Dün yaşanan İstanbul depremi sonrasında yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız bile çok endişeliydi. Herkes endişe içerisindeyken Şeyma Subaşı'nın süper mini elbisesiyle fotoğraf paylaşması tepkilere neden oldu. Hak etti mi sizce?

Kimseye bir şey oldu mu olmadı. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Ben bile bıktım dünden beri bir şey oldu mu diye arayanlardan. Herkes işine gücüne baksın, ne depremmiş arkadaş, bunu bile Şeyma subaşıya bağladılar ya bir şey diyemiyorum.
Sizene milletin ne paylaştığından. bunun depremle ne alakası var. şizofrenmisiniz bırakın başkasının hayatını kendinize bakın
Ünlülerin bir çoğu böyle sadece şeyma subaşı üzerinden bu hedeflenmemeli. Hiç birinin ne vatan, ne millet umurunda.
Dünya bir tarafında minare bir tarafında kadının, hayatını yaşıyor ve deprem umurunda mı sanki?
Cevap
22Cevap
İlla ki depremle ilgili bir şey paylaşmak zorunda değil ki, onun kişisel hesabı kimse karışamaz bence.
Ya bu g e r i zekalı kimin umrundaki haber değeri veriliyor?
Şu salağı siz bu hale getirdiniz orda burda paylaşa paylaşa bırakın artık salak saçma insanları
Sosyal medyadan depremle ilgili bir şey paylaşınca ne oluyor? (Prim dışında )
Ne olmuş yani dünyanın sonumu gelmiş. Kadın depremden korkmuyor umrunda değil demekki. Allah ülkemize doğal afet yaşatmasın, milletimize zarar gelmesin inşAllah.
Beni ilgilendirmiyor bu kadın. Şişirilmiş fenomenden başka bir şey değil
acunun aklına tükürüyüm şunda ne buldu acep bin tane gönlüm olsa birini baktırmam buna :D
Niye paylaşmasın da Allahtan korkmayan kuldan utanmayan insanlar hiç bir afetten ibret almazlar.
zaten karının umrunda değil paylaştıysa nolmuş?
ulan tepki veren mallarda deprem vakti şeyma ne poh yemiş onamı bakıyorlar
Niye tekpi gosteriyorlar bu kadini kim. gundemde tutuyor devamli g. tünu açiyor zaten deprem oncesi begenenler deprem sonrasimi muhafazar oldu 🤣🤣
Millet deprem stresinden stresi boşaltacak bir yer arıyordu arıyodu o da şeymaya denk gelmiş
Kıskancınıza geberin ne ezik düşünce tarzı ya buu? İsteyen istediğini yapar sizeneee hrrrr
Size ne bize ne istediğini yapar kadın çok tahammül edemyen takip etmez
Gereksiz anlam yüklediğiniz her şey canınızı sıkar. Magazin ünlüleride bunlara dahil.
Bedenini parayla satan, para için yuva yıkan bir kadınla aynı şeylere endişelenmek beni endişelendirirdi. İsabet olmuş
Niye herkes gibi cadir kurup disaridami yatsin
İnsanlari elestirmeyi ne cok seviyonuz
Kadının dünyadan haberi yok işi gücü foto çekinip sollayıp inşaya atmak kodumun işsizi
Bu kadının dötünü kaldırdınız burda paylaşmanız sormanız bizim yorum yapmamız bile ona prim yaptırıyor nenyazıkki
Yanlış yapmış süper mini değil bikini ya da mayolu resim paylaşmalıydı.
Bu kadını konuşarak eleştirerek ona büyük prim kazandırıyoruz
Tartışılır çok yönlü bakılabilir eleştiri olarak ama pek hoş olmamaış açıkçası
Ben buna niye tepki göstereyim bana ne mk
Çok takılıyorlar bu kıza her yaptığı olay
Herkes istediğini paylaşmakta özgür
Etti tabiki gram duyar yok karıda
Klasik Şeyma iste konusunu yapmaya degmez
Yav cok abartmayın ya
gereksiz bir aksiyon almışlar bence..
istemeyen bakmasın a-q ne mal insanlar var
Pardon da kim bu tanıdık mı 😊
Saldıracak yer ariyor herkes
Mahalle yanarken O... Saçını Tararmış
Su kadını neden gundemde tutma işindesiniz?
İstediğini yapar
Yooo🙄
Umrumda değil
Tepkiyi hak etti
Paylaşsın bizene
reklam fırsat bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar