Bir zamanlar bu insan görünümlü varlıklar başka bir yerde deprem olunca böyle paylaşımda bulundu ya demek ki millet olarak hiçbir zaman ileriye gidemeyeceğiz. Depreme sevinen, insanların ölümüne sevinen çok anlayışlı-duyarlı vatandaşlara sahibiz. Ne güzel!
İzmir'de yaşayan deprem için sosyal medyada paylaşılan bu sözler hakkında ne düşünüyorsunuz?
E ulan kabede de vinç devrildi o zaman bu da müslümanlara islamiyet kisvesi altında yaptığı boklardan ötürü Allahın bir hatırlatmasıydı az daha 6 yaşındaki kızla ilişkiye girmek istesinler az daha muta nikahı yapsınlar az daha şeyhçi şıhçı olup çeşitli cemaatlere girip Allahın peygamberib yerine o şıhları şeyhleri koymaya devam etsinler o zaman
Millet kendine bakmayıp millete karışmayı çok sever oldu. Kimi nerden hangi saçma şeyle alakasız bir şekilde vuracağını şaşırdı. Gavur İzmir dedikleri yerde herkes ibadetini kendine yapar veya yapmaz kimse kimseye de karışmaz bunun ne kadar güzel bir durum olduğunu kimse bilmez. Herşeyin başı SAYGI.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunlar ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E hakaret eden piçlerin soyundan. Çok dikkate almamak lazım böylelerini. Çomar deyince de kızarlar sonra :)
Mahdem munzeviye katılıyodum o gerizakalı ökuzleride görmezden gelicem din allahla kendi aranızda oruç tutmuyor belki ama senden çok dini bilgisi olabilir kafadan sallamakla olmuyor bide fötöcu demiş manyak :D
ne düşünebiliriz yazışlarına bakacak olursanız cahil cühela küfür etmeye bile değmeyecek saray soytarısı insan müsvetteleri bişey dusunmuyorum gunu geldiği zaman biz konusacağız az kaldı
Burası bir soru sorma platformu değil mi? Ben mi paylaşıp iyi ki deprem oldu demişim de ortalığı karıştıracam. Burda herkes istediği soruyu sorabilir. Ortalığı karıştırdığımı mı düşünüyrosun? Soruyu şikayet et yönetim gerek duyarsa kaldırır.
Yönetim ile işim olmaz senin akp den başka derdin yok var mı yok çünkü amacın yaşamın her eşyin akp üzerine kurulu seni yeni tanımıyorum en az 3 yıldır bilirim bir katkın da yok ancak akp başka bişey yok soruyu da insanları kışkırtmak amaçlı sorduğuna bal gibi eminim ama sana bu coğrafyada ekmek çıkmaz son cevap
En İyi Cevaplar