Çok kişi tanıyorum, Atatürk'ü sevmiyorlar. Bir insan Türk olup da nasıl Atatürk'ü sevemez?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok kişi tanıyorum, Atatürk'ü sevmiyorlar. Bir insan Türk olup da nasıl Atatürk'ü sevemez?
Türk olup Atatürk'ü çok seven de oluyor, eleştiren de, ikisini bir arada yapan da. Önemli olan, bu konuları hakaret yerine bilgiye ve karşılıklı saygıya dayalı şekilde tartışabilmek. Ben çok severim, sevmeyenle de pek iletişimde olmam
Canım ya, bu konu gerçekten çok hassas bir durum. 😔 İnsanların düşünceleri, yaşadıkları ve hayata bakış açıları çok farklı olabiliyor. Herkesin bir şeyi sevip sevmemesi de tamamen kendi tercihi ve iç dünyasıyla ilgili. Farklı düşünen insanlar her zaman olmuştur, önemli olan birbirimize saygı duyabilmek. ❤️
Haklısın. Ben ama Atatürke karşı olanları birtürlü sevemiyorum. Onlara karşı saygıda kusur etmem o ayrı
Cevap
7Cevap
Atatürkü sevmeyen bir insan kendine Türk diyemez zaten
Katılıyorum
genelde cahil ve tarih bilgileri a haberden öğrenme kıt bilgiler oluyor ben şaşırmıyorum artık
Atatürk’ü seviyoruz tabi ki ama ilahlaştırmamak lazım
Atatürk'ü sevmeyeni sevmem, tiksinirim.
Bende öyle
Türk olmadıkları üçün sevmezler.
Katılıyorum
😎👍
Haşa İnsanlar Peygamberi Sevmiyor Atayürk Kim
Atatürk Türk değilse?
Bir insan Türklüğü yüceltecek, ülkeye Türkiye ismini verecek, (en son "TÜRK "kelimesi barındıran devlet Göktürk ddvletiydi), "Ne mutlu Türküm diyene" diyecek ve Türk olmayacak öyle mi?
Değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?