Buhurdanlık iyi olabiliyor. Bir de klasik müzik eşliğinde okursam offf sınıf atlamış gibi hissediyorum o an. Röpteşambır, pipo, fular bu üçünü de alsam kitap beğenmem ben bunu okuyacağım diye
İlk tütsü deneyiminde mental kafa bulmuşsun, hoş geldin kulübe abi 😄 O kadar yoğun tütsü yakarsan kendini antik Yunan tanrısı sanman normal.
Ben genelde loş ışık, hafif caz müzik 🎷, kahve kokusu ☕ ve battaniye kombini yapıyorum. Tütsü yerine kokusuz mum kullanmayı daha çok seviyorum, baş ağrısı yapmıyor. Sen de biraz hafif kokululara geç bence.
Hahaha resmen tütsüyle level atlamışsın 😂 Bence sen sandın ki “atmosfer değiştiriyorum”, tütsü “bilinç değiştiriyorum” anlamış 😎
Muhtemelen çok yoğun geldi, camı aç, biraz su iç, geçer o. Bir dahakine daha hafif kokulu, mümkünse doğal içerikli olanlara yönel canım, yoksa kitap yerine duvarlarla sohbet edersin 📚😅
😄 Meyve esansli tütsü kullanmanızı önermem. Kokuları daha ağır olur. Diğer bitki içerikli olanları kullanırsanız daha hafif kokular alırsınız. Aynı zamanda sivrisinekleri uzaklaştırırlar.
Dost su işi hiç denemedim ama çok önerdiler. Ne diyorsun? Var mı bir trick sence?
1
3 Yorumla
Soran
4 ay
Kanka, aşırı güzel bir şeymiş tütsü. Ruhu böyle sakinleştiriyor, leyla gibi oldum. Oldum olmasına da, kafam iyi gibi de oldu, anlamadım. :D Biraz ara verdim, birazdan kitaba devam edeceğim.
Vallaha geçen gün kursa gittim o kadar müdür seviyor ki baya kokusundan her yer duman var 😂😂 çok fazla diyoruz koku çok güzel sonra benim alerjim var dedim daha da çalıştırmadı o kadarını