Kitap okuma ortamınız nasıl olmalı?
Kitap okurken nasıl bir ortam ararsınız?
Kitap okurken nasıl bir ortam ararsınız?

insan için ideal bir sıcaklık var, klima ile o sıcaklık korunmalı, kitap okuma ortamlarında kitaplar nemi emer bu sebeple odada nem cihazı ve temiz hava için bir çiçek olmalı. rahat bir koltuk kahveni koyabileceğin bir sehbanda olmalı, geldik ışık olayına göz için özel üretimli ışıklar var onlardan odanın ebatlarına göre lümenine karar vererek almanız gerekmektedir.
Tamamen sessiz bir ortam da olabilir hafif tonda sözsüz müziklerin çaldığı bir ortam da olabilir. Ne çok sıcak ne de çok soğuk olmalı. 😊
Huzur veren bir ortam olmalı, en güzeli sahile gidip okumak. Hava kötüyse cam kenarında bir koltukta battaniyeyi üzerime alarak kitap okumak. Ay kitabımı alıp gidesim geldi buralardan 🥰
Eğer çok begendigin ve sonunu merak ettiğin bir kitap ise hiç fark etmez heryerde okuyabilirim, fakat genelde hafif müzik esliginde odamda uzanarak kitap okumayı seviyorum.
Cevap
43Cevap
Ben sessiz ortam istiyorum gadası
Aslında huzurlu olmasından başka bir arayışım olmaz. Bazen dikkatim öylesine varken dikkatim başka yöne dağılabilir ki saatin sesi bile bana batar. Kesinlikle huzurlu olmalı ve kahve kokusu... :)
Daha çok sessiz olmalı. Kahvem olmalı yanımda. Ama kendimi kaptırdığım bir kitapsa yolda giderken bile okurum o an.
Sessiz ve karanlık olmayan bir yer çok güzel ağaçları ve çimleri olan bir bahçede salıncakta mükemmel olabilir 😄
Sessiz, sakin şu armut tipi puflar da okumak gibisi yok cidden çok keyifli oluyor. Mum ışığında okumak apayrı bir keyif veriyor bana ;)
Burada okuyorum
Sessiz, sakin olsun yeter ve ben böyle olmadıkçada okuyamam. Arada Metroda okuyanları görüyorum hayret ediyorum
sessiz. nasil olacak? ama genelde toplu tasimada okurum.
Hic fark etmiyor. Her yerde ve herzaman okuya bilirim, abartili ses olmadigi sürece.
Sessiz, sakin bir ortam. Ya sabahın ilk ışıkları, ya da gecenin en sessiz saatleri.
sessiz ve kimsenin olmadığı ışıklı ve kapalı bir alan olursa saatlerce okuyabilirim
Hava yağmurlu , evdeki tüm ışıklar acilmiş , kahvem yanımda :)
Çok gürültü ortamda olsam dahi okuyabilirim. Kitabı gürültüden kaçmak için okurum en çok zaten.
Odamda sessiz ve sakın bir ortam olmalı, ha bide kahvem de yanimda hazır olmalı.
Kalabalık sorun değil ancak yanımdaki kişi benimle konuşmamalı.
Sesiz olmalı, dikkat dağıtıcı unsur bulunmamalıdır.
Sessiz öyle otobüste durakta okuyamam midem bulanır hemen
Her türlü yerde okurum. Etraftan soyurlanmak benim işim jsjs
Kimsenin olmaması çok sessiz çıt bile çıkmaması lazım
gurultulu ortamda bıle okuyabılırım yeter kı okudugum ılgımı ceksın
sessiz huzurlu
2 tane kitap okuma sandalyesi
1 masa
1 tabure 2 küçük tabure :D :D bide bir kaç battaniye...
Önce kitap okuma alışkanlığımız olsun da ortam bulunur.
Disco da okuyabilirim tabiki de yatakta uzanaraj 😏
Farketmiyor. Odamda kulaklığı takıyor, kitabımı okuyorum genellikle
Sessiz ve sakin olmalı. Ortamdaki sarı ışıklı atmosferi de unutmamak gerekir.
Kalabalık olsun herkes benle aynı kitabı okusun çay serbest arada muhabbet olsun
Erotik bir kitap okuyorsam mast ânını tercih ederim.
hafif müzik ve kahve eşliğinde..
Evde olmalıyım. Dağınıklık olmamalı. Rahat olmalıyım
Sessiz ama tabiki uykumun ve hevesimin yerinde olması önemli
Yeni uyanmışım , herkes uyuyor alırım kahvemi yanıma uzanır pozisyonda sıcacık ortam oh missss
Sessiz kimse olmayacak ben ve kitabın tek ses çıkarana elimdeki elektronik eşyaları rastgele fırlatmışlığım var
Sessiz olmalı ortam :)
Sessiz ve mümkünse pencere önü olmalı
Herhangi bir ortamda okurum. Ortam mühim değil.
Sessiz ve hafif ışık olmalı
Sessiz ve yalnız olmalıyım.
Sessiz bir ortam yeterli 😊
sessiz sakin ferah ve loş bir ortam
tamamile sessiz ve bu sebebden gece esasen
Odamda okurum sadece, sessiz ortam olmalı..
Huzurlu ve uykuya yakin
Her yerde okuyabilirim
sessiz sakin olsa yeter.
Gürültülü ortamlarda okuyup sessiz ortamlarda konstantre olamıyan tek benim galiba.
Sessiz olsun huzurlu olsun kafi.
İnternet üzerinden okurum. Yer farketmiyor..
Evimde tek başıma ve sessiz
sessiz olmalı kitaba yoğunlaşmalıyım
Sessizlik olsun yeter
İlgi odağımı dağatacak ortam olamamalı
Hafif loş, aşırı sessiz
Sessiz sakin ortam olmalı
Sessiz, sakin, yeşilliklerle dolu 💚
İyi bir kitaosa mekan önemli değil aslında
Her ortamda okuyabilirim
Sessiz ışığın arkadan geldiği rahat bir ortam.
Sadece ben olmliyim ve gece olmalı
ortamımda kitap okumaları hiç yok
Sessiz sakin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar