Merhaba arkadaşlar. Kuzenimle 1,5 yıl önce sevgili olduk. Kendisi Almanya'da yaşıyor. Kardeş gibi büyümedik biz, sonradan gördük birbirimizi aramızda böyle birşey gelişti. Ailemizde kuzen evliliğine iyi bakılmıyor. Ailemize söyledik herkes karşı çıkıyor. Görüşmemize, evlenmemize herşeye hayır diyorlar. Babam alkolik onun annesi alkolik doğru düzgün dinlemiyorlar bile. Ama annemi üzmek istemiyorum oda diretiyor. Annesini alsın gelsin istesin Ozaman Dedi ama annesi hayatta gelmez. Kendisi gelsin diyorum olmaz diyor. Daha evlilik niyetimiz yoktu iş güç hiçbirşeyimiz hazır değil, sevgilim seni görmem için evlenmem gerekiyorsa geleyim istemeye Ozaman dedi. Akrabalara söyledim annemle konuşun diye işi var mı dediler. Evlilik yoluna hızlı adım soktular bizi, doğru düzgün görüşemiyoruz biz bu ne hız, zaten annem halam istemeye gelmez diye diyor. Çok istiyorsan Halanla gelsinler diye. Aynı durumda olup atlatan ya da yol gösterebilecek arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Kanunun, dinen hatta günümüzde tıbben mümkün olan birşey. Yardım lütfen🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Aile izni almak konusunda yardımcı olucak arkadaşlar yorum atarlarsa sevinirim, bu durumu yaşamış ya da çevresinde yaşayan!!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer