+1 yılSelçuk bayraktar dediğin kişi k. irak da 4 sene konteyner da yaşadı askerle birlikte şimdi insansız hava aracı ve silahlı insansız hava aracı tasarlayıp üreten 5 firmadan birisi ve yüzde 93 yerli olması ile hem de ayrıca imam hatip açtı diye oradan mi damat bulacak
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yıltorunlari amerika kolejlerinde okuyor.
halka imam hatipi dayadilar.
bir ülkeyi yikmak istiyorsan egitim sistemini cökertmen gerek, sonra gec kenara izle.136 Yorumla- +1 yıl
Ondan 20 senede 43 üniversite 129 lise 112 kütüphane onlarca yurt yaptı 2000 yılına kadar çoğu şehirde üniversite yoktu şimdi ikişer üçer tane var nasıl bakar kör olur insan oğlu anlamak mümkün degil
- +1 yıl
@mehmetcevikbas07 evet zonguldak'ta zaten var oöan uni acilisi hic unutamadigim nadide zamanlardan biri.
- +1 yıl
Zihniyetin e mensup olduğun siyasi gorus tekiler gibi ülkeye heykel yapacaksın pok kokusunda yatiracaksin sonra salak yerine koyacaksin yine de oy alacaksın en güzeli bu nankör insan oğluna bir şey yapılmaz CHP hdp gibi sadece heykel yapip insanlarla D. ssak gececeksin en güzeli
- +1 yıl
@mehmetcevikbas07
ovv duvara kafa atmayaydin iyiydi hacit zira kemalist degilim.
kaldi ki chp en son hangi yil tek basina iktidar oldu da chp ne yapti diye soruyorsun bre cehalet. - +1 yıl
Bunun iktidarla ne alakası var izmire edirneye Tekirdağ a bak yeter belediye de mi kazanamadı hiç sanki hep CHP de bu iller git izmire pok kokusunu içine çek sonra gel yorum yap
- +1 yıl
@mehmetcevikbas07
uniden bok kokusuna yatay gecis yaptik hacitlar 🤭
İzmir bok kokuyorsa bunca turistin bok koklamak icin izmire akin etmesi? lsbsksls
baska kilif bul hacit.
hah sadete gelelin chp en son hangi yil tek basina iktidar oldumustu sahi?
- +1 yıl
Su sözde demokrasi naralari atıp tek parti ile girdiği seçimlerde sozd e cumhuriyet demokrasi partisi ya 1949 yılına kadar tek parti ile seçime gitti ve kendi kendini yenip kazandı iktidar oldu ilk çoklu seçimde baraj altında kaldı artık insanlar nasıl biktiysa sen dusun o zaman da bile
- +1 yıl
Ve bir daha iktidar yapmadı bu lanet partiyi şimdi ülkenin yüzde 25 gerizekali da milletvekili malasef çıkarıyorlar hdp ile birleşip uç beş belediye fazladan alıyorlar o kadar
Soran+1 yıl@mehmetcevikbas07 Neden damat dindar değil.
- +1 yıl
@mehmetcevikbas07
yani demek ki yarim asirdir chp tek basina iktidar degil, dolyasi ile ülkede olan biten yapilan yapilamayan seylerden tek basina sorumlu degil.
o sebep ile diyorum ki ötede atin cehape dönemi yalanlarinizi.
nerde chp döneminde kurulan ucak fabrikalari, bknz : mustafa kemal dönemi.
😂
adamlar savastan cikmis yeni kurulmus ülkeye ucak fabrikssi dikmis, tren raylari dösemis fabrikalar acmis yapmis da yapmis.
siz ne anlatiyorsunuz mübarekler?
- +1 yıl
Hakikaten yüzde 25 i salak bu ülkenin yani o kadar şey yapıyor CHP ama neden se 70 senedir iktidar olamiyor sonra bir parti çıkıyor 20 senede belediye referandum lar da dahil 28 seçimi tek başına kazanıyor acaba neden dusunun diyeceğim ama düşünmek için beyin gerekli siz hala 70 sene öncekiler le avutun kendinizi zaten bir bok a yarasaydi ilk seçimde çoklu partili sistemde baraj altında kalmazdı iki konteyner e o hu su fabrikası diye tabale asmakla fabrika açılmış olmuyor ıha ve siha yapmakla gemi yapmakla piyade tüfeği yapmakla obus tank yapmakla her ile havaalanı yapmakla insanları hastane de rehin tutmamakla oluyor CHP gibi sözde aydin sanan aslında bir bok bilmeyen insan sözde insan topluluğu gibi olmuyor
- +1 yıl
Her akp li dindar mi olmak zorunda hem dindarlığa bu kadar niye kafayı takiyorsunuz anlamadım hem din iman kimde kimse bilemez bu kadar nasıl dindar değil diyebiliyorsun
Soran+1 yıl@mehmetcevikbas07 Erdoğan dindar nesil istiyorum diyor ama.
- +1 yıl
Neyini anlamıyorsun damarlarının dindar olup olmadığını nerden biliyorsun onu anlamadım ben bir kadar rahat dindar değil diye biliyorsun hayret ben sana bile diyemem bu lafı değil ki onlara söyleyeyim
- +1 yıl
@mehmetcevikbas07
aziz nesin %60 demisti ama %70 de olabilir.
maalesef aci gercekler.
zira m. kemal bas örtüsünü degil bknz: kendi annesi esarpli bir birey, halka zorunlu olan carsafi kaldirdi.
oysa günpmpzde müzelerde de glrebilecegmiz üzre carsaf sadece halkin kadinlarina "mecburi"ydi saray kadinlarinin bir tane sergilenen carsafi veya carsafli tablosu var mi misal?
m. kemal bu kanunu kaldirdi, senin yobaz dedelerin din elyen gidiy3aaahh diye bagirdi.
Soran+1 yıl@mehmetcevikbas07 İmam hatipler açıp Fıkıh Kelam Hadis Siyer Arapça Kur`an dersleri almış gençlik isteyen birinin bu dersleri almamış Amerikan kolejinde okumuş birine kız vermesi çelişki çünkü.
- +1 yıl
Orası tam saçmalık ama yoruma cevap vermek yerine konuyu nereye çekti benim yobaz dedelerim olmasa o savaşlar da kim savaşacaktı Atatürk tek başına mı savaştı hadi tek savaştı size Gore ya savaşı kazanıp bir isyan var diye kos koca iraki suriye topraklarını vermek nedir savaşı kazanan mı toprak kaybeder kaybeden mi sen o pis ağzına bu toprak lar için şehit olan dedelerimiz e hakaret edemezsin buradan belli işte nasıl bir pislik zihniyet mensubu olduğun
- +1 yıl
dur bitmedi devam edeyim.
islamiyet öncesi veya osmanli öncesi türk beyliklerinde fes diye bir sey yoktu, fes türk kültürü degildir zira carsaf da öyle.
senin ne idügü belirsiz ecnebi kadin hastasi padisahlarin (bknz ecnebi kadin hastasi padisah: padisah eslerinin zevcelerinin kökenleri) türk halkina arap kültürü olan carsafi dayatti, fesi dayatti.
m. kemal görüp görebileceginiz en milliyetci adamdir ülkeye.
senin padisahlarin gibi arap kültürüne asik degildi.
ne kadar milliyetci olduguna bakmak icib dersim katliamina bakmak lazim.
bas kaldiran kürtlere bomba yagdirdi.
o yüzden bir zahmet arap sevuculihinuzle yerli milli havasi estirmeyin. - +1 yıl
Evir çevir klasik CHP zihniyeti tutacak bir dal yok alllahtan Atatürk varda uç beş cümle kurabiliyorsunuz oda olmasa köpek gibi sadece havlardiniz kuracak cümle bulamayınca
- +1 yıl
senin yobaz dedelerin m. kemalin türk kadini söylemini yedirimedi kendine.
neden? cünkü osmanlida negzel 3er 4er aliyorlarlardi kadinlari.
m. kemal geldi dedi ki " türk kadinu ayaklar altina alinmaya degil bas taci yapilmaya layiktir"
senin yobaz dedelerinin tüm karin agrisi cehape tüüp kaka lanet gelsi atatprke söylemlerinin altindaki kin ve nefret buna daysli.
- +1 yıl
ha milliyetciligini ispata gerek bilie yok.
m. kemal tüm söylemlerinde türk'e türk gencligine türk kadinina hitap etmistir. cok ukuslu olan topraklarda
ne laz, ne ermeni, ne kürt ne arap halkina hitap etmemistir.
zira adam tamamen milliyetciydi - +1 yıl
Doğru sizin gibi Amerikan askeri ülkeye gelecek diye 46 genel ev açacak parti lazım ya da welcome usa yapacaksın camilere okullara halkının pezevengi olacaksın ABD için ya da sen güzel çeviriyorsun ya bende cevireyim CHP bu canım ülke için açılmış pislik geri kafalı zihniyeti bozuk halkı aşağılayan bir terör partisidir
- +1 yıl
@mehmetcevikbas07 sen önce git m. kemalin yere göge sigdiramadigi "türk" askerinin kafasina cuval geciren (bknz: akp dönemi) abd'den hesap sor sonra gel fasoluguna kaldigin yersen devam et.
milli ve yerlisiniz ama kaz daglarini kime peskes cektiniz? kim talan etti o daglari? ne icin?
limanlar kim satildi?
orman yangini cikartip villalar hoteller dikeceginiz kadar yakilan alanlar hangi arap seyhlerine peskes cekildi.
sonra gel cehape tu kaka de.
sizden ala vatan haini mi var la ülkede.
partinizin mensubu, bilmem kac maas bagladiginiz fetöcü bülent arinc'in da dedigu gibi: parsel parsel sattiniz vatani.
sizi gidi vatan hainleri 😂 - +1 yıl
Abla senin beyin ölümün gerçekleşmiş çoktan konuyu sürekli çeviriyorsun hiç bir soruma cevap vermeden daldan dala atliyirsun sadece Atatürk Atatürk zaten sende beyin olsa sirf Atatürk kurdu diye CHP ye oy vermezsin başında kemal var ver Ahmet var ver Yasin var ver zor biliyorum ama az beyin lütfen
- +1 yıl
Evet abla bodrum çeşme ayvalık kemer felan hep akp de oraları yaktı villa yaptı ne kullanıyorsanız bana da gönder :D hakikaten beyin nakli de olmalı artık tıp gelişmesi Tayyip olmasa oda olur du gerçi CHP olsaydı ;D
- +1 yıl
@mehmetcevikbas07
ötede masal anlat ötede.
akp öncesi ne yapildi ! dediginiz herseyi akp 18 yildir satiyor zaten.
anca gelip sagda solda bos bos ezberlediginiz üc kelimeyi teyip kaydi gibi tekratliyorsunuz.
cehape dönemi ne yaptiniz.
layn demezler mi adam mk cocugu chp en son ne zaman tek basina iktidar oldu? kaldi ki yapilani da 18 yildir dariyorsunuz alemi ananiz babaniz gibi salak mi saniyorsunuz? bu masallari ananiza babaniza anlatirsiniz onlar yer ancak.
konudan konuya atlamisim bakin hele.
cehape diye gelen sensin.
soru imam hatip sorusu.
yorumda chp veya diger partilerden bahsetmemisim.
tamamen konuya hitaben " kendi cocuklari AMERIKAN kolejlerinde okuyor" demisim.
cehape diye gelen sensin.
ee ne bekliyorsun? ösjskslsl
haydi canim ötede at yalanlarini.
sahi yalan imanin kacinci sartiydi? - +1 yıl
Din düşmanlığı da hat safhada her şeyi dine bagliyorsun ve en başta Kemalist değilim deyip bu kadar zihniyet siz oluşun tam Kemalist olduğuna işaret 70 yıldır iktidar olamadığını kabul edip acaba neden olamiyor diye dusunemeyen sensin hadi şimdi akp var insanları kandırıyor diyelim sana Gore 2000 yılına kadar neden olamadı sol desek dsp bile iktidar oldu demek ki bir seveyim yapamadığı için benim dediğim zihniyete olduğu için halk iktidar yapmıyor ve senin gibi embesil geri kafalı bir boktan anlamayanlar hala azınlık olduğu için bir 20 sene en az zor CHP nin bu ülkeye iktidar olması :D
- +1 yıl
@mehmetcevikbas07 haydi canim ötede anlat masalini ötede.
her yoruma cehape diye gelmemeyi ögrenin.
öyle itin dötüne sokarlar kafanizi.
lahn o degil de alt tarafi laf anlatmaya calistigim adam "anami tayyibin altinda yakalasam orsplk anamdadir derim" diyen tayfanin mensubu 😂
savunulacak yerde savun partini.
adam sana dindar nesil yetistirecegiz diye imam hatibi dayiyor, kendi cocugunu "amerikan" kolejine yolluyor.
sen bunu savunmak icin gelip cehape diyorsun.
bu nasil bir haysiyetsizlik onursukluktur arkadas ylhykylybsjky. - +1 yıl
Birde tartışmada ustun olduğunu mu sanıyorsun sen ay kiyamam sen bir İzmir yap gel pok kokusundan mahrum kaldığın için beyin tekliyor tabi varsa ya da şimdilik tuvaletin içine sok kafani idare eder seni :D
- +1 yıl
@mehmetcevikbas07 ha bu arada din düsmanligi görmek istiyorsan cocuklarini dindar nesil yetistiren imam hatipler yerine "ajan" yetistiren (akp'nin söylemi ile) amerikan kolejlerine gönderen zatlara bakman lazim.
din düsmani da vatan haini de onlatdir.😂
diyorum ya o yalanlarini IQsu düsük ana ve babana yedirirsin ancak.
hadi canim hadi. - +1 yıl
hadi canim hadi gpzel kardesim, yerli ve milli dindar cocuk yetistirmeyi degil de amerikan kolejlerinde okutup dinden kpuk cocuk yetistirmeyi tercih eden aga babalarini savunmak ivin dötünü ana ve babani karsisinda yirt.
biz yemiyoruz.
IQmuz yüksek bizim. majisJojLhjöyjöy - +1 yıl
Evet canım anlıyorum seni CHP ne partiymis arkadaş 71 senedir niye iktidar yaomiyorlar bu canım partiyi her gün tüp kuyruğuna girmek varken çay şeker kara borsası varken ve tabiki hastanede böbrek hipotek ettirmek varken bu insanlar salak akp yi iktidar yapıyorlar su kızcağız kadar zeki olamadık ya :(
- +1 yıl
@mehmetcevikbas07
ötede pls.
ötede. - +1 yıl
Vay canına CHP dövmesi yaptiricam yarın çok ikna oldum müthiş ben kiziyordum CHP ye oy verenlere senin sayende artık kizmicam bence sizin cezai ehliyetiniz olmamalı ya da kimliğiniz en güzeli boşa oksijen tuketmeyin:)
- +1 yıl
@mehmetcevikbas07 öteye ötelere tek tek sekerekten.
- +1 yıl
Ya senin bence canın zikilmek istiyor ama ben ziikmem seni boşuna uğraşma
16 Yorumla- +1 yıl
Bende böyle okudum valla abi
Soran+1 yılTayyip Erdoğan imam hatip liseleri açıp gençlere bu okullarda okumayı tavsiye ederken kendi kızını Amerikan kolejinde okumuş biriyle evlendirmesi tutarsızlık.
Soran+1 yılRobert Kolejin amacı dindar nesil yetiştirmek değil. Neden kızını dindar bir erkekle evlendirmiyor?
+1 yılEvlat mezuniyete göremi evlendiriliyor ki..
Nasip kısmet saygı sevgi işidir evlilik..10 YorumlaGündem konusunda 906 cevap paylaştı. Bizene tayyipten moruk 🙂kimin kimle evleneceğinin kararını biz veremeyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka yaa baska bisi bulamadinizda buna mi sardiniizz? Siz selcuk bayraktari damat diye nitelendireceginize yaptigi icraatlere bakin once👍👍
017 Yorumla- +1 yıl
aynen bence de be alaka damat nerede okumus.
asil damadin veletlerine bakmak lazim neden imam hatip degil de amerikan kolejlerinde okuyor.
gavur tohumu mu bunlar nurlu imam hatupler dururken amerika koljeleri nalaka !!! 😤
Cevap sahibi+1 yıl@hzrahibeteresa damadin veledleri derkenn? Aferiin sana ne rahatsin da boyle konusabiliyorsun sen o adamin okudugu ojullarin onunden gecebilecekmisin acaba? Ayrica imam hatibi savundu diye butun sulalesindeki cocuklari imam hatipte okuyacak diye bir kaide yok
- +1 yıl
imam hatibi savunup kendi cocuklarini imam hatipe yollamiyorlarsa ordaki egitim vasattir.
damata platonik ask mi besliyorsun hacit nedir? fetö okullarinin kiyisindan kenarindan gecmedik sülalecek misal.
Cevap sahibi+1 yıl@hzrahibeteresa selcuk bayraktarin ulkemiz icin yaptigi icraatleri onemli seyleri gorebilseydon boyle sacma bisi demezdin youtubeden gitde akinci belgeselini izle anlarsin
- +1 yıl
kiyamam.
bir söyler misin imam hatipler kaliteli egitim veriyorsa bayraktarn veletleri neden imam hatiplerde degil de amerikan kolejlerinye okuyor?
e kapatsinlar tüm imam hatipleri amerikN kolejleriyle doldursunlar ülkeyi?
halkin cocuklarina imam hatip, sarayin veletlerine amerikan koleji.
amerikan?
amerikan ya lsjskslsks.
Cevap sahibi+1 yıl@hzrahibeteresa sanki sadece devletin basindakiler mi ozelde okutuyor coxuklarini? Memur maasi alip ozelde cocuk okutanda biliyorum kargocuda calisip okutanda napsin imam hatip actilar diye hepsi birden imam hatibe gitsin o zaman ne sacma bir dusunce
Soran+1 yılRobert Kolej dindar insanlar yetiştiriyor mu? Neden dindar nesil isteyen Erdoğan kızını böyle biriyle evlendirmiyor?
- +1 yıl
sana cok basit bir soru sordum mübarek.
imam hatipler kaliteli egitim veriyorsa ölümüne savundugun damat cocuklarini neden yerli ve milli okullar olan imam hatiplere degil de "amerikan" kolejlerine gönderiyor?
mazlumlarin sesi olacagiz diye gelenler mazlumlara "hop sen kimsin al sana devlet imam hatibi senin cocugun kim ki benim cocugum ile ayni kolejde egitim görsün" diyor, ve sen bunu savunmak icin kendini yirtiyorsun.
yazik sana cidden.
nerde la esitlik?
parasi olan iyi egitim alir, olmayana ahan da imam hatip kesin sesinizi oturun !
sen bunu cocuguna layik görüyorsan yuh sana.
Cevap sahibi+1 yıl@hzrahibeteresa butun cocuklar imam hatibe gidiyor sanki degil ulkede bir kolej var bide imam hatip senin kafana gore? Saglik meslek kiz meslek anadolu veya fen nasil bir tercihse imam hatipte oyledor ister tocaret meslege gider ister imam hatibe belli bir yildan sonra kapatilan imam hatiplerin acilmasi sizi bu kadsr germis ki bunu dillendiriyorsunuz
- +1 yıl
canim benim sorumun cevabini hala veremedin.
imam hatipler kaliteli egitim veriyorsa, bunca dindar olan akpli damat neden kendi cocuklarini imam hatipe yollamiyor?
digerlerini gec.
imam hatip diye tutturan akp yönetiminden bahsediyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@hzrahibeteresa ya sakamisin kaliteli egitimle ne alakasi var bununnn? O zaman fen lisesine gidecek kapasitesi olan cocukta gotsin imam hatibe bumu yanii? Bu bir tercih diyorum saglik meslek gobii anladin miii? Ve tekrar soyluyorum devlet imam hatip aciyor diye cocuklari orada okuayacak diye bir kaiidee yokkk anladin mii?
Soran+1 yılNeden kendi kızını dindar olmayan birine veriyor peki?
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsun dindar olmadigini? Adamin acip kalbine beynine mi baktiniz? Size gore dindar insan sekli nasil acaba? Saka falan mi birakmali cubbe mi giymeli ne yapmalii yani ne sacma bir soru bu?
Soran+1 yılDindar nesil yetiştireceğiz diyor. Bunun için imam hatip açıyor. Fıkıh Kelam Hadis Siyer Arapça Kur`an dersleri var imam hatipte. Robert Kolejde bu dersler yok.
- +1 yıl
ne demek nereden biliyorsun dindar olmadigini? imam hatipler dindar ailelerin cocuklari icin acilan okullar degil mi?
dindar olsa imam hatibe yollar cocugunu.
degil demek ki amerikan kolejine yolluyor?
Cevap sahibi+1 yıl@hzrahibeteresa ayy cidden oyle sacma dusunuyorsunuz kiii? Soze gore o zaman ilahiyat okumayanlarin hepsi dinsiz okuyanlar dindar imam hatibe gotmeden bu tarz dersleri kendi evinde calisip ogrenende var yani dinini ogrenmen icin illa imam hatip sart degil orasi detayci ve ilahoyat icin bir adim bence nasil boyle dusunuyorsunuz saka gibi
Soran+1 yılErdoğan neden dindar nesil için imam hatipler açıyor o zaman?
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnları beşikten kerttiler rahmetli Erbakan sayesinde
00 Yorumla Tayyip imam hatip açarken kızını çocukla evlendiremiyceğine göre
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir bağ bu 🤣🤣🤣
07 Yorumla
Soran+1 yılErdoğan dindar nesil yetiştirmek için fıkıh kelam hadis siyer Arapça Kur`an dersleri verilen imam hatipler açıyor. Bu liselere öğrenci gitmesini istiyor. Ama kendi kızını bu derslerin hiçbirinin olmadığı Amerikan okulu Robert Kolej`de okumuş Selçuk Bayraktar ile evlendiriyor. Bu bir çelişki.
- +1 yıl
Selçuk Bayraktar Robert Kolej mezunu, eşinyani Recep Tayyip Erdogan'ın kızı İmam Hatip Mezunu sonrasinda başortü yasağindan dolayi yurt dışında okumuş ne var bunda?
Daha karalamaya çalistığinız konuya dahi hakim değilsiniz, cidden yazıktır ne geçiyor elinize?
Soran+1 yılKızını neden imam hatipliye vermiyor peki?
- +1 yıl
Insanin kendi hür seçimi Isteyen Imam hatipte de okur, Robert Kolejde de eger ders basarisi iyi ise neden okumasın neden celiski olsun, adam Robert Kolejde yani Amerikan lisesinde okudu diye amerikalımi oldu, şu an nerede ve ne yapiyor ona neden bakmiyorsunuz?
- +1 yıl
Bu seni ne ilgilendirir? Robert Kolejinde okumusda Papaz mı olmuş?
Ya cidden nasıl. bir mantık sizinki nasıl. bir cekememezlik, hicbirsey bulamadiniz şimdi sorun bumu?
Dur hemen RTE ye söyliyeyimde kızını bosatsin 🤣🤣🤣
Soran+1 yılErdoğan İmam Hatip Liselerini övüyor sadece. Damadına sen Fıkıh Kelam Hadis Siyer Kur`an Arapça dersleri gördün mü diye sormaması ilginç. Selçuk Bayraktar Sümeyye Erdoğan`ı gerçekten seviyor mu yoksa İHA satıp para kazanmak için mi evlendi onunla. TAI de ANKA araçlarını yapıyor. Sadece İHA yapan Bayraktar değil. Bir ülkede ordunun cumhurbaşkanı damadından İHA alması haksız rekabete giriyor. Ayrıca Erdoğan Fetullah Gülen beni kandırdı, meğer ben ne kadar safmışım demişti. Yani bir insana güvenmek onu temiz yapmaz.
- +1 yıl
Ya iste simdi sacmaladın ve konuyu bulandırip camura yatiyorsun, Erdoğan Selçuk Bayraktar ın çocuklugunu da biliyor egitiminide ona takilmayin, ayrica Bayraktar in uretmesinde ne sorun var? Baskalari urettide devlet almadimi?
Sen olsan kime verirdin kızını?
00 Yorumla
+1 yılBizi ilgilendirmiyor
00 YorumlaHüket yanlisi değilim de soru cok sacma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası