PuCCa'nın “O kadar eşcinselli dizi izledim, film üstüne film bitirdim yok yok yok! Hala erkek denen aşağılık, karaktersiz cinsiyetten hoşlanıyorum” paylaşımı nedeniyle 6 aydan 1 yıla kadar hapsi isteniyor.
PuCCa'nın 1 yıla kadar hapsi isteniyor! Sence ceza almalı mı?
Hem eşcinselliğe destek hem erkeklere hakaret.. Aynısı kadınlara yapılsa kadınlar sokaklara bile dökülürdü, neden erkekler bir şey demiyor? Eşcinselliği açık açık överek destekleyenler kodesi boylamalı. Gerçi ağlayıp zırlayıp benim çocuğum var diye sömürü yapar sonra, ee bunlara prim lazım.
Aynısını yazan sıradan biri olsa kimsenin umrunda olmazdı. Ancak PuCCa ünlü ve karşı cinsini bu şekilde edecek bir cümle kurması hoş değil. Erkeklerden nefret eden insanları gaza getiriyor.
Aynını bir erkek kadınlar için söylemiş olsa yer yerinden oynar, kimse ifade özgürlüğünden bahsetmezdi ve cezada alırdı. Eşcinsellik algı mesajı farklı bir konu tabii. Anlamadığım bu şahıs neden sürekli lgbt ve uyuşturucu gibi konular hakkında paylaşım yapıyor.
Bu kadinla yillardir ugrasan tipler var. Sebebi belli akpli olmadigi ve hukumeti elestirdigi icin senede mutlaka 2 defa kadini iceriye aliyorlar. Nerde dusunce ozgurlugu nerde adalet? Isteyen istedigini soylesin yeter yaa. Millet neler neler diyor neden bu kadinin tweetleri goze batiyor? Kadina siddeti engelleyin erkege hakaret etti diye kadini iceriye atmaya calismayin bu tweetten dolayi erkekler ölmuyor!
yani hapis cezası alacak bir yazı değil bu bence özellikle birini suçlamamış hakaret etmemiş kendi görüşünü belirtmiş tamam erkeklere biraz giydirmiş ama hapis cezası saçma geldi
Bu karı belasını arıyor resmen. Daha önce uyuşturucuyu özendirmekten attığı twit yüzünden hapis cezası aldı sonra çıkıp ağladı bebeğim var dayanamam filan diye sonra cezası iptal edildi gene akıllanmamış
bunun gibi toplumu aşağılayıcı ayrıştırıcı kendini modern sanan ama kendi fikri harici hiç bir şeyi kabul etmeyen faşist birisi suçu varsa ceza almalı fenomen diyerek asla suçu af edilmemeli
böyle ml ml şeyler paylaşıyo sonra hapiz cezası yiyince de ağlaya ağlaya imi binim çiciğim virr diye ağlıyo ulan orangutan karı çocuğunu düşünüosan adam akıllı dursana
Aynı cümlenin başrolünde erkek değil, kadın olsaydı, kadın aşağılansaydı, o cümleyi kuranın hayatı kararırdı. Emin ol bu karı ceza bile almadan elini kolunu sallayarak evine dönecektir..