daha hic bir sey yok ortda ama5 yildir hayalim ben biter sandim ama gün gittikce artiyo artik dayanamiyorum almanyadayim lisemi ALLAHIN IZINIYLE bitirip sonrada INSALLAH üniveriteme hazirlanip türkiyede uni okucam ama oyunculuka ilk baslarda para yok sonra o yuzden kendimi kontrol etmek istiyorum yani garntlemek ama kücükken anneme sordum anne olabilirmiyim diye ozaman bide aglamistm hatta annemde artik kalbimi kirmak, istemedigi icin mi bilmem olursun seni sanat okuluna yazdiririm dedi ama bir sart uni oku önce dedi aradan 5yil gectii sakadan babama yapim dedim oda hii dedi öpüs sevis ordadedi bende yok baaba benim öss kanunum var öpüsmem sevismmem sounmam babamda sakadandediki bana para getir ne yaparsan yap dedi bende zaten saka sanki simdi oyuncu olucam dedim sizce ailemi nasil likna edip izinlerini alabilirm ya da izin verirlermi sizcee ? yardim lütfeeeen
Cevabın nedir?
+1 yılBak canım, bende oyuncu olmak istiyorum ailem açık saçık giyineceğim, yoldan çıkacağım diye izin vermiyor. Ama onlarla çok sıkı konuşarak ikna etmeye çalışıyorum. Hatta anneme Demet Evgar gibi ölüm orucuna girer, ölürsemde sizin yüzünüzden ölürüm dedim. Aslında yaptığım doğru bir şey değil. Fakat onlar da bu sözleri hakediyorlar. Onlara "bu iş kötü değil, isteyenler kötü şekilde yapıyor."diyorum. Ben inanıyorum ki eğer mücadeleye devam edersem bu iş olacak. Zaten kursa gitmemede gerek yok. Çok şükür yetenekliyim. Bence sende kursa gidip saçma sapan işine yaramayacak dersler alıp, paranı ziyan etme. Sadece iste ve istediğini al. Umarım benim ve senin hayallerimiz gerçek olur. Hoşçakal.
170 Yorumla
Kız Türkiyede Üni okuyup ne yapacaksın Türkiyenin eğitim sistemi ortada. Sana tavsiyem ünini almanyada bitir. Ayrıca oyuncu olacaksan sana tavsiyem burada değil almanyada ol. Türkiyedeki dizilerde olsan olsan anca fakir kız veya kıskanç görümce falan olursun türk dizileri çok salakca cunku.
22 Yorumla- +1 yıl
@Jdjdkdkek kursa katılmıyorum ama üni konusunda haklı maalesef. mis gibi alman eğitimi al bence de
+1 yılBenimde bir hayalim var ve suana kadar hiç hayalimden kopmadım belki gerçek olmıcak ama yinede içimde bir umut var sende hayalini peşinden git birileri sana engel olmaya çalısacaktır ama sen peşini bırakma
810 Yorumla- +1 yıl
neymis söyle bakaliim kötü bisi mii
- +1 yıl
Yok ya Futbolcuk olmak istiyorum :(
- +1 yıl
yetenek isi ben nuri sahini tanmiyorum biliyomusun imzasi var foto var kuzenimin arkadasi
- +1 yıl
ne güzel :) yeteneğim oldugumu düşünüyorum boyumda gayet iyi keşke olabilsem ama zor galiba ya artık umarım sen Hayalini gerçekleşirebilirsin...
- +1 yıl
niye kac yaindasin benim akrabamin kardes var futbolcu almanyada kück bizim kasabanin liginde oynadi sonra kasmpasadan istek geldi en sond galatasary yedek liginde oynicakmis 2 ay önce bir haber geldi simdi neoldu bilmiyom beklemede yeni sezonu sende kendini isit futbola dair ne varsa ögren alt yapilara yazil nbilim erkek delim anlamiyorum beim bildigm bu kada fanatik fenerli olarak
- +1 yıl
18 yasındayım almazlar flan diye korkuyorum bide gözlük kullanıyorum of Tanrı benim Futbolcu olmamı istemiyor. :(
- +1 yıl
bir o ALLAH tanri değil 2 kendine güvenin yok hic sordun mu kuluplerede konusuyosun tavsan daga küsmüz dagin haberi yok aynen öylesin bee yasin gecmeden söyle sonra sansin biter
- +1 yıl
Alt yapıda kaleciydim bağlarım koptu ve uzun süre oynayamadım ve bunun etkisi hala sürüyor arastırıyorum tabi ama türkiyedeki yeteneğe değil nedense yasa bakıyolar
- +1 yıl
yurtdisana gelebilmedurumun var mi ? burda yetene ariyolar adamlar nuri abide kucuk bir köyden cikma futbolucu
- +1 yıl
yok keşke olsa avrupa liglerindeki taımlarda adamlar yenekeli birisini buldummu yasına bakmadan alıyorlar keşke gelebilme imkanım olsa ama yok :(
+1 yılallasen doğru düzgün işler yapın la, harcanıp gidiyonuz sonra
08 Yorumla- +1 yıl
bak abiii ben ALLAHIN IZINIYLE üni mi bitirip ya da yaridayken yapmak istiyorum anladiin yoksa tek oyunculuga güvenirsek haklisin harcanirirzz
- +1 yıl
güzel o zaman, umarım halledersin, akıllı ol, yolunu doğru çiz.
- +1 yıl
saol abii
- +1 yıl
@Aleyna126 bana ulaşabilir misin oyunculuk istiyordum ancak bugün kararım daha netleşti ve bu fikir de olan arkadaşlar ile birlikte toplanıp bu konuyu tartışabiliriz
- +1 yıl
Kardeşim eğer böyle düşünmeye devam edersen inan hiç bir şey başaramassın. Harcanmayacaksın. Eğer gerçekten yapmak istiyorsan bu mesleği başarabilirsin. Ben 10. sınıfa geçiyorum, 3. sınıftan beri oyuncu olmak istiyorum. Fakat o zamanlar pek bilinçli olmadığımdan fazla fikrim yok. O öyle çocuksu bir zevkti galiba aklımdan çıkıverdi. Bu gün 13 haziran 2018 00:10 çarşamba ben son 7-8 aydır oyuncu olma isteğim yeniden geldi. Ve araştırmalar yaptım. Sonra fikrimi anneme ve babama söyledim. Onlarda maddi durumumuz iyi olmadığından bana "Olum bizim durumumuz yok. Seni öyle okullarda okutamayız" gibisinden şeyler söylediler. Fakat ben hala yılmadım. Asla yılmayacağım. Hayırlısıyla dileğim gerçekleşecek. Sen başaracağına inanıyorsan, azmet, sabret, mücadele et, yılma bu işi başar. Sen istiyorsan başarırsın. İşini aşkla zevkle ve büyük bir tutkuyla yap. İnsanların saçma moral düşüren hayal kıran yorumlarını duymazdan gel ve sürekli Allah'a dua et. Umudunu bir gün olsun yitirme
- +1 yıl
@iyidegilizzz ben çok istiyorum ama aailem izin vermiyor izin veriyor ama para sıkıntısı var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8Cevap
- Yazar+1 yıl
Değerli kardeşim,
Nereden başlayacağım, bilemedim.
Önce aşağıdaki ilk yorumda şöyle bir şey yazmış arkadaşımız: "Zaten kursa gitmemede gerek yok. Çok şükür yetenekliyim. Bence sende kursa gidip saçma sapan işine yaramayacak dersler alıp, paranı ziyan etme. Sadece iste ve istediğini al." (Buradaki yazım hataları yazarına aittir)
Tümden yanlış. Daha önce onlarca arkadaşımıza verdiğim yanıtlarda dönüp dönüp eğitim almaları gerektiğini anlattım, durdum. Senden ricam benim profilimdeki bu yanıtlara dön bak lütfen. Anladığım kadarıyla Almanya'da doğup büyümüşsün. Yazdıklarına bakılırsa da Türkçen hayli zayıf; çünkü metninde o kadar çok yazım hatası var ki. Sakın alınma. Bu giderilebilir bir eksiklik. Bunun için de kitap okuman gerekli.
Benim oyuncu adaylarına önerilerimin arasında eğitim almalarının yanı sıra oyunculukla ilgili de okumalar yapmaları en başta geliyor. Yani kitap okumaktan kaçış yok. Yok, eğer diyorsan ki, ben okumaktan sıkılıyorum, o zaman benim sana söyleyebilecek tek bir sözüm bile yok. Maalesef gerçek bu.
Tekrar ediyorum, maksadım seni kırmak, rencide etmek değil, sana yardımcı olmak.Değerli kardeşim, gelelim ailenle ilişki, onları ikna etme meselesine;
Eğer sen, hayatta ne yapmak istediğine dair net fikirleri olan, kararlı bir profil çizersen, sana yaklaşımları farklı olacaktır. Bu da birey olmaktan geçer. Yani, kendi kararlarını verebilecek yetkinlikte olduğunu, yürüdüğün yolda hata yapmayacağını bir şekilde ailene göstermek zorundasın. O nedenle kendini her alanda geliştirmelisin. Biliyorum, zor bir şeyden söz ediyorum ama, başka çaren yok.
Sana bol şans ve başarılar diliyorum.141 Yorumla- +1 yıl
Abi, yanlış anlama da... Yazım kurallarından falan bahsetmişsin ama "ama" kelimesinden sonra virgül koyulmaz. Yani ben öyle biliyorum.
+1 yılOyuncu olmak istiyorum bu işe yeteneğim var bir ajansa basvurdum bugün aradılar ve velim ile konuşacaklarmış ailem oyuncu olmak istediğimi bilmiyordu ben başvuruyu yaparken onlara söylemedim bugün babam la konuştum ve bana bizim aile kültürümüze uymaz dedi babam benim yoldan çıkacağımi zannetti ben izin veremem dedi beni cok fena kırdı izin veremem dedi zaten izin almak icin söylemedim arkamada dururmusiniz diye soyledim aile kültürümüzün bu sekilde olmasi benim suçum değil benim suçum neki ben ailem yüzünden istediğim meleği olamayacak mıyım ilerde benimde bir ailem olacak herkezin olacak tabi babamın aile kültürü böyleyse benim aile kültürüm boyle olmak zorunda değil ne yapacagimi bilmiyorum artık bu işe yeteneğim var hic umudum kalmadi ama nasıl ikna ederim
37 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Umarım hayellerini gerçekleştirip mutlu olursun 🙏
- +1 yıl
Bu arada
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍 - +1 yıl
Şu an yan oyunculuk yapıyorum. Kefaret, sadakatsiz ve ramoda yan oyunculuk yaptım. Bugün belgesel çekimi için teklif geldi. Doğallık ve doğaçlama yapınca gerisi geliyor. Ailemden gizli kaydoldum ( bunu tasvip etmiyorum ). Şu an daha çok projelerde bulunmam için kendileri baskı yapıyor 😂
01 Yorumla
+1 yılselam, ben sana bu konuda kendimi örnek verebilirim benim ailem öyle öpüş seviş demedi ama ben ailemi bu alanda eğitim alıp eğitim ve tiyatro tarafında kendimi yetiştireceğim dedim. sen de öyle yapabilirsin. ben Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüksek lisans yapıyorum mesela şu an :)
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek hayat sahnesin de herkes birer oyuncu ama sen işi sanata getirmek istiyorsun o zaman üniversite okumalısın kendine göre bir yol çizersin elbet ama uygulama da kolay kolay başarılı olunmuyor sıkıntılar olabilir çünkü kimler var oyuncu olmak için yola çıkan başarılı olamayan. Manken olmak isteyenler de böyle alakası yok ama böyle birbirine benziyor her şey futbolcular da böyle.
00 Yorumla - https://www.youtube.com/watch?v=xhwNywVYBk4
bunu izlemeni tavsiye ederim. Sonra ailene izlet bence.04 Yorumla- +1 yıl
bune bee
- +1 yıl
yo yani sen neddmeek istedin bununlaa kötü yol düsme gibi bisey mii
- +1 yıl
Yok yahu geyik yaptım, kötü yola düşmek ile alakası yok. Ama bak oyuncu arkadaşlarım var ve bu iş gerçekten çok büyük şans istiyor. Oyuncu olmak için uğraşan ama olamayan çok insan tanıyorum. Ve evet bu yolda kendisini kaybeden de çok insan tanıyorum ne yazık ki. Ailenin neden istemediğini anlıyorum ben.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 398 cevap paylaştı. Oyuncu olmak çok zor, istediğinde bile olmayabilir, bir kursa git önce, Üniversitede de konservatuvar oku bu kadar istiyorsan.
04 Yorumla- +1 yıl
bak canım almanyadaym olsaligim sinirli aslinda büyük sehirde olsam problem yok mesela benim yasadigm sehir kücükkasaba kisitliym oyuzden büyük sehirde olsa kolay yazilirm ailemde izin veriri en fazla 3 saatlik b yol arabayla gelis gidis 60 $ 6 saat pooof yaniii ben burda yine bitiyatro kursuna yzilicam ama üni sinavina hazirlanirken kölne gitmem lazim o zaman yaparim ikisnide sonratürkiyede üni yapiyorum bu sinavi kazaninca INSALLAH sonrada türkiyede sanat evi
- +1 yıl
35 bucuk sanat evi ekol drama sanat evi para 1.500 falan ama ögretmenler harika hem o zaman dahacabuk aliyolar seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bunu istiyorum ama şu ara çuvalladım gittiğim tiyatro kursunda.moralim çok bozuk, antidepresan falan aldım o derece yani.Yapamıcam gibi geliyor, çok zor bir iş çok zor ...
01 Yorumla- +1 yıl
bak canım almanyadaym olsaligim sinirli aslinda büyük sehirde olsam problem yok mesela benim yasadigm sehir kücükkasaba kisitliym oyuzden büyük sehirde olsa kolay yazilirm ailemde izin veriri en fazla 3 saatlik b yol arabayla gelis gidis 60 $ 6 saat pooof yaniii ben burda yine bitiyatro kursuna yzilicam ama üni sinavina hazirlanirken kölne gitmem lazim o zaman yaparim ikisnide sonratürkiyede üni yapiyorum bu sinavi kazaninca INSALLAH sonrada türkiyede sanat evi ikinizede aynisi yazdim
+1 yılben de en azından bir yerde rol almak istiyorum ya :( umarı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce kendini psikolojik olarak hazırlaman gerekiyor uzun ve zor bir yol.Çok fazla talep var. Kendini öne çıkarman gerekiyor, bir kaç tane dil bilmen , yeteneğindeki varsa geliştirmen gerekiyor.
00 YorumlaHala ne okunacağına karışan aileler var mı? Yeteneğin varsa neden yapmayasın ki...
42 Yorumla- +1 yıl
ailem üni yeherseye izin verir ama oyuncu olmama bilmiyorm ailem beim acik giyinmeme ,yüzmeme,üni okumamma hatta babam beni karda kista okula götürüyoo gecen haftada senin baban 4 saatlik yolculigi bii benim kursim icn ceker mii hergüün yni 4 git 4 gelis babam uni oku diyo ama oyunculugu sormadim blkide evt der bilmiyorum
- +1 yıl
Okumaya karşı duran ailem var üniversite okumuyorum babamın yanında atölyede makine de çalışıyorum dershaneye yollattı babam hukuk gelmeyince mezuna kalmadım ki kalsaydım ailem izin verir miydi bilmiyorum ya da konservatuar okumama izin verir miydi bilmiyorum oyunculuk yapmak çok isterim ama babama söylemeye cesaret edemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyuncu olman için bazı şeylerini feda etmen lazım diğer türlü çok zor...
09 Yorumla- +1 yıl
nasil negibiiiii
Cevap sahibi+1 yılVucudundan ödünler vermen lazım...
- +1 yıl
öss kuralim var sirt ve gögüs dekoltesi vermem cünkü ben acik kapalilardanim bu isi serefli ve namuslu bir sekilde yapica sanat soyunmaksa her cocuk sanatci dogar
Cevap sahibi+1 yılŞimdiye kadar ödün vermeden oyuncu olabilen yok ne yazık ki...
- +1 yıl
ama abii yaa sen dur ben serefimle kazanimcam ailemin basini öne egdirmektense yapmam ama icimde kaldi benim oyunculuk atesii neyse saol abi
Cevap sahibi+1 yılBoşver içinde kalsın. Böyle daha iyi. K.i.b.
- +1 yıl
hayiiiiiirr
- +1 yıl
Var irem helvacı oğlu sen anlat karadenizde açık giyinmiyodu
Bence sevdiği dizi filmlere bak onlar üzerinde oynamayı konuş bide şey düşüncesi var ben seni ne diye okuttum benim ailemde öyle
20 YorumlaCook uzundu ozetle
00 Yorumlaikna oldularmı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası