+1 yılAtatürkü sevmeyenlerin ortak özellikleri: şeriatçı olmaları, pkkalı olmaları ve bunları yöneten emperyalistlere hizmet etmeleridir. Şeriatçıların da kürtçülerin de kuklası, emperyalizmdir. Zira Atatürk, ülkeyi kurtardıktan sonra; Şeriatçılara ve kürtçülere izin vermemiştir. Daha detaylı şöyle izah edeyim;
Atatürkün, ilkenin iç güvenliği için verdiği mücadeler nelerdir?
1. Şeriat isteyip laik Türk devletini yıkmak isteyenlere izin vermemiştir.
Şeriat , hep emperyalistlerin istediği bir şeydi. Sevr projesinde de şeriat, hilafet ve saltana dokunmadılar. Çünkü şeriatın olduğu ülke, hep iç çatışmalar içinde zayıflamaya ve gelişmemeye mahkumdur. Ayrıca Osmanlı üzerinden, islamı kontrol etmek de istediler. İngilizlerin yerini, 2. DÜnya savaşında Amerika aldı ve şeriat istiyor. Zira Türkiyenin bölünebilmesi ve sevrin uygunabilmesi için, şeriat gelmeli. Şöyle ki halkın, % 40 ı kesin şeriatı istiyor ama yarısı istemiyor. %10 nu temsil eden Mhp ve DEM seçmeni ise, belirsizliğini koruyor. Zira Mhp ile DEMİN toplam oyu, bu kadar. Şimdi bir kesim diğerini yok edemezse, şeriat ülkenin bir kısmında uygulanması için bölünme olması lazım. Aynen, Korenin bölündüğü gibi.. Zayıfladığımızı gören; Yunanlar ve suriyedeki dev pkka terö ordusu , bir taraftan bizden toprak kopartır. Kaldı ki bir kesim yok olsa bile, ülke yine çok zayıflar ve istilaya hazır hale gelir. Yani şeriat, Türklerin gelecek 100 yıla sağlam çıkmasına kesin engel olmakta.
Bu yüzden Amerika , şeriatı getirip Türkiyeyi bölmek için; suriyelileri ve Afganları başımıza bela etti ki şeriatın gelmesi kesin olsun. Çünkü akplilerin evlatları laikçi olup akpliler kendi evlatlarına kurşun sıkmayabilir. Bu durumdabunların gelmeleri için; Amerika/israil sınırlarımızı mayınlardan temizledi, Suriyeyi ve Afganistanın karışmasına neden oldu , daha sonra sürekli geldiler, akp de aldı ve bu şeriatçı sığınmacıların ülkemizde kalmaları için para harcadı. Bunları ülkede tutan ise, AKP. Suriyeliler ve Afganlar ise, şeriatçı olup; eşleri çarşaflı, şeriat istiyorlar, Esad şeriata izin vermediği için geldiler , hepsi silah kullanmayı iyi biliyorlar, Erdoğanı seviyorlar ve gitmemek için her şey yaparlar. Cemaatler de sığınmacıları sürekli kolluyor ve şeriatın gelmesini istiyor.
Mayın temizleme detay: https://www.odatv.com/siyaset/nato-mayinladi-israil-yerlesecek-5462
Amerika Suriyelilerin Türkiye'de kalmasını istiyor kaynak:
Bir de şunu da belirtmek gerekir ki NECMETTİN ERBEKAN, şeriatı 1997-1998 de getirecekti. Zira tüm belediyelerı cumhuriyet karşıtı konuşma yapıyor, şeriat isteriz gösterileri oluyor ve ERBEKAN '' adil düzen ( şeriat gelecek ) kanlı mı olacak kansız mı? '' diyerek ülkeyi adeta iç savaşa sürüklüyordu. Amerikanın ikazlarına rağmen PKKA yı bitiren TSK da bu iç savaşa engel oldu. ERBEKAN, pişman oldu ve TSK 'dan şikayetçi olmadı. Bu yüzden Amerikanın terör örgütü fetö, 28 Şubat davasını açabilmek için; Erbakanın ölümünü bekledi. Zira Erbakan, darbe yoktu diyecekti ve dava düşecekti. Akp ile FETÖ savaşı başlayınca, dava AKP ye geçti. Akp de bu davayı devam ettirip Amerikanın planladığı iç savaşı engelleyen ve pkkayı bitiren paşaları hapishaneye tıktı. Hapishanede, canlı canlı idam ediliyorlar ve hesabını elbet soracağız!!
28 Şubat Kumpas Davası Aslında Nedir?
28 Şubatın önde gelen ismi Kahraman Genel Kurmay Başkanı İSMAİL HAKKI KARADAYI, Amerikanın ikazlarına rağmen PKKA yı bitiren Kuzey irak harekatı yapmış. 30.000 askerler yapılmış. Bugünün 70.000 askerine tekabül ediyor. Bugün ki suriyelileri ülkemize alıp Suriye'de kürdüstanın kurulmasına neden olan şeriatçı TSK ise, 60.000 kişilik YPG terör ordusu imha edemiyor. Çünkü Amerika izin vermiyor. Amerikanın neden, 28 Şubat paşalarından korktuğunun başkaca izahı olamayacağı gibi; şeriat istediğinin de en önemli kanıtlarından biridir.
28 ŞUBATLA İLGİLİ DETAYLI ve BELGELİ BENCEM. BURADA TÜM KANITLAR, DAHA DETAYLI VAR.
28 Şubat Kumpas Davası Aslında Nedir?
2 Kürdüstanın kurulmasına izin vermemiştir.Kürtler, bu coğrafyaya Türk kökenli Sümerlerden sonra gelmiştir ve Türklerle aynı ırktan değildir. Kürtler, Hindistan kökenli olup Hindistan'dan gelmiştir.
Sümerlerin gelişi, m. ö 4000. Kürtlerin gelişi m. ö 800. Kürtlerden önce araplar gelip, sümerleri yıkmış. Kürtler, sümerler ve arapların hazır uygarlıklarına kondu. Yani, kürtlerden önce geldiğimizden; kürdüstanı kurdurmayız. . Sümerler. Mezapomtaya da hakimiyeti M. ö 2000 de araplara kaptırdı. Eğer Suriyelileri gönderemez isek, bizi de böyle son bekliyor.
1071 de Güney Doğu yeniden bizim olsa da Osmanlının Kürtçü politikası, azınlıkta kalan kürtlerin, göçlerle çoğalmasına neden olmuştur. Pkka, Yavuz sayesinde kuruluşmuştur. Apo da Yavuzu bu yüzden çok sever ama Özerkliği başlarına yıkan Atatürkten nefret ederler.
KAYNAKÇA:
1. Bu linkte Sümerce-Türkçe karşılaştırması yapıLmış
https://www.youtube.com/watch?v=LqGadJHd3CQ&ab_channel=SerkanKo%C3%A7%2FKamFilm2. Sinan Meydanın Atatürk ve Türk tarih tezi kitabı
https://www.kitapyurdu.com/kitap/ataturk-ve-turklerin-sakli-tarihi/241030.html
3. YAVUZUN kürtlere özerklik vermesi hakkında, detay
https://demokratikmodernite.org/16-yuzyilda-osmanli-kurt-iliski-ve-ittifaki/
4. Apo yavuzu, makalesini 178. Ci sayfasında övmüş ve 246. Cı sayfada Atatürke batı ajanı demiş. Oysa ki kendi, böyle..
https://www.academia.edu/19054616/Bir_Halk%C4%B1_Savunmak
5.. Kürt isyanlarına karşı Osmanlının tavizleri ve Atatürkün mücadeleri ile ilgili kitap
https://www.kitapyurdu.com/kitap/ic-isyanlar-ve-seyh-said-isyani/97832.html
6.https://tr.wikipedia.org/wiki/Medler Medlerin gelişi M. Ö 700 ler gösteriyor. Yani Sümerlerden sonra30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben Atatürk'ü sevmiyorum, sevmek zorunda da değilim.
Nedeni de şu:
Diyelim ki ÇANAKKALE GEÇİLSEYDİ neler olurdu, diye sorsam aşağı yukarı şunlar olurdu.
Çanakkale geçilseydi muhtemelen savaşın galibi olacak olan İngilizler ve sair devletler şu uygulamaları yapacaktı..
Kur'an okumayı ve öğretmeyi yasaklayıp bunların ders verildiği yerleri kapatacak, hocaları asacaktı.
En büyük devrimlerin ilk ayağı olan kılık kıyafete ilişip tesettürü kaldıracak erkekleri kadınlaştırcak kadınları da erkekleştirecek bir tarzda giyim kuşam öğretisi telkin edilecekti.
Sarık gibi şeairi islamiye kaldırılıp yerine şapka gibi alemet-i ecnebiye takmak zorunlu olacak ve takmayanlar muhtemelen asılacaktı.
Ezanlar susturulacak veya ezan yerine farklı dil ve söylemlerde lakırdılar ezan yerine okutulacaktı.
Allah Allah diye zikreden tekyelere kilit vurulup camiler ahıra döndürülecekti.
Din ile bağımızın kuvvetli vesilesi kadim geçmişimizle kurduğumuz iletişimimizin vesilesi olan yazı ve harfler değişecek nesil Kur'an okuyamaz hale gelecek 500 yıllık şanlı bir tarih miras bırakan ecdadı ile bağı koparılıp milyonlarca insan bir gecede cahil bırakılacaktı.
Bunları zaten Atatürk yaptı, ben şimdi bunun neresini seveyim.
Kurtuluş savaşı diye bir şey çıkardı ve sanki yer şeyi yaptı. Oysaki bu ülkeyi Anadolu insanı sırtında bebekleriyle cephelerde savaşan eşlerine ve çocuklarına mermiler taşıyarak bu vatanı kazandılar.
Bu insanların yaptıları fedakarlığı arka plana atıp atatürk'ü öne çıkartmak ne kadar ahmakça
Atatürk bu ülkede düşmanlarımızın yüz yılda yapamadıklarını o 23 yılda yaptı
20 Yorumla
+1 yılGercekten Türk olmayabilir.
PKKliler kürt irkcilari olduklari icin Atatürkü türk oldugu icin sevmezler mesela.
Islamcilar arap olmak istedikleri icin, Atatürkü türk oldugu icin sevmezler.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bide savunuyorum diye bana siyonist diyorlar utanmazlar
+1 yılTürk değil ne idüğü belirsiz soysuz oldukları için. Onun kurduğu vatanda yaşama hakkına sahip olup iftira atabilecek kadar alçalabildikleri için.
213 Yorumla- +1 yıl
Nankörler bugün çileden çıkardılar beni Atatürk’e iftira atmış sen doğrusunu yazmışsın iyi ki. kaynak göster diyorum seni ilgilendirmez diyor
- +1 yıl
Safsataların kaynağı olamaz
- +1 yıl
Teşekkür ederim🙏🏼
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü cahildir neden olacak.
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun size
Bir Türk Atatürk'ü neden sevmez Her şeyden önce yani ona bunca zaman boyunca anlatılan şeylere göre, genelde çevresindeki insanlar sevmiyordur ve hakaret ediyordur ya da ona karşı kötü anlatılmıştır genelde aşırı muhafazakar insanlar bunu yapabiliyor, işte yok Atatürk dini bozdu yok Atatürk hocaları öldürdü şöyle yaptı böyle yaptı bu biraz aileden gelen bir kavram
11 Yorumla- +1 yıl
maalesef cahillikten sevmiyorlar
Atatürk nasıl bir ingiliz uşağı ki bu ülkeyi esaretten kurtarmış, nasıl bir ingiliz uşağı ki bu ülke için bizzat savaşmış fabrikalar kurmuş, bu ülke için ömrünü harcamış.
Allah rahmet eylesin.
Birileri adını kirtletmeye çalışsa da Atatürk ve kahraman silah arkadaşları sadece ülkemiz de değil, tüm dünya da unutulmayacak.
Herkesin ve her ülkenin bir ATATÜRK ü olmaz, olmayacak, bizim değerimizdir, gururumuz onurumuzdur Atatürk.
Ruhu şad olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun 👏👏
+1 yılSanırım şu dizeler herşeyi anlatıyor...
"Geldikleri gibi gitmediler; kimi itini bıraktı, kimi bitini, kimi de * bıraktı!.. Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil!
21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun 👏👏👏
Bende az once gizli pcin biriyle sovustum orspu cocugu Atatürk olmasa onun bunun elinde lollipoptu pc
37 Yorumla- +1 yıl
gördüm seni takdir ediyorum
- +1 yıl
Aynen beğenmiyolarsa bu ülkede ne p. K arıyolar
- +1 yıl
Aferin kız sana Helal beyaa 😉
- +1 yıl
@Korayby3434 eyvv Koriscim
- +1 yıl
Ne demek kırmızı başlıklı kız 😉
- +1 yıl
Elini kana bulama apla Sen sakin ol 🤣🤣🤣
+1 yılGenel de bu iftiraların çoğu dış kaynaklıdır Bunlarda onların uzantıları Yenilgiyi hala hazmedemiyorlar bütün mesele budur. Zaten etnik olarak çoğu Türk değil
15 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun ya nihayet anlayan birileri
- +1 yıl
Cehaleti de eklemeyi unuttum İsmet paşaya asker kaçağı diyenler varmış 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sorma
- +1 yıl
Dönemi Anlamak için Şevket Süreyya Aydemir Tek adam Kazım Karabekir Paşa'nın hatıraları ve Atatürk Nutuk Bunları okuyup karşılaştırma yapın
- +1 yıl
Okuyacağım sağolun
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk Türklerin atasıdır.
Ne Mutlu Türküm diyemeyenler sevmez Atatürk'ü haliyle gerçek Türkler Atatürk'e sonsuz saygı duyarken sonradan gelenler mi desem itini bitini bırakanların tohumları mi işte neyse onlar sevmez. Keşke Atam'ın kurduğu cumhuriyet ülkesinde de yasamasalar haklarından yararlanmasalar ama nerde onlarda o cesaret 😄10 YorumlaTürk olmadığı için
Türk olupta yine sevmiyorsa beyni olmadığı sağlıklı düşünemediği için, boş ver sorgulama20 Yorumla
+1 yılSoyu bozuk, Atasını bilmez, haysiyetsiz insanlarla muhattap olma...
20 Yorumla
+1 yılAtatürk'ü önce tanımak gerek🤦♂️
016 Yorumla- +1 yıl
Öyle sahte görsellerle kimseyi karalayamazsın sende o yürek varsa git savaş bakalım bir gün sahte RTE bi gün sahte Kılıçdar olup goygoy yapma burada çocuk
- +1 yıl
sahte görsel?
karalama?
Senin benimle derdin ne kuzum? </3 - +1 yıl
Iyi güzelde bu üs kurmalar Menderes Döneminde basladi? Atatürk ile alakasi nedir?
- +1 yıl
@Besiktas256
"ben Zafer partiliyim Türküm"
Zafer Partisi açıktan ve sürekli olarak NATO'ya desteğini belirtiyor.
NATO hem Türkiye Cumhuriyeti içerisinde bulundurduğu yabancı askerler ile hem de Türkiye'nin geçmişte savaş verdiği ve bugün halen mevcudunda bulunan tehditlerin en başında yer alıyor.
Türkiye'nin hangi sorununa baksan karşısında NATO var.
Bugün kendisine Atatürkçü diyen birinin NATO'yu savunmayı bırak, nötr kalmayı bırak, karşısına dikelmeme gibi bir ihtimali olamaz. - +1 yıl
Ben NATO'ya herseye ragmen olumlu bakiyorum. Amerika konusu farkli.
Neyse hepsini gectim Türkiye'de yabanci üstlerin kurulmasi Adnan Menderes ile baslamisti.
Adnan Menderes Amerikanlari hatta Atatürkün makam araci ile karsiladi. - +1 yıl
@Besiktas256 NATO'nun olumlu tek bir ufak yönü bile yok...
Söylenecek en ufak olumluluk iddiasına sayfalarca anti tez yazılacak bir konu.
Resmen kanla kurulmuş bağımsızlığın, altın tepside ikram edilmesi...
Abi allah aşkına bana ne Adnan Menderes'ten? - +1 yıl
Bana ne diyorsunda yukarda bu üsteleri Atatürk kurdu demeye getiriyorsun neyse.
NATO'nun bize olumlu faydalari vardir, tarihi boyunca olmusturda.
NATO'da askeri egitim aldik, catisma durumunda bize destek olmak zorunundalar, gibi bir cok faydasi var. - +1 yıl
@Besiktas256 " bu üsteleri Atatürk kurdu demeye getiriyorsun"
Hayır. Sen öyle analamak istiyorsun.
İnternet köşelerinde AKP'li avlayınca Atatürkçü olmuyorsun.
Önce ülkende yabancı devlet askeri kabul etmeyeceksin.
Mustafa Kemal, Sovyetleri Türkiye'nin bir numaralı ortağı yaptı.
Adamlar kendi sermayeleri ile gelip fabrikalar kurdu, hibe edildi.
Ortak ekonomi planları yapıldı, ortak sanattan askeriye çalışmalar düzenlendi.
Kurtuluş Savaşı da dahil. gözlemci dışında bir tek Rus askerini kabul etmedi!
Atatürk adına şiirler yazmakla olmuyor !
NATO'da neyin askeri eğitiminden bahsediyorsun?
Gören de Uganda Ordusu zannedecek. Senin binlerce yıllık askeri geleneğin var.
Şaka mı yapıyorsun?
Bana NATO'nun Türkiye uğruna yaptığı tek bir fedakarlığı söyler misin?
PKK'ya verdiği silahlar?
Norveç tatbikatında Atatürk ve Erdoğan fotoğraflarına atış talimi?
15 Temmuz?
Zorunda dediğin tarihler Uçak Krizi'ne denk gelmiyor galiba..
Rusya ile sorununuz bizi ilgilendirmez, kendiniz halledin diye NATO değil miydi?
Sahi o uçak nasıl düşürüldü?
Ya da Kıbrıs'ta yaşadıklarımız...
Sahi EOKA silahları nereden aldı?
Samson asılmaktan nasıl kurtuldu?
Allah aşkına bir iddiada bulunuyorsan yazıp geçme.
Arkasında dur.
NATO'dan çıkarımız varmış... - +1 yıl
Atatürk’e iftira atmaya getirdin evet hadi doğru bile olsa nolacak yazdığı kahramanlık destanını değiştirebilir misin NATO’yla üsle neyle boş yapma çocuk
- +1 yıl
@Seinjerlin bu adam bize it diyor yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
NATO'ya bağlı olduğunuzu kabul ediyorsunuz yani :)
Bu güzeldi :D - +1 yıl
Bak çocuk uza burdan daha kötü olucak benim asabımı bozma
- +1 yıl
Kimin ipi kimin elinde herkes biliyo hadi yallah
- +1 yıl
eskişehirde nato üssü nerde bilemedim valla neresiymiş? burada hava üssü var sadece nato üyesi ülkesi olursan bazı imkanlar verirsin. natoya karşı çıkacak bi lider var mı?
- +1 yıl
@scorpion026 @scorpion026 Eskişehir'deki Hava Üssü zaten NATO bünyesinde.
Yani aynı yerden bahsediyorsun.
İmkan ile imtiyaz aynı şey değildir.
Vazgeçilmez haklarından, benliğinden feragat ediyor.
Allah aşkına şuraya gelip NATO savunması yapmadan önce kendinize NATO'nun Türkiye'ye tek bir faydasını cevaplandırın...
Hangi fayda Atatürk'e kurşun sıktırmaya bedeldir?
Türkiye Cumhuriyeti 86 Milyon. - +1 yıl
natonun ne mal olduğunu zaten herkes biliyor ben burada amerikan uçakları görmedim hiç
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaynak gösterse inanmicak kimse kaynakların bi önemi yok. genellikle dindar kesim sevmez haklı olabilirler dindar biri kimseyi islamdan büyük görmez. bir türk neden fatihi sevmez diye kimse sormadı kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama kimse kimseyede hakaret vs edemez fatihte olsa Atatürkte olsa.
265 Yorumla- +1 yıl
Kimse Atatürk’ü İslamdan büyük görsünler demiyor yazılan şeyi doğru oku. bu ülkede yaşıyorlarsa saygı duyacaklar konu kapandı Atam nasıl acıttıysa bazılarının canını hala inliyorlar inim inim
Cevap sahibi+1 yılşu yazdıkların bile agresifçe kimseye emir veremezsin. sen dogru oku önce ben kimseye hakaret edemezsin dedim zaten kim olursa olsun. ben neden sevmediklerini sana yazdım sen yazdıgımı anla önce dindar kesim bilmem ne uşağı demiş dememiş o değil inkılaplarından bazılar dine terstir. dine ters olan kimseyi dindar kesim zaten istemez
- +1 yıl
Sende islamı karıştırma o zaman ben ülkenin kurucusuna saygıdan bahsediyorum beğenmiyosanız Arabistan’a gidin kardeşim orada Osmanlınızı kurun sizi tutan mı var
- +1 yıl
Ne geldiyse başımıza o dindar kesimden geldi ülke ne hale geldi
Cevap sahibi+1 yılnoldu islam deyince hemen agresifleşiyorsunuz? sorunun başlığı ne? bi Türk Atatürkü neden sevmez? cevap Atatürkün dine ters olan inkılapları yüzünden sevmiyorlar. Eee dahası ne? Sen kimsinki Arabistana gidin diyorsun? Atatürkün askerleri anadolusu vs kimlerdi? İman dolu askerler kadınlar halktı çok meraklıysanız siz gidin avrupaya bu ülkeye ne geldiyse İslam ve Atatürk üzerinden sömürü yapanlar yüzünden geldi.
Cevap sahibi+1 yılSaygı? insanların inanclarına saygınız nerde o zaman? Saygı sadece size mi? sizin saygınız nerde?
- +1 yıl
Hadi git ötede inle uğraşamayacağım
Cevap sahibi+1 yılnoldu kardeş işine gelmedi dimi? işte karşısındakine saygı duymayan agresifleşen hakaret eden kesim saygı diye inliyor :D öbür taraftada Atam diye inlersiniz :D
- +1 yıl
Saygısızlık nerde yapmışım
- +1 yıl
Yaptıysam şikayet et
- +1 yıl
Seninle muhatap olmak istemiyorum
- +1 yıl
Ne Osmanlı’ya ne islama tek laf etmedim burası Türkiye kurucusuna saygı gösterin dedim ne yaran varsa gocundun kendi kendine
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarından belli. işine gelmedi çünkü soruna cevap veriyoruz hala agresif tavırlar var. senin gibi birinin saygı duycagına zaten ihtimal vermem. yazdıklarıma bile saygın yok. e tabi senin duymak istediklerini yazmadım gerçekleri yazdım :D
- +1 yıl
Gerçekler değil fikirlerini yazdın zerre kadar umrumda değil
Cevap sahibi+1 yılönce yazdıklarını oku.
Cevap sahibi+1 yılzoruna gitsede gerçekler bunlar. yok adamın göz rengini beğenmedikleri için sevmiyorlar Atatürkü :D böyle yazayım :D
- +1 yıl
Okudum bir saygısızlık yok okuduğunu anla demişim çünkü ilgisiz alakasız bi yorum yazdın
- +1 yıl
Yav he he
- +1 yıl
Hem sen niye gizlisin neyden korkuyosun
Cevap sahibi+1 yılilgisiz alakasız yazmadım. konu ingiliz uşaklığı değil dedim dini konulardan dolayı sevmiyorlar dedim. sen islam ne alaka diye parladın hemen. sanki alman değil diyemi sevmiyorlar dicektim
Cevap sahibi+1 yılhe he demen bile saygısızlık
- +1 yıl
Kardeşim öğlen bir şrfsz Atatürk İngiliz uşağı dedi Samsun’a İngilizler kaçırmış dedi ben ona sinirlendim de sordum bu soruyu neden sevmiyorlar dedim mi?
- +1 yıl
Hay saygısızlığına da sana da
Cevap sahibi+1 yılyahu bu lafları ilk defamı duyuyorsun? ingiliz yunan bilmem ne dedikleri? bende diyorum neden sevmediklerini dini şeylerden. o kaçırmış bu kaçırmış vahdettin göndermiş falan filan ilk defamı duydun bunları? saygısızlıgınada sanada diyorsun saygı bekleyen insan :D
- +1 yıl
İlk defa duydum görmüyor musun yeni üyeyim
Cevap sahibi+1 yılben genel olarak diyorum her platformda her şehirde mahallede mevkide hep vardı zaten bunlar
- +1 yıl
Burada saygı bekleyenler işlerine gelmediği konularda saygısızlık yapmayı biliyorlar ama. Saygı istenmez, hak edilir. İnsanların dini inançlarına saygılı olmayan hiçkimse de saygıyı hak etmiyor. Nokta.
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 aynen öyle :D :D
- +1 yıl
Kimin kimi neden sevip sevmediği de tartışma konusu değil bence. Sevenler duyduklarına göre, onlara çocukluktan beri öğretilene bakarak seviyorlar. Sevmeyenler de başka şeyler biliyor ki demek ki ondan sevmiyor yani.
- +1 yıl
Konunun Türk olmakla da bir ilgisi yok zaten. Ha ama genel olarak söylemek gerekirse lider olarak tanımlanan bir kişinin (bu herhangi bir lider olabilir fark etmez) İngilizlerden tut Avrupa ülkelerine kadar herkes sevip sayıyorsa orada bir sıkıntı var demektir zaten. Çünkü bu ülkeye dost olan birini yabancı devletler neden sevsin demi? Örneğin İngilizlerin sevdiği herhangi bir lideri ben bir Türk olarak sevmem mantıken. Neden seveyim ki? İngilizlerin sevdiği birinin bana dost olma ihtimali yok çünkü.
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 emin ol Atatürk dinci şeriatçı biri olsa burada vatanı kurtardı seveceksin diyenlerin hiçbiri sevmicek çünkü menfaatleri için seviyorlar. dediğim gibi hakkında kaynak gösterilse kimse inanmicak işlerine gelmez çünkü.
- +1 yıl
Gerçekleri görmek istemeyene ne gösterirsen göster kördür. Görmez zaten.
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 kesinlikle :D beni engellemiş insanlarla burada ortak nokta olması ilginç :D
- +1 yıl
Engellemişsem rahatsız olduğum için engellemişimdir. Kimsin?
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 boş ver engellemeye devam et önemli olan aynı düşünceler
- +1 yıl
Neyden korkuyorsun ki? Cevabı da gizli vermişsin zaten. Bu kadar korkmayın insanlardan
- +1 yıl
Senin düşüncelerin beni ilgilendirmiyor ben hiç kimseye saygısızlık yapmadım ülkemde Arap istemiyorum demek saygısızlık değildir sorumdan daha fazla uzatmadan gidersen sevinirim
- +1 yıl
Yeterince troll sildim bu gizlinin cevabını silme hakkım kalmadı
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 korkuyla ilgili bir şey yok zaten korkusuz olmasam o kadar engel yemem :D
- +1 yıl
Beni de engellermisin
- +1 yıl
Ben yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılgerçekler trol mü oldu? bende ülkemde ne arap ne ingiliz vs istemiyorum nolcak? gerci ingilizler gelse kucak açarsınız. tarihte sırtımızdan vurduğu yetmedi bide siz dönersiniz
- +1 yıl
Bana iftira atmaya devam edersen yönetime şikayet edeceğim haberin olsun beni rahat bırak
- +1 yıl
Gidin benim sorumdan hastalıklı düşüncelerinizi başka yerde tartışın
Cevap sahibi+1 yılyönetime selamımı söyle burada kuraldışı hiçbir şey yok.
- +1 yıl
@seinjerlin bu adam beni rahatsız ediyor ve iftira atıyor. Hakkım bittiği için yorumunu silemiyorum yardımcı olur musunuz
Cevap sahibi+1 yılsitede bi kural var bu kuralların dışında yorum kaldırılırsa bende o moderatörü şikayet ederim. ne iftirası atmışım?
- +1 yıl
Kardeşim bana İngiliz sevici dedin saygısız dedin hakkımda başka kişiyle konuştun istemiyorum seni defol git zorla mı
- +1 yıl
Gizlisin engelleyemiyorum yorumunu da silemiyorum
- +1 yıl
Gider misin
- +1 yıl
Ben senin düşüncelerine maruz kalmak zorunda mıyım
Cevap sahibi+1 yılingiliz sevici demek bi kesimle alakalı saygı göstermeyene saygısız denir. kimseye hakaret kaba vs yoksa kalkmaz. ayrıca senin yazdıklarında polemik içeren şeyler yeni üye olduysan önce kuralları oku
- +1 yıl
Tamam kalksın işte tartışmak istemiyorum seninle gider misin
- +1 yıl
Ne uzattın git
Cevap sahibi+1 yılgörüşümün sağında 3 nokta var ona tıkla orada engelle yazısı çıkar ona tıkla sana son kıyağım :D
- +1 yıl
Gizli olduğun için olmuyor
Cevap sahibi+1 yılilk yazdığım görüş sana yazdığım ilk cümle en yukardaki sağda 3 nokta var bunu görmek istemiyorum diye tıkladıgın yerin altında engelle yazısı cıkar
- +1 yıl
Olmuyor olmuyor olmuyor
- +1 yıl
Sen beni engelle ve bi daha karşıma çıkma
Cevap sahibi+1 yılchrome tarayıcıdan mı giriyorsun? ordan çıkması lazım acaba yeni üyelere kısıtlama mı var? demin kendi sorularımda denedim engelle butonu çıkıyor
- +1 yıl
Basıyorum engellemiyor hala cevap geliyo
Cevap sahibi+1 yılyok ben kimseyi engellemem bak beni engelleyen kız benim sorumu beğeniyor herkesin çatıştığı konular vardır. ben yazmam bi daha merak etme
Cevap sahibi+1 yılamannnn beceriksiz ben yatıyorum sana iyi geceler
- +1 yıl
Herhangi bir kural dışı bir şey yok. Varsa şikayetiniz, @KızlarSoruyor hesabına mesaj atabilirsiniz.
- +1 yıl
Tamam bildirdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela sen bu ülkenin hiçbir Türk vatandaşına "beğenmiyorsan Arabistan'a git diyemezsin. Bu ülke benim atalarımın kanıyla kuruldu. 1 kişiyle değil. Ülkemin çoğu da Müslüman. Beğenmiyorsan azınlık olarak sen gidersin bu ülkeden. Herkes haddini bilmeli
093 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖnüne gelen herkesi engelleyeceğine cevap verebilmeyi öğren önce. Bu kadar ergenlik de olmaz yani
- +1 yıl
O küçümsediğin 1 kişi olmasa kurulamayacaktı ama
- +1 yıl
Kanlarıyla kurulduysa sen onlara saygılı olmayı öğren
- +1 yıl
Ülkene sahip çık çünkü 1 tane var
- +1 yıl
Hem Arabistan’a gitmek istemiyorsun hem burayı Arabistan’a çevirenleri destekliyorsun nasıl bişey bu
Cevap sahibi+1 yılBenim milletim onlarca devlet kurmuş bu zamana kadar. Benim milletim ne tek kişi yüzünden yıkılır, ne de tek kişi sayesinde devlet kurar. Bu devlet benim atalarımın kanıyla kuruldu. 1 kişiyle değil. Benim milletim tek kişinin eline bakacak kadar aciz değil. Asıl sen benim milletime saygılı olacaksın.
Cevap sahibi+1 yılBir kişi gider, bir kişi gelir. Şahıslar her zaman geçicidir. Sen benim milletime 1 kişi olmasaydı devlet kuramazdınız diyemezsin. Bu benim milletime de Türk ırkına da saygısızlıktır. Bu zamana kadar nasıl devlet kurduysak yine kurardık.
- +1 yıl
Yıkılmış bir devletti evet tek kişinin önderliğinde kuruldu ben bi saygısızlık yapmadım siz bana o adamla bir olup saygısızlık yaptınız
- +1 yıl
Kim geldi 100 yılda söle bakem
Cevap sahibi+1 yılO yüzden haddini aşma
- +1 yıl
Bana bak ben yörük kızıyım Zafer partiliyim sen kim olursunsa bana Türklük dersi verirsin sen haddini aşma
- +1 yıl
Gidin benim sorumdan Başka yerde ağlaşın
- +1 yıl
Hadi yallah
Cevap sahibi+1 yılTek kişinin önderliği mi :) bak bakalım Tarih kitaplarına Mustafa Kemal'in çoğu savaşta rütbesi neymiş. Tek kişiyle devlet olduk biz aynen. Tarih bilgin bu kadar işte.
- +1 yıl
BAŞKOMUTAN
- +1 yıl
Var mı ötesi
- +1 yıl
Milli mücadeleci tüm askerlere saygım sonsuzdur
Cevap sahibi+1 yılAynen o kadar Türksün ki tarihini bile bilmiyorsun. Sizin gibiler bu ülkede barınmayı haketmiyor
- +1 yıl
Onların kurduğu vatanı bu hale getirenlerede yazıklar olsun
- +1 yıl
Azönce aynı şeyi ben söyleyince haddini aşıyorsun diyordun ne oldu
- +1 yıl
Senmi karar veriyorsun 😫😫
- +1 yıl
Bana tarih öğretecek hahahaha
Cevap sahibi+1 yılEvet haddini aşıyorsun çünkü sen benim milletime saygısızlık ediyorsun. Bu ülke için kanını döken o kadar insanı hiçe sayıp 1 kişi olmayaydı devlet kuramazdınız diyerek saygısızlık eden birinin bu ülkede işi yok
- +1 yıl
Seninle daha fazla muhatap olmayacağım
- +1 yıl
Git tarih çalış
- +1 yıl
Önder olmadan devlet kurulurmuymuş ordan başla
- +1 yıl
Sömürgeleri mandaları reddeden kimmiş oku
Cevap sahibi+1 yılSenin gibileri görse atalarımın kemikleri sızlardı. Yazık
- +1 yıl
Ülkeyi satıp kaçanlar kimmiş oku
- +1 yıl
Bana laf salatası yapma
- +1 yıl
Hee yeri karış karış satılmış işgal edilmiş bir ülkeden bahsediyoruz
Cevap sahibi+1 yılBalkanları nasıl kaybetmişiz sen asıl onu araştır.
- +1 yıl
Sen 17. yüzyıldaki Osmanlı sandın galiba
- +1 yıl
Bir avuç toprak kaldı kardeşim onu zor kurtardık
- +1 yıl
Vatanına sahip çık
- +1 yıl
Benim sana diyceğim bu
Cevap sahibi+1 yılSize okullarda ne diyorlarsa sorgusuz sualsiz kabul ediyorsunuz. Kim ne söylerse inanıyorsunuz. Sizin gibi sorgulamayı bilmeyen cahil bir nesil yetiştirken bizim geriye gitmemiz kadar doğal ne olabilir ki
- +1 yıl
Kaynak Verde ordan çalışalım apla
- +1 yıl
Popcorn olmasın ama
- +1 yıl
Belkide sorgulamayan biz değilizdir ne biliyosun
Cevap sahibi+1 yılBalkanlar ittihatçılar yüzünden kaybedildi. Ne bir karışı? Neredeyse şu anki Türkiye toprakları kadar toprak kaybedildi. İttihatçılar yüzünden. Bana burada tatava yapma da oku araştır biraz
- +1 yıl
Belki senin öğrendiğin yanlıştır
- +1 yıl
Dünyanın 4 te 3üne hakim bir imparatorluk için Balkanlar nedir be kardeş
- +1 yıl
Hem onlar Yunan dölü değil mi size göre alıpta napcan kız
Cevap sahibi+1 yılBen okulda ezbere öğretilen her bilgiyi löp diye yutmuyorum sizin gibi. Sorgusuz sualsiz yaşarsanız böyle inanırsınız işte. Kandırılıyorsunuz. Hem de yıllardır. Tarih kitaplarında size dört dörtlük anlatılan insanlar dört dörtlük falan değil. Biraz okuyup araştırın. Tek kaynağınız MEB olmasin
- +1 yıl
Tamam kız kaynak Verde okuyup aydınlanalım
- +1 yıl
Ne önerirsin
Cevap sahibi+1 yılYunan dölü diyor yaa işte senin Tarih bilgin bu kadar. Ulan balkanlarda o zamanlar Türkler yok muydu kara cahil. Bu kadar cahil olduğunu bilsem hiç zamanımı israf etmezdim. Hadi güle güle
- +1 yıl
Ben imam hatip mezunuyum okulda hep cemaatçiler senin dediklerini anlatırdı ben tam tersi sorgulayarak bunlara ulaştım
- +1 yıl
Ben demiyorum Atatürk düşmanları diyor
- +1 yıl
Sizin gibi
- +1 yıl
Noldu be bi kaynak söyleseydin ya
- +1 yıl
Nerden öğrenelim
Cevap sahibi+1 yılHahaha sorgulamis gördük ne kadar sorguladigini. Bu son dediğini başka yerde söyleme bak dalga geçerler cahilliginle
- +1 yıl
Kaynak istiyorum kaynak
- +1 yıl
Söylede cahilliğim geçsin laf salatası yapma
- +1 yıl
Hep aynı tatavalar
Cevap sahibi+1 yılZamanında Balkanlarda da yaşadığımızı bilmeyen bir cahile kaynak göstermek için uğraşamam. Zamanım değerli. Kara cahil oldugunu bilseydim zaten hiç muhatap almazdım. Daha fazla israf etmicem zamanımı hadi güle güle. Sana cehalet kokan hayatında başarılar
- +1 yıl
Bi kaynak söyleyemedin be aynaya bak da cahil kim gör
- +1 yıl
Ben sana söyleyim bak İlber Ortaylı Atatürk Kitabı muhteşemdir
- +1 yıl
Tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılSöylememe gerek yok. Okuma yazman varsa nereye yazsan çıkar zaten bunlar. Balkanları nasıl kaybettik diye yaz görürsün tonla kaybak. Hadi bu da sana son kıyağım olsun.
- +1 yıl
Balkanlar’ın Türk olduğunu elbette biliyorum siz ordan çıkan bi Türkü hazmedemiyosunuz ama
- +1 yıl
Ne büyük kıyak
- +1 yıl
Bir kitap ismi söylemekten acizsin
- +1 yıl
Balkan da balkan
- +1 yıl
Dünyanın 4 te 3 ünü niye kaybettik
Cevap sahibi+1 yılVah canım okuma yazman yoksa hiç yorulma sen boş ver. Herkes bişeyler diyerek sana yutturur zaten. Her duyduğuna inanırsın sen okumazsin
- +1 yıl
Kendi özelliklerini bana söylüyorsun
- +1 yıl
Bu konuda tek bi kitap bile okumadığına o kadar eminimki
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi cahillerle uğraşmak zaman kaybı. Ben de zamanımı israf etmeyi sevmiyorum. Hadi şimdi kendi kendine konuşmaya devam edebilirsin. Benim daha önemli işlerim var. Sen konuş kendi kendine 😂
- +1 yıl
Kaç kaç bilmeyince kaç
Cevap sahibi+1 yıl😂
- +1 yıl
En fazla mısırcıyı koyarsın 🤮
- +1 yıl
Ne sildin kız
Cevap sahibi+1 yılHahaha hala kendi kendine konuşuyor zavallı 😂
- +1 yıl
Safsata diyince
- +1 yıl
Zoruna mı gitti
- +1 yıl
Kaynak bulamadın dimi
Cevap sahibi+1 yılYaa sana gülüyorum şu an acıyarak. Dediklerimi arastiemak yerine bos bos kendini yırtiyorsun hadi devam et eğleniyorum ben de 😂😂
- +1 yıl
Ben de öyle
- +1 yıl
Bi kitap ismi söleyemeyen zavallı
- +1 yıl
Araştırması gereken belli
- +1 yıl
Hadi kolay gelsin
Cevap sahibi+1 yılBak senin anlayamadığın nokta şu: sen cahil olmasan ben sana zaten tonla kaynak veririm. Ama sende o kapasite olmadığını fark ettiğim için uğraşma gereği duymuyorum çünkü benim zamanım kıymetli. Senin gibi boş yaşamıyorum yani işlerim var. Belli ki boş gezenin boş kalfasısın yani benim senin gibi birine ayıracak daha fazla vaktim yok. Kendi kendine konuşmaya devam edebilirsin daha fazla muhatap olmicam. Bu kadar eğlence yeterli :)
- +1 yıl
Yav he he şu paragrafı yazıncaya kadar iki kelime kitap ismi yazsana kız
- +1 yıl
Laf salatalarına karnım tok benim
- +1 yıl
Hz Ali ne demiş bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum niye beni aydınlatmıyorsun
- +1 yıl
Yoksa sen dini bütün değil misin
- +1 yıl
Ne okuyum kız
- +1 yıl
Sölede git hadi
- +1 yıl
Gugıldan bakma ha
- +1 yıl
😂😂
+1 yılAtaturk'u sevmeyen sevmesin daha iyi. Bazilari ataturk'u paravan yapip kendini iyi insan gibi gosterme pesinde cunku..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHain kansız insanlar Atatürk'ü sevmez
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Gündem konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi görüşü
02 Yorumla- +1 yıl
Görüşüne bir şey dediğimiz yok Atatürk’e İngiliz uşağı diyemezler
- +1 yıl
Saygılı olacaklar
+1 yılbir şey derdimde neyse
00 Yorumla- Gündem konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılTürk değildir.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRize'yi ve Tunceli'yi bombaladığı için
112 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Neden bombaladı peki?
Cevap sahibi+1 yıl@agresifpanda69626 neden?
- +1 yıl
Tunceli Osmanlı'dan beri devlet otoritesine karşıydı. Vergi alınamıyordu. Bölge dağlık olduğu için karadan müdahale'de zordu. En son gerçekleşen karakol baskını fitili ateşledi. Rize'de de isyan vardı ve devlet otoritesini korumak istiyorsa sert önlemlerle isyanları bastırmalı.
- +1 yıl
şaka yapıyor sandım
- +1 yıl
Yoo bombaladı doğru orası. Önemli olan nedeni
Cevap sahibi+1 yıl@agresifpanda69626 ya kardeşim onu anladıkta masum olanlar neden arada patladı onu merak ediyorum ben. Yoksa bende Atatürk düşmanı falan değilim Türkiye Cumhuriyeti
Cevap sahibi+1 yılKurucusu atamız.
- +1 yıl
Nasıl ayırt edecektin? Masum olanlar ayrılsın şöyle mi diyeceksin.
Cevap sahibi+1 yıl@agresifpanda69626 ya oradaki masumlardan biri olsan bunu demeye devam eder miydin?
- +1 yıl
Şehrinde isyan edenleri suçlayacaksın o zaman. Yapanı değil yaptıranı suçlayacaksın. Örneğin, Atatürk Menemen'i yakın da dedi. Neden? Kubilay'ı şehit ettiler. Bu olay olmasa neden desin?
Cevap sahibi+1 yıl@agresifpanda69626 Onlar suçluda peki kurunun yanında neden yaşlar yanıyor bu yanlış
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyosa Türk değil başka bir soydandır net
20 Yorumla
+1 yılboş ver ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım