EVLİLİĞİM BİTİYOR ACİL AKIL VERİN?

Arkadaşlar merhaba.
öncelikle bu soruyu sorduğumda konuyu anlattığımda beni yargılayacak olan varsa lütfen cevap vermesin. Oldukça depresif ve kötü haldeyim. Kötü yprum kaldıracak kadar iyi değilim çaresizlikten buralara geldim ne olursunuz güzel akıl fikir verin. Kırmadan yazın.

6 yıllık ilişkim vardı eşim 19 ben 18 yaşındaydık. Ben 24 o 25 yaşındayken de evlendik. şu an 5 aylık evliyiz fakat artık ilişkimiz katlanılamaz hale geldi ve ailemin evine geldim. Bu kadar kısa sürede nasıl bunlar oldu diyeceksiniz hemen kısaca özet geçiyorum.
eşim aşırı kıskanç, öfke problemleri olan, aşağılık kompleksine sahip ve kendi ailesine aşırı düşkün birisi. Bunlar kötü yanları tabi ama iyi yanları da var. Maddi açıdan hiçbir sıkıntısı yoktur, beni hiç sıkıntıya sokmaz ve karı kız işleri alkol kumar vs işleri asla yoktur. Herneyse biz evlenmeden önce de bir ton kavga ediyorduk babası bu ilişkiye çok dahil oluyor sürekli karışıyor eşim ailesine çok düşkün 5 aydır evliyiz onlardan bir türlü kopamadı sürekli onlarla beraber olmak istedi evimizi çok ihmal etti sürekli ailesinin işini yaptı bizim market pazar vs ihtiyaçlarımızı hep ihmal etti. Beraber balayını geçtim bir kez bile gezip dolaşmadık ama 5 ayda ailesiyle kaç kez gezdik dolaştık bilmiyorum. Çalışmamı istemiyor sürekli bı konuda kavga ediyoruz, çok dışarı çıkmamı istemiyor ailesiyle sürekli iç içe olacağımızı söylüyor bana çok argo kullanıyor son zamanlarda şiddeti de başladı ve ben de dayanamayıp 5 aylık bir evlilikte ailemin yanına geldim. Onunla barışmam için bir sebep yok, tek sebebim sevgim, aşkım. Onu her şeye rağmen çok seviyorum ama o yukarıda da dediğim gibi çok aşağılık kompleksine sahip. Benimle barışmak istediğini benden özür dileyeceğini asla düşünmüyorum. Benim ailem de sürekli boşan diyip duruyor, ilişkiyi bitiren ben olmak istemiyorum canım çok yanıyor ama dediğim gibi elde tutulur bir tek yukarıda yazdığım huyları var onun dışında hiçbir huyu iyi değil zaten sırf sevdiğim için evlendim. Yardım edin lütfen ne yapmalıyım

EVLİLİĞİM BİTİYOR ACİL AKIL VERİN?