Hükümet milleti kaz gibi yoldu diyenler yolmayı bırak ‘kaz’ı yemiş😄 Bu tam da zihniyetinizin korkutucu tezahürüne güzel bir örnek olmuş: Siz bu milleti yolmak değil, yemek istiyorsunuz. Yoksa derdimiz yediğiniz kaz değil, onu yiyebilirsiniz. Yeter ki milleti yemeyin! #imamoğlu
Megri megrici, FETÖ sevici Melih'in paylaşımından sana ekmek atmazlar burada. Her yıl bu şölende bulunan gazeteci Deniz Seyrek de bu FETÖ tipi kumpasa cevap vererek İmamoğlu'nun şarap içmediğini ortaya koydu, FETÖ'cülerin oyununu bozdu. Kaldı ki şarap içse bile bu kendi tercihidir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
"Hendek kazan arkadaşlara selam olsun", "ypgpkk dan bize zarar gelmez", "her CHP'li evden HDP ye bir oy", " beraber iyi sakladık diye şükür pilavı dağıtan" arkadaş Eko zaten bir FETÖ projesi... Hem ne zıkkım içerse içsin bana ne seçim zamanı Yasin okuyup hergun 60-70 iftar açar günahını affettirir.. Ha sana bir soru: Seçim zamanı oy için şarap içen bir Ak Partili gördünüz mü hiç 😉
Hala Atatürk'ün içki içerdi diye tantana yaptığı belli bir kesimin içinde yaşıyoruz bunu çok şeyyapmamak lazım. Yarasın efendim 😊 adamın icraatlarına bakın gerisi kimseyi ilgilendirmez ister şarap içer ister rakı 😬
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İcraatları var olan hizmetlere balonla süslemek ve temel atmama töreni düzenlemek..
Rengin belli olduğuna göre seninle asla tartışmaya giremem. Bu ülke baştaki ve senin gibi yalakaları yüzünden ne hâle geldi. Hadi git biraz tarih oku, siyasileri bir araştır kim nerden gelmiş kimlerin etekleri öpülmüş neler olmuş bir bak.
gözünün üstünde kaş var hesabı akp ve akp medyası habire bir şeyler arama derdinde... ama komik duruma düşüyorlar farkında değiller. Gazetecide açıklama yaptı "su" içti dedi konu kapandı ve kapanması lazım ama adamlardaki dert amaç başka tabi..
kareleri küçültüp, sağdan soldan kırpıp algı oyunlarını bırkamlı bazı insanlar...
bu ülkenin içenide, içmeyenide bu ülkenin onurlu ve eşit vatandaşıdır. Ayrıştırmaya izin vermiyeceğiz. Hep beraber güzeliz :)
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
İçmesine birşey diyen yok kardeş. Kendi aralarında güç savaşı veriyor bunlar birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar ondan dolayı servis etmiş olmalı Canan.. Hani seçim zamanı Yasin okuyup 60-70 iftar açtı ya...
böyle bir şey yok ki :) senin sorun başlı başına yanlış bilgilerle dolu. Soruda mesela açtiği demişsin vs vs millet bunlara innamaz. Kavga yok ben bir kavga görmüyorum işin açıkcaı... :)
İttihat Terakki'nin kalıntısı CHP'nin itleri bunlar... İslâm'ın hilafetini Türk'un imparatorluğunu yıkan Yahudi yatağı Selanikli itlerin torunları bunlar... Yıkmak bunların asıl işi Yapmak boylarını aşar bunların... Seçim zamanı Yasinı Şerif okuyordu Eyüpsultan'da... Seçim bitince şarap kadehini aldı tabi eline... Sabaha kadar çilingir sofrada rakı zikimlanarak Müslüman Türk'un irzina geçen Yahudi dölleri... Cehennemin en ateşli yerinde yansinlar. ..
Bence ona ikna olduklarını sanmıyorum ben. Zaten asıl tepki nedeni de bu ama ona oy veren bağımlılar farkında bile değiller '' Ne var ya bunda, içer içer kime ne?'' diyorlar. Mevzu bu değil ki.
İçmeyip soyanlara yolanlara bu kadar tepki gösterilmedi ne hikmetse. Afiyetler olsun masadakilere.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgili kardeşim bir dönem CHP iktidarda olsa inan memleketin altını üstüne getirirler.. Yönettikleri belediyelere bir bak hele 25 yıl önce ki İski skandalını bilmezsin sen..
Ben onu da bilmem bunu da bilmem. Bu milletin hakkını kim yiyorsa, partisi farketmeksizin zehir zıkkım olsun diyebiliyorum. Diyemeyen utansın. Ama oturup "içki içti" diye ucuz siyaseti de gerekli görmem.
Ben icki icmem gibi bir soylemi felan mi olmus ki bu adamin simdi aslini gostermis olsun? Ickisine lafimiz yok diyorsun ama kinayeden de geri durmuyorsun. Ne alaka?
Kilisenin birinde titiz bir papaz varmış, hergün çanı iyice temizleyip parlatırmış. Bir gün ne görsün, karganın biri çana pislemiş. neyse temizlemiş çanı, fakat ertesi gün karga tekrar pislemiş. Üç, dört, beş derken karga bu işi adet hâline getirmiş ve hergün çana pisler olmuş. Papaz da fena gıcıklanmış tabii ve en sonunda kargaya tuzak kurmaya karar vermiş. Çanın kenarına bir bardak şarap koymuş, çana pislemeye gelen karga şarabı içince oracıkta sızıp kalmış ve papaz kargayı kanatlarından yakalayıp sormuş:
- Ulan karga; hıristiyan olsan çana sıçmazsın, müslüman olsan şarap içmezsin; söyle bana sen nesin?
Gözlerini güçlükle açan karga cevap vermiş: Ben seçim zamanlarında Yasin okur her gün Cumaya giderim Ramazan'da günde 50-60 iftar açarım diğer günlerde ise şarap içerim demiş..
bu millet kafayı yemiş. Başkaları rakı bardaklarını sofradan kaldırınca masum bu adamlar böyle yapınca mı eleştiri oklarını üzerine çekiyor? Ne boş memleket be
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hep dersiniz ya; "Dini siyasete alet ediyorlar!" Erdoğan inandığı için konuşuyor; camiden de kaçmıyor, namazı da bırakmıyor, şaraba da bakmıyor. Sırf oy için Yasın okuyarak dini kullanan simsar İmamoğlu ise yola şarapla devam ediyor. Şimdi dini siyasete kim alet ediyor? "Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol."
En İyi Cevaplar