BERABER OLDUĞUM KIZ EVLENİYOR VE EVİ DE KARŞI APARTMANDA?

Öncelikle herkese iyi günler😔😔 Bundan 3 ay önce en sevdiğim eniştem vefat etmişti coronadan dolayı buda beni çok üzmüştü baya baya... Eniştemin defnedileceği gün mezarın başında bi kız ağlıyordu hüngür hüngür baba diye.. şok olmuştum kim diye sorduğumda meğersem eniştemin gizli bi ailesi daha varmış onun kızıymış..(eniştem normalde halamla evli) Neyse ben o kızı öyle yalnız başına hüngür hüngür ağladığını görürken içim sarsılmıştı.. o an ona sarılmak istemiştim.. çevresinde yüzlerce kişi vardı ama kimse ne elinden tuttu ne de bi teselli verdi.. ben sonradan bu kıza ulaştım sosyal medya üzerinden.. Konuşmaya başladık sırf bu kız kendini az da olsa iyi etsin diye satırlarca yazı yazıyordum.. Sonra gün geçtikçe biz dahada konuşmaya başladık her saat her dakika.. Benim zamanım yokken ona zaman ayırmaya çalışıyodum işimi gücümü bırakmıştım resmen o iyi hissetsin kendini diye😔.. Sonra biz buluşmaya başladık.3-4 defa buluştuktan sonra iyice samimi olduk. Ben hep ona sarılıyordum diyordum babandan bana kalan en değerli miras armağan sensin diyordum.. Sonra Biz beraber olduk iş flört sev diyince ciddileştik... geleceğe dair hayaller kuruyorduk.. yani ben tüm herşeyimi ona göre düşledim daha doğrusu o düşlettirdi.. ben artık bilsem ölüyorum yinede onu bırakmazdım.. ben hep diyodum bununla beraber bir ömür boyu mutlu yaşıyayım.. babasının acısına ortak olayım. kendini iyi hissetsin. mutlu olsun diye.. Ben çok seviyordum onun yanına gittiğim zaman attığım adımda mutlu oluyodum... Gün geçti herşey çok güzel gidiyordu.. Bana bianda ayrılık mesajı attı ve ben şok oldum.. Neden diye sorduğumda biz olmayız gibi bahaneler uydurdu.. Ben delirmek üzereydim fakat anlamıştım işin içinde başka bişey olduğunu ve bekledim.. bağırsam isyan etsem fayda etmiyecekti.. normal insan gibi konuştum onu Pek sıkmadım.. Aradan üç gün geçti meğersem. Bu amcasının oğlu ile sözlenme kararı almış aile büyükleri.. Bunun amcasının oğlu bizim en yakın akrabamız.. Onlarda karşımızda oturuyor.. Bunlar sözlendi...3-4 ay sonra düğünü var oturacağı eve kadar herşey belli.. kara kara oturacağı ev de bizim oturduğum dairenin karşısı.. Balkonlarımız karşılıklı yani.. Bu sözlendiği insan onun en zor gününde bi defa bile bunun yanında olmadı adım gibi eminim. resmen yaralarını benle sardı beni yaralayıp gitti yani bana hayal kurdurttu.. en kötüsü benim insanlara olan güvenimi sevgimi ve en başta hislerimi öldürdü.. Ben şu an hiç birşey hissedemiyorum kimseyi sevemiyorum veya güvenemiyorum.. Bunun katili oldu... Ben ne yapacağımı bilmiyorum.. Benimle kurduğu hayali bir başkasıyla yaşarken onları ister istemez görücem her defasında sonuçta karşımda oturucaklar ve en yakın akrabam.. Ve ben öyle yarım yamalak kaldım ortada.. Hayallerim ise bir köşede.. ne yapacağımı bilmiyorum bana bi yol gösterin bana bişey söyleyin.. ben şu an çok çaresizim. teselli edicek kimsem yok. Ben onu hep yanımda olucak bilirdim. o yanımdayken en güçlü hissederdim kendimi. sizce napayım ben arkadaşlar🥀😔
BERABER OLDUĞUM KIZ EVLENİYOR VE EVİ DE KARŞI APARTMANDA?