EVLİLİK PLANI OLMAYAN KIZ ARKADAŞ?

5 yıldır sevgiliyiz ben 28 o 27 yaşında evlilik konularını son 1 yıla kadar ben açtım hep baktım olmuyor son 1 yıldır zaten ekonomiden dolayı ve düzgün bir işim olmamasından dolayı bende öncelikle devlet işi bulup ondan sonra olacağını söyledim daha sonrasında şimdi ona kadrolu devlet işi çıktı ve ona sorduğumda biz ne olacağız diye evlenecez ama benim yakın zamanda planım yok diyor asgari ücretli bir işten çıkacak biraz hayatını yaşamak istiyormuş ailesiyle araba alma planına girmişler evlilik planı nerde diyorum daha o planım yok diyor yakın zamanda , şimdiye kadar niye söylemiyordun diyor bana bende yuva kurmak için ekonomi iyi değil geçinemeyeceğimizi söyledim e şimdi senin işin çıktı dedim ha sen ha ben dedim neyi bekliyoruz dedim planı olmadığını söyledi şimdi ben zaten 5 yıldır birlikteyim şimdiye kadarda çok kez söyledim bir adım atılmalı artık diye ve çevremde bıktırıyor 5 yıl oldu neyi bekliyorsunuz diye ama onun hala planı yokmuş şimdi onlardada şu algı oluşuyor sanırım bak ben iş buldum nasıl hemen evlenme moduna girdiler diye ama 5 yılda en az 20 kere söyledim asgari ücretli çalıştığı yerdeyken ben bunları söylediğimde tartışıp kavga ettik ben bir plan istiyorum işime başlayım 3-5 ay süre geçsin işime alışayım sonra adım atarız demiyor ve araba alma planından bahsediyor ben evlilik planı kurarken onun plan araba almak ben şimdi ne yapmalıyım yaşımız ufak değil ben 29 a o 28 e gidiyor araba alsa etse biz 30 u geçeriz nasıl bir yol izlemeliyiz?

EVLİLİK PLANI OLMAYAN KIZ ARKADAŞ?