Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ayrılığına Serenay Sarıkaya'nın sebep olduğu iddia edilmişti.Cem Yılmaz yine özel hayatıyla gündemdeİhanete uğradığını ayrılık tazeyken kabul etmeyen Defne Samyeli, ihanet itirafıyla sosyal medyaya damga vurdu. Size magazin basınına bir sözüm vardı. Asılsız haberlerden dolayı ön yargılarım var.
Ekim ayında 3. şahıslarla ilgili açıklama yapmış işini sağduyulu yapanları ayırmıştım. O haberi aslında işini sağduyuyla yapan arkadaşlar yapmış. Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asıl haberlerde mazur gördüysem siz de beni mazur görün" açıklamasında bulundu.
Samyeli'nin bu açıklamasına karşılık Cem Yılmaz bir açıklama yapmasa da Twitter hesabından, paylaşımda bulundu. Yılmaz'ın paylaşımındaki "Biz düşmanları biliyoruz, sen bizi dostlardan koru!" sözleri dikkat çekti.
Cem Yılmaz'ın paylaştığı videonun sonunda usta sanatçı Bergen'in Sen Affetsen Ben Affetmem" şarkısı çaldı. Serenay Sarıkaya ise çok yakında Bergen'in hayatını canlandıracağı bir projede yer alacak olması bu paylaşımla Defne Samyeli'ye gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.(Mynet-Hurriyet)
Ya kocasını boynuzlayan Defne mağdur mu şimdi? Ne bekliyordu acabaa Cem Yılmaz'dan😂Serenay ve Cem tam tencere kapak olmuşlar bu kadar gündemde değilken Serenay evli biriyle birliktelik yaşamış Cemi bilmeyen yok zaten. Defne haketti bir yerde gerçi güzel reklamını yaptı karına bile oldu bu durumlar.
Ayy Allahtan ünlü değiliz, ne zaman birleşti ne zaman ayrıldı belli değil. Ne mutlu bir ömür beraber geçinen çocuk büyüten zorluklara direnen çiftlere. Para böyle bir şey işte, insan insanlıktan çıkıyor.
Al birini vur ötekine Serenay evli adamla beraber oldu cem Cansu dere ile beraberken gitti yakın arkadaşı ahu yaltuğla evlendi defne başka bir dünya... ne halleri varsa görsünler
Ben adı sanatçı Yıldız plan erkek Ve kadınların gönül maceralarının sık sık eş değişimi yapmalarının toplumsal açıdan kötü örnek olduklarını düşünmekteyim
Defne Samyeli de boşandığı eşi Eren Talu 'yu aldatmisti yabani biriyle. Bunlar için ilişkiler " kullan at " modeli. Yani tencere dibin kara, benimki sen den kara hesabı...
Kendini bulunmaz hint kumaşı zanneden kezoların hakettiği şeydir aldatılmak. Kendiside zamanında aldatmıştı partnerini. Şimdi anlasın bakalım nasılmış.
bir kac ay sonra nurgül yesilcay'a fslan yatay gecis yapar belki belli olmaz yani 😅😅ben cem abinin yerinde olsam olsam vlla nurgülle uzun ömürlü bir iliski isterdim tabi evli degilse
Güzel şeylerde son bulabilir ama güzel kalabilmek aslında tüm mesele. Kiminin aklında, kiminin yüreğindeKeşke sende hep güzel kalsaydın Defne'nin gönlünde.