Gündem Dilan Polatin tutukluluk halinin devamina karar verildi bir süre daha hapiste kalicak sizce hak etti mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bence hic cikmasin icerden Güncellemeler1 yıl Soru hep Güncel yanitlarinizi hep yazin ne zaman istereseniz yazın :)) Dilan Polatin tutukluluk halinin devamina karar verildi bir süre daha hapiste kalicak sizce hak etti mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl sonuna kadar hak etti. haram yiyenin sonu demir parmaklıklar ardıdır. çıkamazlar, enercisi tükendi onun artık 🤪🤪 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle katiliyorum Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Gündem konusunda 374 cevap paylaştı. Kemiklerini asit kuyusunda yaksınlar hiiiç çıkamasub 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bencede milletin yüzüne tükürürken düşünecekti Yorumla
YenidenmiYine Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok merak edip araştırma da yapmadım. Ne hak ediyorsa öyle olsun 1 0 Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ağa babaları dışarıda iken onun içeride olması kime ne fayda o sadece kukla 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Babalari Kim sence Yorumla Erogluzim 1 yıl Babaları bilmemde pastadan muhalefette iktidar da herkes pay almıştır Yorumla
Dardelen Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Suçu varsa yatsın yoksa çıksın. Adalet budur 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Suçu var aciklayamadi hala nasil bu kadar zengin olduğunu Yorumla Dardelen 1 yıl Yatsın o, zaman Yorumla
Javelinn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Umarım ömür boyu çıkamaz 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Amin millet çocuğuna ekmek alamiyor bu gosterisli paylasimlar yapiyor Yorumla Javelinn 1 yıl Aynen öyle milletle dalga geçip lüks içinde bir süre hayat sürdü bu yeter ona Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle nen açsam bunlar uçtuysa gerceklerden koptuysa ceksinler Yorumla
Selen411 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl O kadar parayı yerken iyidi. Şimdi çeksin cefasını 2 0 Yorumla
cem__can_ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Sonuna kadar hak etti hiç çıkmasın 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle yasadiklarina saysın dışarıda güzel bir hayat yaşadı Yorumla cem__can_ 1 yıl Evet görgüsüz kalleş Yorumla cem__can_ 1 yıl Sonradan görme hain Yorumla cem__can_ 1 yıl İçerde čürüsün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sonuna kadar hak etti. haram yiyenin sonu demir parmaklıklar ardıdır. çıkamazlar, enercisi tükendi onun artık 🤪🤪
Kesinlikle katiliyorum
Kemiklerini asit kuyusunda yaksınlar hiiiç çıkamasub
Bencede milletin yüzüne tükürürken düşünecekti
Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok merak edip araştırma da yapmadım. Ne hak ediyorsa öyle olsun
Ağa babaları dışarıda iken onun içeride olması kime ne fayda o sadece kukla
Babalari Kim sence
Babaları bilmemde pastadan muhalefette iktidar da herkes pay almıştır
Suçu varsa yatsın yoksa çıksın. Adalet budur
Suçu var aciklayamadi hala nasil bu kadar zengin olduğunu
Yatsın o, zaman
Umarım ömür boyu çıkamaz
Amin millet çocuğuna ekmek alamiyor bu gosterisli paylasimlar yapiyor
Aynen öyle milletle dalga geçip lüks içinde bir süre hayat sürdü bu yeter ona
Kesinlikle nen açsam bunlar uçtuysa gerceklerden koptuysa ceksinler
O kadar parayı yerken iyidi. Şimdi çeksin cefasını
Türkiye'de adalete inanmıyorum.