Ha şunu da söyleyim bir erkek arkadaşım oldu hayatımda, bana mont al, bana deri eldiven al bana onu şunu bunu al diyen. Beraber olduğumuz zamanlarda yüzde 75 hesapları benim ödediğim. Erkek ADAM kız parasına eyvallah etmez. Erkek ADAM 3ün 5in hesabını yapmaz.

Yorumla
    • Hakanguner1907
      Hakanguner1907
      +1 yıl

Konuyu adamlığa bile getirdi şu çomarlığa bakar mısın ya :D Şimdi bir erkek hesabı ortak ödeyelim dese senin tabirinle ADAM olmuyor öyle mi? Toplumda en saçma şeyleri sırf işinize geldiği için erkeklerin üzerine yıkıp , en saçma şeylerden sıyrılmışsınız. İlk buluşma veya son buluşma da her nerede olursa olsun hesap ödemek erkeğin görevi felan değildir ve hesap ödemek için bir erkeğin elini cüzdanına atmasını bekleyen kadınlar ezik ve kan emici birer insan artıklarıdır malesef. Şu yobaz ve bağnaz düşüncelerinden kurtul kezo

Yorumla
    • Psikanalizz
      Psikanalizz
      +1 yıl

Hadi la oradan. Hiçbir erkeğin hesap ödeyecek diye asla ve asla ödü kopmaz bir yerlerinden birşeyler uyduruyorsun laf çarpmak için. Erkeğin hesap ödemesini bekleyecek kadar küçük düşmeyin ve bu kadar gurursuz olmayın. Hiç olmazsa bende kendi yediğimin , içtiğimin parasını ödeyeyim diyebilmeli kadın ama malesef bizim kadınlarımız bu kadar ince düşünemiyorlar biraz şu avrupalı kızlardan örnek alın. birde üstüne basa basa ADAM'lığa getirmiş konuyu. Eğer bir kadında hanımefendiyse, kadın gibi kadınsa oturduğu yerden adamın hesap ödemesini bekleyecek kadar rezil biri olmaz herhalde. neyse senin gibi kadınlar asla ve asla gerekleri kabullenmez ve herşeyi kendi işlerine gelecek şekilde yorumlarlar o yüzden sana birşey anlatılmaz. Seni sığ düşüncelerinle baş başa bırakıyorum ve lütfen biraz olgunlaşmayı dene , gerçi koymuş olduğun nickten dolayı 80 IQ seviyelerinde olduğun ve ne kadar olgun bir kadın olduğun bariz ortada :)

Yorumla
    • Psikanalizz
      Psikanalizz
      +1 yıl

Yazdığın şeyleri tekrar gözden geçirmeni öneririm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Işine gelir ya da gelmez. Ben ilk buluşmada hesap ödediğim adama bacım derim :) yazdıklarınızı da okumadım hakaretini gördükten sonra. Fikrine saygı duyamayacak ve kaliteni koruyamayacaksan tartışmam sizinle. Sizin fikriniz sizin düşüncenizdir. saygı duyarım. Bu benim fikrim ister kabul edin ister etmeyin fakat bana hakaret seviyesine vardıramazsınız. Kaliteli bir şekilde beni aksine ikna edecekseniz ise buradayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hakan ve psikalaniz. İsimlere bakmadan yazdim. Dediğim gibi siz önce hakaret etmeden önce kaliteli şekilde fikir beyan edebilmeyi ogrenin. Benim hesabını ödediğim Erkek bacımdır :)

Yorumla
    • oromero
      oromero
      +1 yıl

Önemli olan peşin hüküm olarak ödemeyi erkek yapar demen. Çünkü bu aslında konuşulacak bir konu bile değil. ben yanımdaki kıza para ödetmem, onda sorun yok ama senin param var, zenginim, ihtiyacım yok demen de boş, paranın olması ödetme konusunda fikir vermez.

Yorumla
    • Psikanalizz
      Psikanalizz
      +1 yıl

yapma ya. Sen adamlığı hesabı ödeyen erkek, hesabı ödemeyen erkek diye sınfılandıracaksın sonra sana karşı saygılı konuşmasını bekleyeceksin öyle mi? çomarsın kusura bak

Yorumla
    • oromero
      oromero
      +1 yıl

@Psikanalizz haklısın işte... aslında bunun hesabı da ödenmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen aradan çekil @Psikanaliz. Zira muhattabım değilsin, kusuruna falan da bakmam ciddiye almadığım için yarası olan gocunur.
      @oromero arkadaşım bu güzel bisey bunu soyleyebilmen bile bence. Yanındaki kız da eşek değilse zaten seni para makinesi olarak görmez, dedim ya ben kız olarak bunun görgü ve adap bilmekle alakası olduğunu düşünüyorum, hani kızın kimsenin hesap ödemesine zaten ihtiyacı yok kendimden örnek veriyorum ben o yeterlilikte bir insanım fakat ilk hesabı kadına odeten erkeği gelecek için kız kardeşlerimden ayırmam yani olay bu esasında seninle aynı fikirdeyiz. Ki dedim ya sürekli maddi anlamda verici olduğum bir beraberlik yaşadım buna istinaden bu fikirdeyim, bu kabul görür ya da görmez bu benim şahsi fikrimdir ve isteyen istediğini düşünebilme ozgurlugundedir değil mi?

Yorumla
    • oromero
      oromero
      +1 yıl

Senin görüşüne tamamen katılıyorum, ben de özellikle ilk buluşmada hesabı bilinçli bir şekilde kıza ödeten birinden rahatsız olurum, aslında senin katılmadığım ifaden '^^Erkeklerin erkek gibi olduğu zamanlar oncedenmiş. Şimdi erkek 2 çay 1 yemek ödeyecek diye ödü kopuyor.^^ sözlerindi ve genelleme yapmıştın. Şimdiki ifadelerin daha açık ve anlaşılır olgunlukta. Senin geçmişte kötü örneklerle karşılaşmanın da bu yorumu yapmana etkisi olmuş, o da senin şanssızlığın... umarım daha iyileriyle karşılaşırsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sözüm meclisten dışarı, ben kendi şahit olduklarıma istinaden belirttim o görüşü kimseyi zan altında bırakmak derdinde değilim. Sürekli yedirsin icirsin gezdirsin beni diyen hemcinslerim için de aynı katılıktayım ben, kendi gözlemlerime dayanarak sarfetfigim sözlerdir bunlar. Kimse katılsın onaylasın derdim yok, lakin saygı duyulsun isterim, atılan diğer arkadaşlara da saygılar. Umarım siz de gönlünüzce iyi insanlarla karşılaşırsınız. Ne kadar saldırgan insanlar olduk yahu anlamadan dinlemeden direkt hakaret etmeler falan. Bu sözüm de ne size ne başkasına yine genel bir gözlem

Yorumla
    • oromero
      oromero
      +1 yıl

Umarım birbirimizi dinleyip anlayacağımız günleri görürüz, her kelimeyi naif bir edayla seçme gayretinde olduğunuzu görüyorum, sanırım ip üstünde yürümek gibi...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Herkese göre dosdoğru bir insan olmayabilirim, her kafa bir fikir... En azından insanları rencide etmeyecek, saygısız biri değilim. Her ayıp kişinin kendisine aittir.

Yorumla
    • oromero
      oromero
      +1 yıl

Herkes ne der diye düşünmek, bizim irademizi ve bizi yok etmek demektir, kırmadan dökmeden kendimizi ortaya koyabiliyorsak ne mutlu bize...

Yorumla
  • Adaaa_58
    Adaaa_58 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Ya aslında ben kendim de öderim onun ödemesine gerek yok ama ödemezse de derim ki erkek mi lan bu bı kıza hesap ödetiyo 😂

1
    0 Yorumla
  • clark_kent
    clark_kent Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

İlk birkaç buluşmada erkek ödemelidir. Daha sonra sevgililik döneminde vs. bir mekanda erkek başka bir mekanda kadın şeklinde olmalıdır ödeme şekli.

0
    0 Yorumla
  • Nurnrnr
    Nurnrnr Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 50%
    +1 yıl

Hiç ilk buluşmada kadına ödeten erkek görmedim ben tavlama stratejisine ters 😝

0
    1 Yorumla
    • Ateist_Türk
      Ateist_Türk
      +1 yıl

Sen erkek görmemişsin o zaman. Sadece enayi beta erkekleri görmüşsün. Ben hiçbir zaman kızın hesabını ödemem, ödemedim. Çok da kızla çıktım.

Yorumla
  • qolokisP
    qolokisP Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 35%
    +1 yıl

Bunun polemik haline gelmesi bence yersiz. Herkes kendine yakışanı yapar

0
    0 Yorumla
  • MMemoli
    MMemoli Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Hakli degil, hakli olmasi icin sebep ne?
    Kime gore neye gore kural?

0
    0 Yorumla
  • Baltazarsenin
    Baltazarsenin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Tabikide. İlk zamanlar bir zahmet. Cidden kural yani. Sonralarda ikiside öder ama ilk te cimrilik yapmayın be

0
    0 Yorumla
  • onemsizf
    onemsizf Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl

Doğru erkeklerde aslinda bu durumdan memnun bence ki odemeyen bir erkek görmedim duymadim

0
    3 Yorumla
    • Ateist_Türk
      Ateist_Türk
      +1 yıl

Ödeyen erkek enayidir. Türkiye'deki erkeklerin çoğu beta zaten. Yokluktan ne yaptıklarını bile bilmiyorlar. O onların enayilikleri, gerçek erkekler kızların hesabını ödemez. Herkes kendi hesabını öder.

Yorumla
    • onemsizf
      onemsizf
      +1 yıl

Bence senin bu yorumuna erkekler cevap vermeli

Yorumla
    • Ateist_Türk
      Ateist_Türk
      +1 yıl

Boş konuşuyorsun, çok uyanıksınız Türk kızları olarak ya. Şu propagandalarına bak hele.

Yorumla
  • Tensazan
    Tensazan Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Kural değildir.
    Bu eskilerde kadınların ekonomik olarak gucu yokken geçerli olan bir durumdu.

He davet eden öder o ayrı.
    Ama oetaklasa kararsa ortak oderler

0
    0 Yorumla
  • tatlısubalığııı
    tatlısubalığııı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Herkesin fikrine saygım var fakat bir erkek kadına hesap ödetmemeli

1
    0 Yorumla
  • Beyler_beyi
    Beyler_beyi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Flört ettiğim biri olsun da yeterki ben hesabı öderim 😉

0
    0 Yorumla
  • hahari23
    hahari23 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Haklı aslında kız ben öderim dese benden hoşlanmadığını düşünürüm.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aslında ilk buluşmada erkek bu seferlik ben öderim diğerinde sen ödersin diyerek hem 2. Buluşmayı garantiler hem de kızın yanında maço gibi gözükmez

1
    0 Yorumla
  • princeswitch
    princeswitch Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

Bilmem ben bu işleri unuttum 🤔
    Mantık olarak ilk erkek sonra müşterek olabilir gibi.

1
    0 Yorumla
  • karameleek98
    karameleek98 Takip Et
    +1 yıl

Yok ya saçma olay ciddiyet kazansın sonra itinayla ödetirim

1
    0 Yorumla
  • korkmaz01
    korkmaz01 Takip Et
    Master Yaş: 49
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 487 cevap paylaştı.

hakli erkek oder ve birlikte oldugu kadinla iyi bir gelecek dusunuyorsa durumuda iyiyse surekli erkek oder

2
    0 Yorumla
  • Nayeb
    Nayeb Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Kesinlikle katılmıyorum. Kadın asalak bir varlık değil yapı gereği ve metalaşan bir dünyada da bunu empoze etmelerine izin verilmemeli.

1
    0 Yorumla
  • aşka_bağlı
    aşka_bağlı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Bence eşit olsun ya yarı yarıya o öderse ben utanırım😂🙈

0
    0 Yorumla
  • Benekliboncuk
    Benekliboncuk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Ilk buluşmada yemek değilde kahve olabilir bir zahmet odesin

1
    4 Yorumla
    • Psikanalizz
      Psikanalizz
      +1 yıl

neden bir zahmet sen elini cebine atıpta ödemiyorsun ve neden bu erkeğin görevi?

Yorumla
    • Benekliboncuk
      Benekliboncuk
      +1 yıl

@Psikanalizz bir kahve parasını ödemeyen adam yarın onur gün bir aileye nasıl bakıcak

Yorumla
    • Psikanalizz
      Psikanalizz
      +1 yıl

dayandığın argümanına bak ne kadar da saçma :D çalış kendin kazan neden bir erkeğin eline bakasın? ve neden bir erkek sana bakmak zorunda olsun? yeri geldiği zaman eşitiz yeağğğ diye zırlayan sizler değil misiniz?

Yorumla
    • Benekliboncuk
      Benekliboncuk
      +1 yıl

@Psikanalizz doğru konuş zehir zıkkım olur zaten sen kimseye bisey icirme

Yorumla
  • Gil-Galad
    Gil-Galad Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 642 cevap paylaştı.

ben olsam ilk buluşmada öderim ki ikinci buluşmayı ona ödeteyim

0
    7 Yorumla
    • işte_kuzukuzu_geldim
      işte_kuzukuzu_geldim
      +1 yıl

Kiz ancak kendi yediğini öder

Yorumla
    • Gil-Galad
      Gil-Galad
      +1 yıl

@işte_kuzukuzu_geldim işte kuzu kuzu gider ozaman.

Yorumla
    • işte_kuzukuzu_geldim
      işte_kuzukuzu_geldim
      +1 yıl

Gider zaten kalmaz merak etme. Kadından hesabi ödemesini bekleyemezsin

Yorumla
    • Gil-Galad
      Gil-Galad
      +1 yıl

@işte_kuzukuzu_geldim Allah Allah niyeymiş? Seni fazla şımartmışlar git bir kendini paranı kazan bakalım ondan sonra gel burda ahkam kes.

Yorumla
    • işte_kuzukuzu_geldim
      işte_kuzukuzu_geldim
      +1 yıl

Siz bizi el üstünde tutmakla mükellefsiniz bir kere. Ya da Alman hesabı en fazla

Yorumla
    • Gil-Galad
      Gil-Galad
      +1 yıl

@işte_kuzukuzu_geldim ya gece gece boş yapma. Git köle bul kendine o tutsun seni el üstünde

Yorumla
    • işte_kuzukuzu_geldim
      işte_kuzukuzu_geldim
      +1 yıl

Centilmen olmayanlar her zaman kaybeder. Biz olmadan siz hiçsiniz değerinizi bilin :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çakma feministler sizi. Kadın delik degildir, erkek cüzdan degildir anlamadiniz gitti sunu. Erkek niye odemek zorunda

0
    0 Yorumla
  • m_fatmanur
    m_fatmanur Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

İlk buluşma için katılıyorum. Sonrasında zaten ortak öderler.

1
    0 Yorumla
  • öntürkler
    öntürkler Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

O görgü kuralı değil. Bildiğin sömürgeci kadın kuralı

1
    0 Yorumla
  • 16aga16
    16aga16 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Yani farketmez ama genelde ilk buluşmaya erkek davet eder o öder

0
    0 Yorumla
  • Bypascal
    Bypascal Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Öyle düşünüyorsa, erkek de onu bir mal olarak görür. Sorun yok

2
    0 Yorumla
  • peteninejdergası
    peteninejdergası Takip Et
    +1 yıl

Erkeği para sıçan sanıyor türk kadınları para göz kadınlar 160 türk kız ile evleneceğine git bekar öl daha iyi.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

bu kadının ilk buluşmadaki hesap kadar değersiz olduğunu anladık :/

1
    0 Yorumla
  • hiçkimse000
    hiçkimse000 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Katılıyorum erkeğin yanında bayanın hesap ödemesi çok itici hemde ilk buluşmada. Yani zaten kaldı ki bir bayan bir erkek kadar fazla yiyemiyor! Hesap yapan erkek çok itici

1
    0 Yorumla
  • Coktaönemlidgl
    Coktaönemlidgl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Bencede görgüdür ve erkek kadın eşitliği yok ki dinenden yoktur sonradan çıkardılar bunu

0
    0 Yorumla
  • Eatpussyitsvegan
    Eatpussyitsvegan Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Haksız. Aksi görüşte olanlara saygı bile duymuyorum

0
    0 Yorumla
  • AÇKÖPEK
    AÇKÖPEK Takip Et
    +1 yıl

Hak vermiyorum herkes kendi yediğini içtiğini ödemeli

1
    0 Yorumla
  • sdfsge34r56
    sdfsge34r56 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Hazır yiyici olduğu için normaldir. Oysa ki ben 12 saat boyunca 30 gün kıçından ter akan ve son sınıf olan işsiz bir üniversite öğrencisiyim... Tabii burcu esmersoy bunu nereden bilecek ki? değil mi!

0
    2 Yorumla
    • sdfsge34r56
      sdfsge34r56
      +1 yıl

Evet diyen kızlar, sakın erkek kadın eşittir demesin! Evet diyen kızlar erkek kadın eşitliğini reddetmiş oluyor!

Yorumla
    • işte_kuzukuzu_geldim
      işte_kuzukuzu_geldim
      +1 yıl

Erkekle kadin eşit değil zaten

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Saçma hemde cok? kadın ödese ne olur? kadın acizmi? kadın bedawacımı?

0
    0 Yorumla
  • Haklıyımtabıben
    Haklıyımtabıben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 84
    +1 yıl

İlk buluşmada ödeyebilir ama sonrakilerde kişi kendi hesabını ödemeli.’Erkek arkadaşınızla birlikteseniz cüzdana ihtiyacınız olmaz’ cümlesini nasıl kurmuş anlayamadım utanç verici.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Haklı tabi haklı diye her seferinde erkek ödeyecek diye birşey yok ama ilk buluşmada erkek ödemeli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ilk bulusma oyle olmali bence. Sonrasi eşit gitmeli. Bir o bir ben hesabi

0
    4 Yorumla
    • Ateist_Türk
      Ateist_Türk
      +1 yıl

Sen de çıkarcı boşsun. İlkle sonla alakası yok bu işin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cikarciyim :) insanları yargilamak tanimadan en kolay sey :)

Yorumla
    • Ateist_Türk
      Ateist_Türk
      +1 yıl

Neyi tanımadan la yorumuna bak. Her şey ortada.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Duzgun konus edepsizlesme. Sen kimsin bana la diyorsun?

Yorumla
  • Angeblanc
    Angeblanc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Aman herkes kendi yediğini içtiğini ödesin konuda kapansın

0
    0 Yorumla
  • Blossom_
    Blossom_ Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Yorum yapmayacam kendimi belli etmeyecem :))

1
    0 Yorumla
  • filofobik
    filofobik Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

ödedim.
    ödemeye kalkan hanımla ikinci kez buluşmadım

0
    0 Yorumla
  • ÖZIL10
    ÖZIL10 Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Hayır haksız, ilk buluşmada erkek mekandan kaçarak hesabı karşı tarafa itelemelidir.

1
    0 Yorumla
  • Coffee-RaiNN
    Coffee-RaiNN Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Evlenceği kişinin eski sevgilisi düğüne cağıran kisiyi ciddiye alamıyorum

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > "İlk buluşmada hesabı erkek öder, bu bir görgü kuralı" diyen Burcu Esmersoy'a katılıyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

"Hesabı erkek öder, bu bir görgü kuralıdır" sözüne katılıyor musunuz? 50 cevap verildi
İlk buluşmada hesabı erkek mi öder? Neden? 9 cevap verildi
İlk buluşmada hesabı erkek mi ödemeli sizce yoksa alman usulü mü olmalı? 23 cevap verildi
İlk buluşmada erkeğin hesap ödemesi centilmenlik mi, enayilik mi? 110 cevap verildi
İlk buluşmada “hesabı erkek öder” kuralı hâlâ geçerli mi? 60 cevap verildi
Burcu Esmersoy: "Erkek arkadaşınız varsa cüzdan taşımayın" cümlesi hakkında ne düşünüyorsunuz? 34 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨