Güzel oyuncu Hande Soral ve Yakışıklı oyuncu nişanlısı İsmail Demirci bu akşam evleniyor! Sizce kural bozulur ve bu ikili boşanma ve ayrılığın olmadığı bir evlilik yaşar mı? Yoksa bir süre sonra herkes gibi bunlar da boşanır mı?
"Güzel oyuncu Hande Soral ve yakışıklı oyuncu nişanlısı İsmail Demirci bu akşam evleniyor!" Sizce evlilikleri uzun sürer mi?
belli olmaz hayat sürprizlerle dolu hazırlıklı olmak lazım bugün mutlu evlenirler ama çok zaman geçer geçmez bosanır onlar zaten ünlülerden ayrılanların çoğu birbirine aşık olup severek mutlu evlilik yapanlardan oluşur bunlar evlilik değildir aksine eğlence oyunu evcilik oyunu bunu bir dersteki sınav olarak kabul etmek lazım başarılı olan güzel not alır başarısız olan düşük not alır evlilikte böyledir bir sınavdır bu sınavı geçen mutlu olur
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kardeş sen magazin muhabiri ol, harcanıyorsun buralarda :D
söylemeden edemiycem hande soral çok güzel hatun yazdım gogle a bu admın nesi yakışıklı çözemedim ben arayıpta bulunmayacak bir tip ben anlamam nasıl bir zevk var bunlarda veya başka şeyler mi var bu içerisinde bilemiycem..
Güzel bir ilişkileri var 2 yıldır devam eden, sonu mutlu biten bir hikaye olmasını temenni ederim ama evlilik çok çok farklı bir olay, ne olur bilinmez. 🌺
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > "Güzel oyuncu Hande Soral ve yakışıklı oyuncu nişanlısı İsmail Demirci bu akşam evleniyor!" Sizce evlilikleri uzun sürer mi?
En İyi Cevaplar