Hülya Avşar'ın sunduğu programa konuk olan Belçim Bilgin, eşi Yılmaz Erdoğan ile tanışma hikayesini anlattı.Yılmaz Erdoğan ile tanışma hikayesini anlatan güzel oyuncu, "Flört dönemimiz bile olmadı. Ben Fransa'dayım, Yılmaz Türkiye'de. Mesajlaşıyoruz ama bir ilişki değil bu. İki yıl sonra bir araya geldiğimizde evlenme teklifi etti. Ben o sırada Fransa'da sinema okuma hayali kuruyordum. Ya üniversiteye devam edecektim ya da aşkın peşinden gidecektim. Aşkı seçtim" dedi.
Sağlıklı evlilik için flört etmek şart mı? Flört edilmeden evlenilebilir mi? #Meczup
Evlenmeden önce flört etmek şart. Çünkü, flört etmeden evlenenler daha mutsuz oluyor.
Sağlıklı evlilik için flört etmek şart değil. Flört etmeden evlenenler daha mutlu oluyor.
Şöyle ki, (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Belçim Bilgin: "Yılmaz Erdoğan ile flört etmeden evlendik" dedi! Flört etmeden yapılan evlilik uzun sürer mi?
İnsanların evlenmeden önce birbirini tanıması önemli. Flört etmenin bunun için gerekli olduğunu düşünüyorum. Aksi halde birbirini tanımayan iki bireyin karşılaşacağı en küçük problemde birbirine tahammül edemeyeceği durumlarla karşı karşıya kalabilirler.
daha uzun sürdügü araştırmalarla kanıtlı zaten o kisiyi tanıyana kadar baya bir zaman geciyo ayrica flört yoksa hayalde yok demektir bir beklentide yok umdugunu degil buldugunu yiyo yani oyle geciyo evlilik 😂
Hiç tanımadan evlenmek büyük pişmanlığa yol açabilir. Belkide çok iyi anlaşırlar. Bir arkadaşım var ki anne babası evlenmeden önce birbirlerini hiç görmemişler bile :D Aileler kendi aralarında anlaşmış ve evlendirmişler. O gün bugündür beraberler. Nasip kısmet bu işler.
Flörtsüz karşı tarafı her haliyle kabullenebileceklerse bence çok daha uzun süreli olabilir :) Ancak hayatı soğan yedin hiç öpme tadında yaşayan insanlar için bence flört şart.
En doğru karar, flört oluyoda ne oluyor. Cinselliği yaşayıp uyuşmuyoruz diyip yrılıyorlar. Hiç olmazsa günaha girmemiş nikahlı eşle ilişki yaşamış olucaklar. Bence isabetli karar.
Flört edersen nasıl birisi olduğunu anlarsın. Flört etmeden evlenirsen , sonradan sevmediğin bir huyu çıkar. İşte o zaman zor. Erkenden tehşis işte. Flört et tanı
Florte gerek yok daha önce gezip tozup her seyini bildiğim adamla evlenmem en iyisi görücü usulu öbüründe 3 yilini veriyorsun terkediyor ama öbürü 3 ayda tanisip nisanlaniyorsun
Flört şart , Yılmaz Erdoğan işinde başarılı ve zengin olmasa evlenir miydi ya da ilişki yürür müydü? Tanımadan evlendiğiniz insanla evlenince mutlu olmayı beklemek fazla iyimserlik.
İlişkiyi devam ettirmek isteyen insana flört gerekmez. flort diye diye insanlar birbirine alışiyo sonra sıkıldım diyip ayriliyo birazda zevki evliliğe saklayın
Para demiyor da aşkı seçtim diyor yalanını yesinler... Bu adam memur olsaydı kadın bu tipini s*ktiğime dönüp bakmaya tenezzül eder miydi? Aşkmış, hadi lan ordan : D
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Anketler > Belçim Bilgin: "Yılmaz Erdoğan ile flört etmeden evlendik" dedi! Flört etmeden yapılan evlilik uzun sürer mi?
En İyi Cevaplar