Güzel bir dizi, ayrıca oldukça sürükleyici. Eşi tarafından aldatılan bir kadının kendini yıllar sonra da olsa fark ederek, ayakları üzerinde durması, öte yandan iftiraya uğrayan bir genç kız. Ve diğerleri... Bunlar hayatımızda olan şeyler, kurgu çok fazla o ayrı bir durum. Yine de oyuncular ve senaryo güzel.👏👍🏼 Ayrıca Türk halkı olarak entrikayı ve gıybeti severiz biz. Dizide de oldukça harmanlanmış.🤣🤣🤣 Onun dışında kalan diziler zaten birbirinin aynısı. Söz dizisini izliyordum, bir baktım ki isimsizler'den, Savaşçı'dan hiçbir farkı yok.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İste bu diziler yuzunden insanlara guven felan kalmadi hersey herkes sahtelesti. izlemiyorum entrika dizisi tv izlemiyorum. kitap okurum müzik dinlerim
Şimdi de böyle bir dizi mi yapılmış... ismi ilginç geldi. Neyse soruna cevaben seviyoruz evet enritakıyı yalanın işleyiş sürecini, aldatmayı seviyoruz oradaki bize gösterileni kendi hayatımızla kıyaslamayı seviyoruz yapımcılar ve senaristler bu bildiği ve ayni zamanda yaşadıkları için bunu reklamasyonu iyi yaparak izlenmeyi biliyor.
Çünkü bizim insanımız saçma sapan yalan olan herşeyi seviyor mesela şuandaki yönetim gibi dini siyasete alet ediyorlar bizim salak halkımız da kanıyor adamlar malı götürüyor böyle
Türkiyede neden hollywood yapımı diziler yok diye sorguluyo ya insan bazen iste bunun sebebi bu insanlar bunu tüketiyor çünkü film yapımcılarıda para kazanmak istıyor ve tüketiciye göre dizi üretiyor neden çok izleniyora gelirsek çünkü o dizilerde kendilerini görüyolar hayatı 3. Sayfa haberi gibi olan bir toplum ne izler ki daha başka
Başkasını bilmiyorum ama ben bu diziyi sevdim. Full ders calismaktan anca tv açtığımda bu dizi ilk bölümünden izlediğim için sevdim konusunu bunun dışında diger dizileri ızlemiyorum. Genellikle amerikan tarzı dizileri takip izliyorum. Bunun konusu pretty little liars ve Big little lies konularına benzer bir konu olduğundan bende bu tarz diziler merak uyandırıyor.
Entrika olan dizileri pek sevmem Tamam entrika olan diziler izleniyorda ÇOK İZLENİYOR şeklinde başlık atman yanlış Entrika olmayan ama Entrika dan çok daha fazla izlenen diziler var Örneğin Söz Çukur Bizim Hikaye İçerde Edho Kurtlar Vadisi
İnsanlarımız bunun farkında lakin bir kere izleyince ikinci bölmünüde merak etmiş oluyorsun dizi sürekli olarak kendine çekiyor. Önceki dizilere kıyasla konusu farklı olunca oyuncularda iyiyse izleniyor.
Çünkü Türk toplumu bunları seviyor. Gerçek yaşamda da herkes birbirini aldatıyor. Sitede sorulan sorularda da görüldüğü üzere kankasıyla sevgilisini aldatanlar, eşinin en yakın arkadaşıyla yüksük oynayanlar bu tarz dizileri seven örnek alanlardır :))
Gizem ve düğümü izleyici sever. Çözer, yenisini eklerler bu böyle gider. Sonra Türk senaristler saçmalayıp olay akışını saptırırlar ve yayından kalkar:p
Çünkü gerçekte bu kadar aksiyon yok hiçbirimizin hayatında. Dizilerin temel çalışma mantığı "X kişisi izleyicide olmayan özelliklere (Karizma, para, güzellik v. s.) sahip olacak ve başına imkansız şeyler gelecek"
oğlum netflixin patronu türk dizilerine neden uzun uzun erkek ve kadınlar birbirinin gözünün içine bakıyor anlam veremedim diyor lan adamlar direk 404 error vermişler bu duruma
Bastırılmış duyguların dışa vurumu. Insanlar yapmak isteyip de bastirdiklari ne duygular varsa bunlari izlemeyi seviyorlar, biraz merak biraz sehvet, hepsi bu..
Türkiyede baskın bir entellektüel kültür yok pampa. Popüler kültürümüz ise "ameleizm" diye sıfatlandırabilirim. Boşver pampa izlesin gençler, bizden uzak kalsınlar da :)
Çünkü Türk milletiyiz. Entrikadan, yalandan dolandan da geçilmiyor güzel ülkemde. İnsanlar da kendilerine benzer şeyleri izlemekten zevk aldıkları için de durum haliyle çıkıyor ortaya.
Çünkü Türkiye'de The walking dead, 24, lost seviyesinde seneryo yazicak zeki senaristlerimiz yok Türk halkını nerden vurcaklarini iyi biliyorlar birde.
Bizim millet böyle şeyleri seviyor. Entrika, baldız, çünkü ayıplayacak bir şeyler istiyor. Kendi ayıplarını unutturacak şeyler.. bir nevi modern dallas..
Gercekler. surukleyici. ilgi cekici. gizemli de ondn
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cünkü bizim toplumumuzda sakli günah isleyen cok bu dizileri seyrederek iclerindeki vicdan azabi azaliyor gibi hissediyorlar.. Toplum tarafindan normal karsilandigini düsünerek vicdanlari rahatliyor
En İyi Cevaplar