Magazin Erman Toroğlu kendisinden 34 yaş küçük sevgilisi ile evlendi. Ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kendisinden 34 yaş küçük eşiyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Aşk evliliği olabilir mi?Para sen nelere kadirsin diyorum sjsjvsksbx Güncellemeler+1 yıl Torunu gibi.. Güncellemeler+1 yıl Güncelll Erman Toroğlu kendisinden 34 yaş küçük sevgilisi ile evlendi. Ne düşünüyorsunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Biz kendimizden küçük birine asılsak sapık oluruz sübyancı oluruz.Adaleti yok ya bu dünyanın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Herkesin kendi tercihi kızı zorlamadı herhalde.. Yorumla Soran +1 yıl Dediğin ayrı bir konu Yorumla AykAnk06 +1 yıl Hayır ayrı bir konu değil.Karşı taraf tamam dese bile milletin gözünden ya sübyancı ya da sapık olursun.Ama ünlülerin öyle bir derdi yok. Yorumla
Duygusal1boys Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bu nasıl bir kafadır arkadaş ya. Ulan avukatsın güzelde kadınsın kariyerin var. Yaşının tam olgunluğundasın. Para gerçekten ayrı bir olay 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤷🏻♀️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızlar işini biliyor adamın bi ayağı çukurda birkaç yıla kılmaz gider paralar kadına kalır akıllı kadın 1 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Siz cok iyi bilirsiniz bu işleri işte 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Seytanin_Avukati Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Evleneceğim kız doğdumu acaba 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahah haykırdım Yorumla
notmybusiness Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk evliliği olabilir "para aşkı" ahsushjsjsnx 1 0 Yorumla
norton360 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Zoruna mı gitti gardaş zoruna 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana mı diyosun sjshshsisj Yorumla norton360 +1 yıl Sana niye diyeyim. Şarkı söylüyorum. Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 932 cevap paylaştı. 34 de fazla ya :/ 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşi küçükmüş biraz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Biz kendimizden küçük birine asılsak sapık oluruz sübyancı oluruz.
Adaleti yok ya bu dünyanın
Herkesin kendi tercihi kızı zorlamadı herhalde..
Dediğin ayrı bir konu
Hayır ayrı bir konu değil.
Karşı taraf tamam dese bile milletin gözünden ya sübyancı ya da sapık olursun.
Ama ünlülerin öyle bir derdi yok.
Bu nasıl bir kafadır arkadaş ya. Ulan avukatsın güzelde kadınsın kariyerin var. Yaşının tam olgunluğundasın. Para gerçekten ayrı bir olay
🤷🏻♀️
Kızlar işini biliyor adamın bi ayağı çukurda birkaç yıla kılmaz gider paralar kadına kalır akıllı kadın
Siz cok iyi bilirsiniz bu işleri işte
Ne alaka
Evleneceğim kız doğdumu acaba
Ahahahahah haykırdım
Aşk evliliği olabilir "para aşkı" ahsushjsjsnx
Paran varsa her şey olabilir
Zoruna mı gitti gardaş zoruna
Bana mı diyosun sjshshsisj
Sana niye diyeyim. Şarkı söylüyorum.
Bizene agam
Çok itici
34 de fazla ya :/