Teşekkür KS ❤️
Kitap okuduğunuz ortam sizin için nasıl olmalıdır?
Teşekkür KS ❤️

Sessiz olmalı. Sesli ortamlarda nasıl kitap okuyabiliyorlar anlayamıyorum!
Film izlerken de bir ses olsa rahatsız olmuyor muyuz? Kitapta aynı böyle benim için. Gereksiz sesler (yağmur sesi dışında) dikkatimi dağıtıyor.
Her iki ortamda da okuyabiliyorum. Hatta bir yandan televizyon izleyip bir yandan kitabımı da okuyabiliyorum. sadece yarım saatte bitebilecek olan bi kitap 2 saatte falan bitiyor ikisini aynı anda yapınca ashgçdnxçdjdmsşsö
Selamlar 🖐️
Sessiz sakin kimsesiz ortamlarda kitap okumayı çok seviyorum.
Son zamanlarda tür seçemiyorum, ilgim dağıldı kitap okumama engel oluyor.
Genel olarak yalnız kaldığım zamanlar okurum.
rory gilmore gibiyim, kitap okuduğum zaman kendi dünyama çekilip etrafta olup bitenlerden habersiz okumaya devam ederim. isterse gürültü kopsun, isterse tek bir yaprak dahi uçmasın.
Cevap
8Cevap
Sessiz olması çok önemli, bulunduğum ortamda en ufak seste bile kitabıma odaklanmakta güçlük çekerim.
Huzurlu olmalı ve özellikle gündüz-ikindi vakitleri olmalı. Uzanarak okumayı seviyorum genelde. Akşam ise dijital okumayı seviyorum.
Sessiz bir ortam olması lazım. Yoksa diğer türlü sesli ortamda kitap okurken okuduğumu tek seferde anlayamıyorum. Üst üste üstünden geçiyorum
Genelde sessiz ve insanların fazla gürültü yapmadığı ortamları tercih ederim
Ben kitap okurken bir masaya ihtiyaç duyuyorum. İlla ki oturmam ve masada olmam gerekir
Sessiz ortamda okuduğum anda kitabın içine tamamen giriyorum ve sessiz ortamda okumayı çok severim
Sessiz, sakin, ferah ve cam kenarında olursa süper olur benim için
Farketmez kendimi dünyadan soyutlayarak okuyorum çünkü
Toplu taşımada kafede evde okulda her yerde kitap okuyabilirim sorun yok
Sessiz bir ortam severim ama arkada böyle hafif Mark Eliyahu ezgileri felan piyano sesi efsane oluyorr
Yalnız olmalıyım çünkü sesli okumaktan zevk alıyorum
Sessiz olmalı ve çevremde çok hareketli cisim olmamalı. Oturduğum ya da bulunduğum alan loş olmamalı aydınlık ve ferah olmalı.
Sessiz bir ortam olmalı
Tabi i bakıyorum
Rica ederim
Sesiz loş ışıkta güzel okunuyor..
Sessiz ortam olmazsa olmaz
Ocakta kitap okumuşluğum var
sessiz sakin bir ortam
hafif bir müzik olmalı..
başka kimse olmamalı..
Sessiz olmalidir
Sessiz olmalı
Rahat ve sessiz