AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Tecavuzculer pedofilliler bu ülkede hapise girmezken bu kadinin 7 yil ceza almasi cok sacma adalet yok bu ulkede
Ben de duyunca cok uzuldum daha kucuk cocugu var o ne yapicak annesiz bana ilk basta saka gibi gelmisti
Cok caydırıcı olmuş herkes twet atarken bir kere daha düşünsün
Bence de. Bu kişinin cezasının fazla olması kişisel bir twitt değil bir sürü takipçisi var seveni var. O yüzden biraz ağır olmuş olabilir
Muhalifler birini hapse atmak istedikten sonra, gözünün üstünde kaşın var der yine atarsın. Bu da öyle olmuş.
Alakası yok. Saçma bir yorum usta
@ikincibahar1 bu kadının tweet i ile uyuşturucu ya başlayacak kadar mal olan varsa başlasın zaten. Ankara'nın en pis semtlerinde mahallelerinde yasadım. Çevremde uyuşturucu kullanan da vardı, satan da. 5 sezon braking bad, 3 sezon narcos izledim. Sigara bile içmiyorum.
Olaya öyle bakma usta. Bunu senin benim gibi olgun insanlar izlemiyor sadece çoluk çocuk gençler de izliyor. Seninde belki çocuğun vardır. Görmüyor musun ahlak ne kadar çöktü. Çocukların gençlerin geleceklerini düşün. Bunun gibilerine kalmasın bu dünya
@ikincibahar1 Ailede içinde ve okulda eğitim ile çözülür. Her jenerasyon bir öncekinin ahlak kurallarını esnetiyor. Bu engellenemiyor.
Ne diyim kardeşim Allah geleceğimizi korusun
Saçmalık tecavüzculer hırsızlar hepsi dışarda fink atıyor bu twit attı diye 7 yıl adaletsizlik Adalet bitmiş
demek ki BATMAN'deki Joker'i sevdiğimizi söylesek, ya da Avangers'deki Thanos'u sevdiğimizi söylesek, beyinsizin biri de şikayet etse... hapsi boylayacağız... hayır madem öyle şiddete özendiren mafya filmlerini kaldırsınlar.
Ha reelde totbacilik yapmış ha sanalda uyuşturucu özendirme farkı ne?
Bu olay sosyal medya fenomenlerine ders niteliği taşır umarım.
Haksızlık yapıldı ya kadına olum onca suçlu dışarda bu kadını suçlu buluyorlar daha bugün kitabını satın almıştım
Gereksiz bence şu an daha beterini yapıp dışarıda elini kolunu sallayan niceleri varken böyle kişilerin bu durumda olması üzücü.
Haketmiş diyemem de böyle bir twit atmak da hoş değil. Başka bir cezalandırma olabilirdi bence hapis olması gereksiz 💎
Ya 1 ay bile gözünü fena korkuturdu.
Takipçileri var ama kitle yönetecek seviyeye sahip değil.
Aynen ben de öyle düşünüyorum 1 2 ay gibi ufak bşy yeterli gelirdi çünkü gerçekten hoş bir twit dğl ama fazlası yanlış.
Bu ülkede adalet bir tek Puccaya işledi :D gereksiz sacma bir ceza. Para cezasıyla sınırlı kalabilirdi
Tamam 7 yıl abartı zaten hapis yatacagini da dusunmuyorum ama cocugunun olmasi ne alaka çok farklı yerlere çekiyorlar olayı
Bu adalet yarin bize lazim olacak belki de. simdi susarsak yarin aynini yasamaya adayiz
Ya kadına çok üzüldüm bence bu kadar ufak bir hatadan dolayı böyle olmamalıydı.
Bu söz her şeyi anlatıyor
Yazık be. O kadar tecavüzcü hapsi hakeden mahluk varken dışarda. Nefret ediyorum bu ülkenin adaletinden
Ben de soru sormak istiyorum;
Hangi tip ceza evinde yatmak istersin Pucca:))
A3, B, C, E, H, K1, K2, M ve T tipi ceza infaz kurumları kapalı. D, F ve L tipi cezaevleri kapalı yüksek güvenlikli.
hak ettiği cezayı almayan onca köpeğin yanında fazla ağır bir ceza
"Wow bu tivit üzerine hemen gidip lsd denemeliyim."
Yapılan haksızlığa karşı güzel küfürlerim var. Hakimin kulağı çınlasın.
Tek bir şey diyeceğim sizde attığınız tweetlere ve yorumlara dikkat edin arkadaşlar malum...
Puccito hiç yakışmadı sana abi senin günlüklerin güzelliklerinle yetiyordu.
Uyuşturucu kullanıp satan deniz seki şu an yeni albümünü kaydediyor başka diyeceğim yok hakim bey aman hakim demişim sevgili KS ailesi
Tabiki de hayir ya 😔 korku imparatorluğu yaratıyorlar resmen.
Nereli bu kız ya Türk mü? neden adı Pucca? ve ceza saçmalık resmen zulüm
Etti. Uzun uzun açıklamalarda bulunmayacağım. Bu kadına sessiz kalınmaması güzel olmuş.
evet ne yazzık kı hak ediyor pucca cok cok ilginç bir kadın attıgı tweetker nefret içeriginde herkesten nefret efiyor bir kendisi haklıymıs gibi degişik empozeli mesajlar veriyor
Bir cezayı hakettiği doğru yanlış paylaşım yapmış ama cezasi da bu olmamaliydi haksızlık yapmayalım
Kadının attığı tweet saçmalık, ona verilen ceza daha da saçmalık. Hani eskiler bilir akıl akıl gel bilmem nereme takıl diye. Yazık valla
Haketmedi tabiki ama artık biraz daha dikkatli olması gerekmiyor mu?🤦♀️
3 gün sonra çıkarırlar rahat olsun. D sosyal medya sağolsun. D aynısını tanınmayan biri yapsa 10 sene yatar.
aaa! ney ney nasıl ya?
daha dün gece storylerinde batı oğluşunu izliyodum yeni mi bu haber.
Adaletli yonetilemiyosa bu dunya kanunlarina neden uyuluyo anlamiyorum
Tckda kullanana 2 yıl, özendiren yayın yapana 5-10 yıl arası ceza gösteriyo yasa böyle ağlayıp zırlamasın kimse, alt sınırdan vermişler birde dua etsin
kadın yazmış millet hayatında duymadıgı uyuşturucuları orda duyuyor ve araştırmaya başlıyor denemek isteyenler bile olabiliyor. ceza ağırmı bilemem umrumda değil
Demir parmaklıklar arasına gireceğini düşünmüyorum. Paraya çevrilir.
Görüşlerinden söylemlerinden hiç hoşlanmasamda bu sebepten ötürü 7 yıl hapis çok ağır zaten 7 yıl hapis istenmiş hapis yatıcak diye bir şey de yok girmez içeriye merak etmeyin bu da ders olsun biraz yazdıklarına dikkat etsin
Büyüklerim bana sürekli anlatıyor. Eskiden görüş özgürlüğü yoktu, bazı şahıslar (şu an söyleyemiyorum, çünkü beni de hapse atmayacakları kesin değil) sayesinde düşünce özgürlüğü diyorlar. Alakası bile yok. Hala düşünce özgürlüğümüz yok!
Eskiden başka bir kesimin düşünce özgürlüğü yoktu, şimdi başka bir kesimin düşünce özgürlüğü yok. Eskiden düşüncesini dile getiremeyen şimdi getirebiliyor, çünkü düşünceleri sakıncalı olarak görülmüyor. Eskiden düşüncesini dile getirebilen kesim de bugün dile getiremiyor. Yani büyüklerin aslında bir illuzyonu yaşıyor, onlar eskiden dile getiremiyordu çünkü. Öyle diyenlere Avrupa'da en çok gazetecinin yargılandığı ülkenin Türkiye olduğunu söyleyebilirsin. Gazeteciler keyfinden değil, düşüncelerini dile getirmekten yargılanıyor. Baska ülkelerde de yargılanan gazeteciler var ama onlar gerçekten suçlu oldukları için yargılanıyorlar.
Aynen. Kendine laf söylenmesine katlanamayan atıyor içeriye önüne geleni. Kesinlikle ben bu ülkede Mustafa Kemal’den sonra adaletin olacağına inanmıyorum. Ah ama dur, ben sanki hakaret ettim. 7 yıl beni de içeri atmazlar inşallah.
Ülkenin ne denli köhnemiş bitmiş rezil bir hukuk devletine haline geldiğinin resmidir bu
Hayır özendirme var kim nederse desin burası bir Avrupa ülkesi değil malesef
Hakkında film ve dizi yaptılar bir şey olmadı. Bir tweet için yapılmamalı.
İşte bu ülkede adalet anlayışı o kadar sığ ki 🤦🏻♀️
Ulkede adalet yok ki ama paylasımı da hıc dogru degıl
5 sene cok fazla sonucta fark etmeden bir hata yapmis
Bence buzdağının görünen yüzüyle eleştiriyorsunuz. Tamam adeletsizlik hat safhada ama kimseye bir tweet attı diye hüküm vermezler. Yan deliller muhakkak vardır. Haketti demiyorum ama masum olduğunu da düşünmüyorum.
O kadar saçmalık var ki MK ülkesinde bazen sadece şaşırıp kalıyorsun elden de bir şey gelmiyor
Kadının dediği şey “Bir tweet attım diye escobar dan daha fazla ceza aldım.” :)
Kucucuk cocugunun olmasi kanunlara karsı gelmesini hakli cikarmaz, uyusturucu konunise zindanda çürusun kim yaparsa
Evet komikli twetler fakat, akillarda "?" Birakacak twetler. Yani ustu kapali atislar. Kinaye gibi.. sucsuz bir yanini goremiyorum
Yav ne olay oldu bu pucca şeysi tamam yeter bea jdjjs
Bu korku bir ömür yeter yatıyosa bari 1 yıl yatsın bence 7 yıl birs fazla geldi
Herkes haddini bilcek abi madem çocuğun var böyle bok işlere girişme olan cocuğa olcak yavrum ya
Konuşurken ağzından her çıkanın bir faturası olduğunu unutuyor insanlar
Bu kadinin sadece bu twit yuzunden ceza aldigina inananlarda ne biliyim...
adalet sistemimiz o kadar gereksiz insanların elindeki şaşırmıyorum hiç birşeye
vlla twitten hapse giren ilk defa bu ülkede görüyorum
İnternet bir reel hayattır herseyi yazarım diye düşünmeyin sonunuz böyle olur
Ya bak kanser etme beni, takip at delirtme beni
@İhtimal-dışı
Kızım niye engelliyorsuun ya bilerek mi yapıyorsun?
Adaletin bir takım insanların elinde oyuncagı haline geldigini görmek cok üzücü
Bence adam haklı sonuçta uyuşturucuya merak la başlıyorlar ee ordan öğreniyor isimleri acaba kafası nasıl muamelesi yapıyor kendine