EVLİLİK ZOR ZANAAT?

Merhabalar arkadaşlar konuya burçlardan başlamak istiyorum en azından sizin kafanızdan bir resim oluşması adına eşimle 8 ay evvel evlendik eşim terazi ben boğa burcuyum lakin 8 aydır ufak bir tartışmamızda ufak bir sürtüşmeden hemen gider salonda yatar ve bu bir gün iki gün değil 5 gün 6 gün 8-10 gün belki olur En ufak bir şey sinirlenir hemen tepki verir. bazen tartışmamak adına konuşmak istemem kolumu tutar mesela nereye gidiyorsun diyeYani sanki 8 aydır hiç yol kat edememişim gibi geliyor bana evet evliliğin ilk zamanları zordur diyorlar ama bu kadar zor olması normal mi onu da bilemiyorum aile terapistine gidelim ya da psikolog ya da psikiyatri bütün önerilerde bulundum ne yapayım eşim seninle çözüm bulsunlar şeklinde dönüşleri var ne yapacağımı bilmiyorum ama yataktan gitti geceleri sabahları çarpıntıyla ve huzursuzlukla uyanıyorum elbette boşanmak en kolay olanı ama ben bazı şeyleri yoluna koymak istiyorum. evlenmeden önce ailesine de küserdi ben de onlar senin annen baban bu doğru değil derdim Ama büyük bir durum olarak görmedin bunu açıkçası eşim çünkü her şeyini paylaşırdı benimle evlendikten sonra daha bir ailesine düşkün oldu. fikriniz bildiğiniz çevrenizde böyle duyduğunuz bir evlilik var mı bu durumlar normal mi mesaja ihtiyacım var arkadaşlar

EVLİLİK ZOR ZANAAT?