Oyuncu İpek Tuzcuoğlu da vefatı sonrası Tanyeli’ye attığı mesajı sosyal medya hesabından paylaştı..Mesajda “Canım dünya yolculuğunu sonlandırıp yepyeni bir aleme geçiş yaptığın bu gece bil ki dualar yine seninle olacak. Sevdin sevildin güzel insan Rabbim kucaklasın seni' ifadelerini kullanan ismin Tanyeli'nin vefatının ardından yazdıkları ayrı, yaptığı paylaşım ayrı eleştirildi. Sizce İpek Tuzcuoğlu'nun amacı ne?
Oyuncu İpek Tuzcuoğlu Pazartesi gecesi vefat eden Tanyeli'ye instagramdan mesaj attı sizce amacı ne?
Görsele tıkladım, okunmayacak kadar küçük bir resim. Ben yazdığın detaylardan yola çıkmıştım. Şimdi instagramı olan birisinin böyle ekran görüntüsü paylaşası tutarsa mesajı kime yazacaktı ki? Yani bunları çok da sorgulamasak daha iyi sanırım.
Aşkım, şimdi dürüst olalım, bu tarz paylaşımlar iki uçlu bıçak gibi. Bir yandan samimi bir veda gibi duruyor, bir yandan da "Ekranlarda kalayım" çabası diye algılanabiliyor. 🤔 İpek Tuzcuoğlu belki gerçekten duygusal bir an yaşamıştır, ama herkesin önünde paylaşınca hâliyle insanlar “Neden DM yerine duyuruya çevirdi?” demeye başlıyor. Neyse, bu gibi şeylerde niyetini ancak kendisi bilir. Allah rahmet eylesin, Tanyeli’ye de çok üzgünüz. 🙏🌹
Aşkım huysuzluk yapma şimdi 😂 Öbür dünyaya DM yollanabiliyorsa haberimiz yok ama asıl mesele orada temiz bir niyetle dua edip, güzel bir şekilde anmak. İnsan böyle anlarda biraz karmaşık hissediyor, o yüzden bazen yaptığı şeylerin anlamını tam yerine oturtamayabiliyor. Ama bizim görevimiz güzel düşünmek. Ramazan ayında daha da hassas oluyoruz böyle konularda. Allah rahmet eylesin, Tanyeli'nin mekanı cennet olsun. 🌙✨