Küçüklükten beri oyunculuğa karşı ayrı bir ilgim var ama aldığım hiç eğitim yok ve yeteneğimin olup olmadığını nasıl anlarım gerçekten çok istiyorum yaşım da 18 ama üniversiteyi farklı bir bölümde okuyorum hobi olarak yapmak istiyorum aslında yeteneğim var bence ama bilemiyorum yine de internetten replik bulup o karakteri kendi başıma mı canlandırsam yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Arkadaşlar 4 yıllık sözlüm var ve az öz cinsel yaşamımız var iliski olmasa bile. Prezervatif sürekli kullanırız. Prezervatif alym mı ddi al dedim yanıma geldiğinde cuzdanından tek ve biraz yıpranmış prz. Çıkardı bnde anladım sonra bunalttım abiyle denk geldik beraber gidekim alalım dedi banada verdi bitane dedi sen yanlış anlıcaksun diye de söyleyemedim dedi 5 6 ay oldu dedi sevgisinden hic şüphe etmemiştim bunca yılda hep ayrılmak istrfiysem ayrılmadı saniye konusnanazlık yapmayız sürekli görüşürüz ağladığını bilirim karşımda o günde sürekli sarılmak İstedi falan simdi ayrılalum diyorum ayrılmıyo kacırırım diyo kendine yedireniyorumda kurana yemin ederim diyo nspayım bilmiyorum su yıllarca onun sayesinde ayrılmadık hep ayrılcaksam engelledi beni ve aşırı kıskanç biri soru soramadım buraya yazdm
10 Yorumla
+1 yılBende böyle birşey olduğunu hissettim ve 3 aydır tiyatro kursuna gidiyorum. Ağustos gibi sınavla konservatuara geçmeyi planliyorum.
10 Yorumla
+1 yılBunun cevabını en iyi bu işi bilenler verebilir. Bu yüzden bir kursa gitmeni öneririm. :) Birde kendinin nasıl olduğunu görmek istiyorsan bilgisayar kamerasını aç ve bir tiyatro oyununu oyna ve o videoyu kaydedip izle :) Böylece kendini de az çok bir görmüş ne de iyi ne de kötü anlamış olursun. :)
10 Yorumla
+1 yılAjansa yazıl. Yeteneğin olduğunu düşünüyorsan kesin vardır. Hobi değil asıl işin de olabilir geç değil. Ajansa yazıl yoksa pişman olursun. Sen gibi yeteneği nerden bulucaz biz? Türkiyeyi bu yetenekten mahrum bırakma, yoksa hakkımı helal etmem
11 Yorumla
Soran+1 yılYeteneginin oldugunu düsünüp komik duruma düsenlere ne diyorsun😂 dıs görünüsümle ilgili bikac degisiklik yapıp yazılırım ajansa tesekkür ederim😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
+1 yılkolay kolay numara yapaniliyorsan misal ağlamak gibi ya da bir şeyi birine inandırmaya çalıştırmak değilde sen kendini konuşurken herkes sana hayran hayran dinliyorsa yeteneklisindir
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunları denedim insanları kendime inandırabiliyorum yalan söylerken kafamda senaryoyu cok güzel yazar ve oynarım aglama konusuna gelince bazen ruh halime göre degisebiliyo ama yalandan agladıgım da oldu
- +1 yıl
Yarın gel senetyo hazır 1300 TL ahi dahil
Soran+1 yıl😂😂
oyuncularına hayran olman oyuncu olacağın anlamına gelmez tiyatro seçmelerine katıl zaten mülakatı geçersen onlar sana yardımcı olur
00 Yorumla
+1 yılNette bunla ilgili eğitim tarzı videolar mutlaka vardır onları yapabiliyor musun kendini test edebilirsn.
00 Yorumla
+1 yılİnternetten replik, senaryo flan bul. onlara çalış
Güzel bir ajansa kaydol.
Gerisi gelir zaten canm10 Yorumlaaynada kendi kendine caliss cok zevkli olur becee :)
00 Yorumlabir dizide figüran olabilirsin arka sokaklar mesela
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi figuran olarak kabul ederler mi ayrıca figuran sadece ekranda görünür yetenegimi böyle kesfedemem ki
Soran+1 yılPeki tesekkürler
Bece yetkili birileriyle görüşmelisin çünkü konu kendin olunca her şeyi güzel yapıyorum diye düşünür insan bilen, deneyimli kişiler karar versin derim.
00 Yorumlabende istiyorum ve oyunculuk okumak istiyorum ama kazanırsam falan belkide olmuycak :(
00 Yorumla
+1 yılOyuncu olarak heralde
10 Yorumla
+1 yılodetion ver bana izleyeyim..
00 Yorumla
+1 yılBi yerden torpil bulabiliyosan yeteneğe gerek yok
00 Yorumlabir kursa git söylerler
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle yapıcam tesekkür ederim
Tiyatro bölümüne falan git okulda.
00 Yorumla
+1 yılCok iyi düşünüyosun aferim zarifliyine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olmayalım?
Sen. yap biz değerlendirelim00 Yorumla
+1 yılbaskaları gormesı lazım
00 YorumlaAğlıyorsan tamam kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılajanslarda şansını dene
00 YorumlaAmatör klipler cek
00 YorumlaGit bir yere
00 Yorumlamülakata girerek :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Değerli kardeşim, yetenekli olup olmadığını anlamanın bir iki yolu var: Öncelikle bir konservatuar sınavına gir, kazanırsan yetenekli, kazanamazsan değilsin demektir.
Ancak konservatuara girmek için sıkı bir hazırlık yapman gerekli. Bu konuda Youtube'da konunun uzmanı arkadaşların çok değerli önerileri var; bul onları izle lütfen.
Konservatuardan önce belki okuldaki arkadaşlarının bir tiyatro grubu vardır, onlarla iletişime geç, aralarına katıl, sahneye çıkmayı dene.
Ya da bir oyunculuk atölyesine katıl. Oradaki eğitmen arkadaşlar seni yönlendirecek ve sonunda bu işe devam edip etmemen gerektiği konusunda bir şeyler söyleyeceklerdir.
Fakat oyuncu adayı tüm arkadaşlara dönüp dönüp kendilerini geliştirmelerini, yani çok okumalarını, çok film ve tiyatro oyunu izlemelerini ve insan ve başka kültürlerle tanışmak için çok gezmelerini öneriyorum.
De ki konservatuara girdin veya bir oyunculuk atölyesine katıldın, oralarda oyunculuk tekniklerini öğrendin, ama yetmez. Yukarıda sözünü ettiğim gibi sürekli kendini geliştirmelisin.
Aslında bu söylediklerim sadece oyunculuk için değil, hayatın bütün alanları için geçerli. Sadece mesleğine odaklanmış, onun dışında dünyada neler olup bittiğiyle ilgilenmeyenler, bir yanıyla topaldır.
Değerli kardeşim, soruna dönüp yeniden baktım, sen aslında ikinci bir uğraş olarak oyunculuk yapmak istiyormuşsun. Olabilir. Mesleği icra ederken bir yandan da oyunculuk atölyelerine gidip eğitim almış pek çok insan tanıdım. Hatta Sis Ve Gece adlı filmimde, filmin en önemli rollerinden birini bir banka müdürü arkadaşım oynadı ve inanılmaz başarılı oldu.
Karar senin. İster profesyonel ister amatör olarak bir kariyer yap, önerilerim değişmiyor. Sana bol şans ve başarılar diliyorum.