Başakşehir Malima Düğün Salonu’nun açılış yemeğine katılan Soyman ve Öztürk, temsili olarak gelinlik ve damatlık giydi, mekana gelin arabasıyla geldi.Pasta kesiminden sonra şarkılarıyla açılışa renk katan çift, “17 seneyi geride bıraktık. Artık gerçekten nikah masasına oturmak istiyoruz” dedi. Maşallah 17 yıl olmuş. Evlikleri bile bu kadar sürmüyor.. Siz ne isterdiniz uzun bir ilişki mi yoksa uzun yıllar süren bir evlilik mi? #Meczup
Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün evlilik şovu! "Yıllarca süren bir evlilik mi isterdiniz, yoksa yıllarca süren bir ilişki" mi?
bana kafama uyan her konuda güvenebilecegim beraber aglayıp beraber gulup beraber halay cekip beraber duygusal filmler izledigim evde pazarları pijama ile oturup kahve ictigim bir kadınla sonsuza dek ister evlilik ister uzun bir ilişki neden olmasın ama simdi herseyler para olmus evin var mı? araban var mı? maasın ne kadar? lan bir simitle bir caya mutlu olacak insan lazım geri kalanını buluruz yeter ki mutlu olalım saygılar
Ahlak bekçileri toplanmış yine. Bunca sene bir arada kalmayı başarmışlar üstüne de böyle taçlandırmışlar, bırak 17 sene ilişki sürdürmeyi, siz 17 sene evli kalabilecek misiniz acaba?
Evlilik dediğin alt tarafı bir imzadır, devlete 'biz sevişiyoruz, haberin olsun' deme şeklinizdir. Doğru kişiyi bulduktan sonra pek önemi yok.
Nikahsız bir ilişki hemde 17 yıl ben yapamazdım heralde evlenip ömür boyu mutlu olmayı isterim ki evliyim 5 yıldır Rabbim daha nice 5 yılları geride bırakmayı nasip etsin
Valla ne diyeceğimi bilmiyorum hiçbir edao adap kalmamış bu dünyada bilmem kaç yaşına gelmişsin nıkahsız bir adamla 17 yıldır üstelikte aynı evde oturuyosun yazıkk nefis denen bir şey var. Allah hidayet versin ıslah etsin nediiim
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün evlilik şovu! "Yıllarca süren bir evlilik mi isterdiniz, yoksa yıllarca süren bir ilişki" mi?
En İyi Cevaplar