Yani Selçuklu ilk Anadolu'ya geldiğinde beri doğu Anadolu da olsun batıda olsun Türkiye'de yaşan çoğu Selçuklu Türk'ü Türkler Atatürk'ü sevmez ben seven görmedim içlerinde yaşıyorum onlar için Atatürk bir hiçten ibaret İslamiyet alakalı olabilir mi?
Çoğu Türk'ün sözde Türk değil batılı olduğunu söylüyorlar 😀😆 Cumhurbaşkanı Da buna dahil zaten
Güncellemeler
1 yıl
Atatürk önderimiz ve liderimiz Tüm milletlerin hayatını kaybetmiş tüm şehitlerin hepsine tanrı rahmet eylesin
Neden Türkmenler yani Selçuklu Türkleri Atatürk'ü sevmez?
Osmanli'da Anadolu halkinda Etrak'i Bi Idrak denirdi, yani akil almaz Türk.
Insan yerine konmazlardi. Atatürk Anadolu halkini insan yapmistir ama Anadolu halki cehaletten nankörlükten gelirler. 100 sene sonra bile Anadolu bog cukurudur.
Kisacasi ileri derece cahiller, fazla ciddi almaya gerek yok.
Benim soyum Türk ben Türk doğulur ve Milletler tarafindan benimsenir ya da insanlar içinde kal kala artık turkleisr de ve iddaa ediyorum Kürt tarihi diye bir şey de yok Medler de Kürt değiller 😆 her şeyi Kürt olarak gösteriyorsunuz Kürtler farslarin alt milletine sahipdir Kürtçe de Farsça Sende ermeni olmayasın çoğu ermeni milleti göç etmemiştir göç etmeyenler Müslüman olmuştur sende onlardan olmayasın..
Bu arada bu konuda tartışmam ben milletler insanlar tarafından kurulmuştur inanmıyorum saçma şeyler sadece kendimi benimsek için yoksa gereksiz bir şey hepimiz insanız
Abla Kürt tarihi yok mu ilk Kürt müslüman Caban el Kürdi ilk Kürt topluluğu gutiler ilk Kürt devleti mitanniler ilk Kürt cumhuriyeti Mahabat cumhuriyeti Bak abla Selehaddini Eyyübi el Kürdi diye geçer yapmayın ablam yaw gerçekten yapmayın
Kürtlerle inan derdim yok ama Kürt milleti doğuda şehir merkezinde değil ama köylerde geri kafalı millet afganlardan var yok
Şehir merkezinde yasayn Kürtler iyi ama köylerde yasayn beyinlerinin olduğuna şüphem var böyle kurtler olduğu sürece ve bunu gören herkes Kürt düşmanı olur
Benden söylemesi böyle insanlar olduğu sürece dünyanın en iyi milleti olsani olsanız bile çöp
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kim diyor ki sevmediğini gadası
Sevmiyorlar yaşadığım ilçe hepsi Selçuklu Türk'ü
Osmanli'da Anadolu halkinda Etrak'i Bi Idrak denirdi, yani akil almaz Türk.
Insan yerine konmazlardi. Atatürk Anadolu halkini insan yapmistir ama Anadolu halki cehaletten nankörlükten gelirler. 100 sene sonra bile Anadolu bog cukurudur.
Kisacasi ileri derece cahiller, fazla ciddi almaya gerek yok.
Der ki Aziz Nesin
Aynen öyle
Sacma ve yanlis bir aciklama bu ara.
boş laf
Doğu anadoluda Kürtler batıda rumlar olup bunların türk olmaması yüzünden olabilir mi ecap
Yani biz Türk değil miyiz rumuz Kürtüz öyle mi 😆
Kürtler kendileri Kürt değiller 😆😆 Pers onlar
Yok yaw siz anatoliyan sınız yani türk değil türkleştirilmişsiniz
Medler yıkıldıktan sonra perslerle karışmadılar dağlarda yaşadılar medler kürt değil dersen tarihte medlerden büyük kürt devleti diye bahsedilir
Ben köküne kadar Türküm türk olunmaz doğulur benimsenir sen Türk dusmanisin galiba
Bende öyle düşünüyorum Türkiye'de yaşayan yaşayan kimse has türk değil zaten
Yok ben Kürt milliyetçisiyim ama farkında mısın soyun türk değil hem türk doğulur hemde benimsenir yazmışsın yazdıkların çelişiyor
Benim soyum Türk ben Türk doğulur ve Milletler tarafindan benimsenir ya da insanlar içinde kal kala artık turkleisr de ve iddaa ediyorum Kürt tarihi diye bir şey de yok
Medler de Kürt değiller 😆 her şeyi Kürt olarak gösteriyorsunuz
Kürtler farslarin alt milletine sahipdir Kürtçe de Farsça
Sende ermeni olmayasın çoğu ermeni milleti göç etmemiştir göç etmeyenler Müslüman olmuştur sende onlardan olmayasın..
Bu arada bu konuda tartışmam ben milletler insanlar tarafından kurulmuştur inanmıyorum saçma şeyler sadece kendimi benimsek için yoksa gereksiz bir şey hepimiz insanız
Abla Kürt tarihi yok mu ilk Kürt müslüman Caban el Kürdi ilk Kürt topluluğu gutiler ilk Kürt devleti mitanniler ilk Kürt cumhuriyeti Mahabat cumhuriyeti Bak abla Selehaddini Eyyübi el Kürdi diye geçer yapmayın ablam yaw gerçekten yapmayın
Kürtlerle inan derdim yok ama Kürt milleti doğuda şehir merkezinde değil ama köylerde geri kafalı millet afganlardan var yok
Şehir merkezinde yasayn Kürtler iyi ama köylerde yasayn beyinlerinin olduğuna şüphem var böyle kurtler olduğu sürece ve bunu gören herkes Kürt düşmanı olur
Benden söylemesi böyle insanlar olduğu sürece dünyanın en iyi milleti olsani olsanız bile çöp
türklerin ataları kabul ettikleri Atatürk 'ün bir sözüyle bu sohbeti bitireyim "köylü milletin efendisidir"
Türkmenler kim? Anadolu'da yaşayan Türklerin hepsinin adı Türktür, göçebe olanların lakabı yörüktür. Türkmenler kim?
sevmesinler umrumuzda değil
Sevenler yetiyor. Sevmeyenle ilgilenmiyoruz ki
Evet dostum
kim diyo sevmiyorlar diye
bana çok saçma geldi bu durum
Aziz Nesin'e saygılar