Seviyeli, saygılı ve mutlu bir hayatlarını olduğunu söylenen ünlü şarkıcı Sıla, böyle çok iyi olduklarını söylemiş. En önemlisi mutlu ve huzurlu olmak diye vurgulayan şarkıcıya katılıyor musunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seviyeli, saygılı ve mutlu bir hayatlarını olduğunu söylenen ünlü şarkıcı Sıla, böyle çok iyi olduklarını söylemiş. En önemlisi mutlu ve huzurlu olmak diye vurgulayan şarkıcıya katılıyor musunuz?

Her ilişkide evlenmek zorunlu veya kaçınılmaz bir şart değildir. Evlilik, birçok çift için önemli ve anlamlı bir adım olsa da herkesin hayatı ve ilişkileri farklıdır. Kimileri için evlilik mutlu bir birlikteliğin doruk noktası iken kimileri için de gerekli olmayabilir.
İlişkilerde evlilik kararı, çiftlerin tercihlerine, değerlerine, kültürel ve aile geçmişlerine, inançlarına ve hayata bakış açılarına bağlıdır. Bazı çiftler için evlilik, birlikte yaşama, aile kurma ve birbirlerine olan bağlılığı resmi bir şekilde pekiştirme arzusundan kaynaklanabilir. Diğer yandan, bazı çiftler evliliği gerekli görmeyebilir ve birlikte mutlu bir ilişki sürdürmek için evlilik dışında bir tercih yapabilirler.
Evlilik, birçok ülkede yasal bir statüdür ve bazı ayrıcalıkları beraberinde getirir (vergi avantajları, yasal haklar, vs.). Ancak bu durum, evlenmek zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Bir ilişkinin başarısı veya mutluluğu evliliğe bağlı değildir. Her çiftin kendi aralarında anlaşabileceği ve mutlu olabileceği bir ilişki şekli vardır.
Bu nedenle, bir ilişkide evlenmek veya evlenmemek çiftlerin kendi tercihlerine bağlıdır. Önemli olan, çiftlerin birbirleriyle olan ilişkilerini sağlıklı ve mutlu bir şekilde sürdürebilmeleridir. İlişkide evlenmek isteyip istemediğinizi ve partnerinizin bu konudaki düşüncelerini açıkça konuşarak, ortak bir karara varmanız önemlidir.
Bence şart değil ama kendisine çocuk yaşlarından beri, erkek üzerinden parazit bir yaşam tarzı sürmesi öğretilmiş "YURDUM KEZBANI" için bu durum kabul edilemez. Nikahsız dikişte kendini kullanılmış, kirletilmiş , vakti boşa harcanmış sayar.
Bir imzadan ibaret her şey. O imza ne sadakat getiriyor ne mutluluk ne de sonsuz aşk. Evlilik olmadan olmaz diyenlerde evliliklerinde aslında mutlu olmayan kişiler. Sanli evlenen insanlar sonsuza kadar mutluluk içinde yaşıyor birde evlenmeyenlere laf söylüyorlar.
Herkes evlilik düşünmek zorunda değil mutsuz evlilik yapmaktansa mutlu , seviyeli ilişki daha anlamlı. Ha bizim ülkede bunu yaşamak nikahsız zor mesele..
Cevap
34Cevap
Evlenmek şart değil ama ben evlenirim..
bunu açık kapı ilişkisi gibi düşünmek gerekir, bir tür sorumsuzluk ve serbestlik ilişkisi, dileyenin dilediği zaman çıkıp gidebileceği bir kapı var sonuna kadar açık bırakılmış olan, hiç kimseye ve hiçbir kanuna hesap verme zorunluluğu da yok gidenin, böyle düşününce oldukça hafif olduğu görülebilir bu tür bir ilişkinin, şahsen tercih etmem, kafama tam olarak yatmayan bir ilişkiden de zaten en başından uzak dururum.
Çocuk sahibi olmak istemiyorlarsa gezsin dursunlar para mal paylaşımı da yapmak istemiyorlar sonrasında uğraşmak nafaka vs dönen paralar büyük gerek yok diyorlardir
Şart değil
İki taraf da anlaşmış ve baştan okey diyorsa problem yok
Ama bana göre değil orası ayrı mesele. Sorumluluk almamak için erkekler genelde buna daha hevesli
Hayatlarında bir eksiklik yok, herşeyi dolu dolu yaşıyorlar. Neden evlensinler? Kendimize soralım eğer çevremizde aile, toplum baskısı olmasaydı ilişkide evliliği zorunlu görür müydük, pek sanmam.
Şart değil. Karşılıklı güvene dayalı güzel bir ilişki varsa bunu bozmaya gerek yok
evlilik harici ilişkiye girdiklerinde gündem oluyolar o yüzden bi ilişki için evlenip boşanıyoalr heralde
Degil aslinda ama iliskinin seyrine bagli. Her sey harikaysa neden dusunmuyoruz? burada da soguma baslar gibi geliyor
Herkesin kendi özel hayatı yorum yapmak kimseye düşmez
Sen git güzelim Burçin Terzioğlunu bırak yaa
Sıla evli değil miydi ya? geriden geliyorum sanırsam 😵💫
Bu tür ilişkilerin sanal alemde yazışmaktan daha yapmacık olduğunu düşünmüşümdür.
Okurken bile baygınlık geçirdim. Ünlülerin ilişkileri samimi gelmiyor bana
evlilik şart değil... toplum baskısı ve öyle gelmiş öyle gidiyor diye herkes evleniyor
Dinini bilen zaten bu soruyu sormaz.. Dinimizde evlenmek sart, dininin yarisini tamamlamaktir demek <3
ve bunlarda cinsellik yasiyorsa tabi umurlarinda olmaz
Tabi ki şart değil. Evlilik bence bazen de ayakbağı
Evliliğe ne hacet zaten evli gibi yaşıyorlar.. onların derdi bir imza atmamak
Bunlar evlenmesin zaten.
6 ay -2 sene arası sürüp ayrılıyorlar.
Bence insanlar evlenmeli sevgiliyken ayrıldığında nafaka falan alamıyorsun yıpranma payın ne olacak?
Ünlüler evlenmesin zaten evlilikleri 1 sene sürmüyor
Nafaka kitlemesin diye evlenmeyen koca yürekli kaleleim
Sıla'ya katılıyorum çünkü evlilik ilişkinin heyecanını öldüren bir şey. Elbette bu her ilişki için geçerli değil.
Hanımefendiler sürekli daha iyisini aradıkları için evlenmek istemiyorlar artık.
Çok doğru zaten evli gibi yaşıyorlar. Sonra ayrılırken mahkemesidir, nafakasıdır uğraş dur.
Evlilik mi kaldi ya ayni evde yasa gitsin biraz yemek biraz temizlik biraz internete video biraz seks devamke iste
Bence şart değil herkes nasıl mutluysa nasıl isterse öyle yapsın sonuçta
Sıla belli etmese de bu adamı o kadar da arzulamıyor
Birbirlerine aşırı derecede yakışmıyorlar
Kendileri bilir bizene mk
Hayır değil poyraz Ayşegülle olursa şart.
Bir imza neyi değiştirecek ki mantıklı
Bunlar ne zaman sevgili oldi
zinaağğğ fuhuğğğşşş şeri🐎 gelmeliii cmxmxx
Eminim düşünmüyorlardır ve ortak kararlarıdır (!)
Ayrılmanın kolaylığı bilinçaltlarında gizli!
Hepsi manyak bunların albayım LŞKJKDASLKFAD
Sila :) nin bütün iliskileri boyle
Aptal hemcinslerinin düşük zekalarına göre evet
Keyfine kalmış kendilerinin..
Evlilik şart değil her ilişkide.
Bildigimiz Sila? Lan bunlar birlikte miydi vay mk
Ohhhh tam erkeğin hayali
Bu kadında durmadan evleniyo dkskdld sila 1 ben 0
Bize göre dini nikâh şarttır onları bilemem
Sıla denen kimle evlendi sanki
Evli gibiler zaten neden bosa masraf etsinler ki
Şart değil tatlım