inönücü chp zaten Atatürkün sosyal, ekonomik ve politik ideolojisinden çıkmış vatandaşın birisi sevmediğini söylemesinin pek bir sorunu olmaz bana göre.. kurumsal tüzel kişilik olarak 1938 den beri çakma bir Atatürkçülük var Türkiye de.. Atatürkçü bir Türkiye olsaydı dünya ile rekabet eden, bugün patentli Türk malları, uluslarası akademik teorileri olan üniversiteleri, anayasal demokrasi ve temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alındığı, sosyal devletin uygulandığı bir Türkiye olurdu.. Bugün Türkiye de Atatürkün en büyük düşmanları Atatürkçüyüm diyenler.. diğer politik veya radikal örgütlenmeler zaten bunu negatif Atatürkçülüğü 1 asırdır yapıyor onların rengi belli.. Atatürkün sadece gardolap tarafını alanlarda var da o ayrı..
Bir insan Atasını Atatürk'ü sevmiyorsa gerçekten kanında bir bozukluk vardır bu gayet net. Gidip dna testi yaptırması lazım. Ya Yunandır ya da İngilizlerden kala bir parçanın devamı olabilir. Ülke zaten bu artıklarla dolu.
Gece gündüz at sırtında cepheden cepheye kar kış koşturan bir adam. Bu ülke için genç yaşında hayatını vermiş bir lider nasıl sevilmez. Gerçekten insan hayret ediyor. Tamamen kan bozukluğundan kaynaklanan bir durum bence. Başka bir açıklaması olamaz.
Şu topraklarda yaşayıpta Ata'yı sevmeyen biri ; Yobazdır, dini sömürememiştir; laikliği hazmedememiştir; bir kadının eşiti olmasını kaldıramamıştır; bir insanın inanç serbestliğini kabullenememiştir, onun inandığına herkes inanmadığı için nefret besliyordur. Cahildir; farkına varamasada bölge istikrarsızlığından faydalanan yabancı sermayenin köpeği olmuştur farkında değildir; bunu ırk çatışmasına çevirip sanki tarihte hiç toprakları vatanları olmuşta istila edilmiş gibi hezeyan ediyordur, Haindir; Kurtuluş Mücadelesinde ataları yunan dölüne razı itlerden oluşuyordur, Türkiye Cumhuriyetinin varlığı onlara kaybettiklerini sürekli yüzüne vuruyordur. Atatürk'ü sevmeyen, minnet beslemeyen birine saygı bile duyamıyorum.
Ya işgalcilerin, ya da Kurtuluş Savaşı'nda yenilenlerin torunudur, değilse Fethullah Gülen ve şimdiki yönetici kadroların çoğu gibi 1950'li yıllardan beri CIA tarafından karşıdevrimci olarak yetiştirilmek üzere devşirilenlerdendir, veya onların soyundandır. Bütün dünyanın saygı duyduğu, hakkını teslim ettiği bir dâhiyi sevmemenin başka açıklaması yok. Ha, bir başka nedeni de şu, ağır zeka geriliğinden muzdarip olmak lazım.
şimdiki yönetici derken isim ver atttın bi kuyuya taş cesaretli ol biraz atatürk hepmizin ortak degeridir dogru yapmış yanlış yapmış ozaman şartlar bunu gerektiriyo olabilir savastaydık devlet aklıydı kimse elestiremez atatürk bu ülkenin kurucusudur önderidir cokta severim ama şimdiki yönetici cia devsirmesi kim bi acıkla bakıyım bizde bilelim
tamam hep sözcüyü oda tvyi söledin peki siyaset nasıl bisey azerbaycan karabag isgalden kurtuldu 40 yıllık pkkdan ülke arınıyo 30 yıllık fetö cökertildi suriyedeki abdnın terör devleti kanton bölge hayalini afrin elbab zeytin dalı harekatıyla cöktü madem cia ajanları var bu ülkede niye böyle seyler oluyo kim bu gücki amerikanın oyunu bozuyo peki madem okadar zekisin dinledigin seyler sana güzel acıklama yapıyo türkiyenin teskeresine niye hayır dediler bu yazdıgın chp yanlısı gazete ve tvler ben bilmiyorum anlamda vermiyorum madem öyle hdpyle niye anlastılar ülkeyi bölmek için ugrasan pkknın meclisteki adamları ve peki güneydoguda kayyum atanan hdp belediyesi belediye baskanlarına atandıgında niye chp sahıp cıkıyo megri megri deiniyo davul zurnayla karsılandı diye hükümeti suclarken bugün baskan aponun heykelıını dıkecez diyen selahattin demirtasa özgürlük niye diyolar sözcünün mansetlerini cıkarsam yol olur oda tvnin sıkandallarını cıkarsam hadi hepsini gectim darbeye tiyatro mit tırları davasını mansetler atılarak servis etmeleri ve gezi eylemlerini ddesteklemeleri neydi dhkp-c üyelerini mecliste cıkaran milletvekilleri polis taslayan İstanbul belediyesı yardımcısı pkkyı orada piknik yapıyolardı diyen genel baskan var ne diyceksiniz hadi hepsini gectim türkiye iran savassa ben irandan taraf olurum diyen eren erdeme peki megri dediginiz hükümetı sucladınız peki 1 ay önce kürdistan yönetimi mesut barzanın ayagına chp milletvekilleri niye gitti merak ediyorum peki İstanbul belediyesi ekrem imamoglu amerikadan ingiltereden hibe aldı borc aldı nasıl aldı peki erdoganı devirmek icin muhalefete destek vercez dedi abd baskanı peki muharrem ince acıklama yaptı o siyasi parti amerikadan para aldıgını sölsin yoksa ben söleyecem dedi millet ittifakı icin kim bu parti merak ediyorum acıklarmısın
Bazı şeyleri yeterince özümsemediklerini düşünüyorum🤔 Birde değer vermeme sorunsalı. Mesela özgürlük kavramına değer vermiyorlar gibi. En nihayetinde o hepimiz için örnek bir bireydi
Ahım şahım sevmesine gerek yok. Ama vatan için, gelecek için bu kadar çaba ve başarı göstermiş bir kişiye saygı ve hayranlık duymak zorunda. Sevmemesinin sebebi eziklik, bölücü tarikat yandaşlığı, kan bozukluğu, vatan hainliği ve cehaletten ötürüdür.
Dinci kesimlerin yanlış tarih öğretmeleri yüzünden atatürkü din düşmanı görmeleri yüzünden ki saçmalık bu kesim sadece kendi kaynaklarına inandığı için tartışmaya girmemek gerek..
Çünkü o kişi vatikan kıçı yalayan sarıklı şeytan köpeğidir.. Hiç bir sarıklı şeytan Ataturku sevmez çünkü onlar Siyonizmin yetiştirip Islamın içine soktuğu şeytan hizmetçileridir...
Sevmek zorunda mi? Yahu şu atatürkle yaşamayı bırakın artık. Atatürk öldü ve tarihe mal edilmesi gereken bir şahıs. Onu kutsallaştırmayın, onu insanlara sevdirmeye çalışmayın, onu harika olarak göstermeye çalışmayın, onun ideolojisini insanlara empoze etmeyin. Çünkü bu ters tepki yapıyor. Onu sevmek zorunda değil kimse. Bunu anlayın artık.
Ağzın, dişlerin var. Senin burnun ve gözün var zenginsin diyen ya da suyun var, ekonomi çok güzel güzellemeleri yapan ap*tallae ordusunu görünce bu soruyu çok da irdelemiyorum.